Wpisy 2 686 958 – 2 687 057
25 lipca 2016 21:53 → 25 lipca 2016 22:57, 100 wpisów
904.
Podałem 1-2/5. Jest ... 2/5.
2 - 31 - 33 - 37 - 40.
Podałem 1-2/5. Jest ... 2/5.
2 - 31 - 33 - 37 - 40.
Krasnalka.
Podaj zestaw na ... NIE.
Podaj zestaw na ... NIE.
Wizard.
To są liczby Zbigniewa, a nie moje.
904.
To są liczby Zbigniewa, a nie moje.
904.
Cześć byłem dzisiaj u dziadka co udar ma, no i apetetu nie ma, mało pije. Co zrobić żeby mu jakoś zrobić aby apetyt wrócił ?
Krzysztof.
Przyprowadzić gołą młodą babeczkę.
Przyprowadzić gołą młodą babeczkę.
Dopisano wygrane Super Szansa
Wiem że rehabilitacja.
Lewa strona, ale lepiej mówi trochę.
dzis pon 1 jutro wt 2 i imieniny 8, to strzal w 10 i puszczam wam oczko 21
chce za to 54 i mowie paciorki 59, cos dla diabulka 66
8/8
chce za to 54 i mowie paciorki 59, cos dla diabulka 66
8/8
brawo golfik
bylo mowione pechowy janusz dzis , 29 nic nie znaczy a znaczy pudlo
czewsc torsan
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 10 wygrane 7/7
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
dlaczego?
jestes mądry jak Maćków kot....
Proste.
Ktoś puścił jeden zakład ze stawką x 10.
Ktoś puścił jeden zakład ze stawką x 10.
dobranoc
>> trzy <<
A dzisiaj wiecie jaki dzień ? A GOLFIK gratuluję ci chłopie pięknie pięknie i oby tak dalej. Miałem ogólnie tylko dwa razy 3/5, raz sam skreśliłem, a raz chybił trafił. Sporo gram w to a ty ?
Kto z was lubi bardzo F1 ?
No,żeszsz qrrrvaŻeby wytypować 2 pewniaki>[2],[75]...i mieć tylko>3/10-to przechodzi wszelkie pojęcie
Gonzaga.
Za dużo kombinowałeś.
Wystarczyło skreślić 10 pierwszych liczb z brzegu./ 01 - 10/.
Za dużo kombinowałeś.
Wystarczyło skreślić 10 pierwszych liczb z brzegu./ 01 - 10/.
Spotkałem piękną dziewczynę w czwartek, poszedłem do sklepu pod domem i ona weszła, blondynka, około 18 lat, około 175 cm, 50 kg około, długie włosy, potem jak wyszła szybko za nią z octem, bo mama kazała kupić. I chwilę zmieniłem słowo, Natalia, skąd podała i że znajdę ją na Facebooku, bo zaprosiłem za kawę, ale ona idzie do koleżanki. Zapytałem o numer podała, ale chyba zle spisałem ? Bo ktoś inny odpisywał. I napisałem jej ale nie odpisała. Co robić ? Zależy mi na niej. Zrobił bym wiele dla niej.
niektore so bardzo rasowe samice fakt dzis takie wiedzialem w gasku
Gonzaga.
Mogłeś podać swoje liczby, to bym je sprawdził.
Mogłeś podać swoje liczby, to bym je sprawdził.
Nie byłem z dziewczyną do tej pory. Ale widziałem bardzo dużo ładnych, nawet na GG pisałem. Najbardziej podobają mi się blondynki. A koledze jak ją pokazałem to że chuda, aha była w białych spodniach. Muszę dać skuter do mechanika w końcu, bo stoi już około pół roku niestety. Jak jechałem to zwalniał, jaka może być przyczyna ? Aha i blokady muszę dać zdjąć, bo mam go około 5 latz salonu, Keeway.
Co zrobić żeby odpisała ? A i Rosjanke poznałem jak byłem na wycieczce z rodziacami. W lesie to taki bajkowy Świat był, z zamkiem. Ona ruda i rozmawialiśmy po Niemiecku i Angielsku. Nawet na Massengerze z nią pisałem.
Po Polsku też trochę.
No ale sam wygląd to nie wszystko liczy się charakter też i jacy jesteśmy. Aha oczywiście będę dbał o kobietę. Bo mój tata mówił ci ja tak zaczepiam, najpier robota, szkoła, bo dziewczyny to chca z kasą takiego. Jakoś tak to powiedział.
No ale bardzo mi się podoba. Te nogi jeny coś niesamowitego, głowa, wlosy, usta, piękna.
To co mam zrobić, aby dała znać ?
gonzagadawno się tak nie uśmiałam
Dobry wieczór wszystkim
Dziewczyna z gamoniem nie chce się zadawać.