Wpisy 2 685 929 – 2 686 028
24 lipca 2016 00:00 → 24 lipca 2016 10:56, 100 wpisów
Nic się nie dzieje, to znikam.
--->>
--->>
Pani G-P>chwaliła się,jak to obalała komunizmNapisałem jej,że chyba obalała nocnik(bo miała wówczas kilka lat)
To jeszcze jaJedna z osób typuje identycznie 2x we wszystkich przedziałachChyba chce rozbić BANKDobranoc
tyle napisalem mimo ze obiecalem sobie ze nic wiecej tylko liczby tylko ze nie moge dla siebie dlA POslow podwyzki 4-5 TYS jak i na wlasne wydzimisie zawsze jest na wszystko na 500 plus na sdm pomijac fakt ze nie nawidze KK ale zeby czlowiek ktorego nie stac w kraju gdzie niby jest prawie 100% katolikow niby wierzacych dal skonac to nie rece ale reki opadaja
http://fakty.lca.pl/legnica,news,60267,Minister_bezlitosny_Wyrok_mierci_na_Konrada_.html
http://fakty.lca.pl/legnica,news,60267,Minister_bezlitosny_Wyrok_mierci_na_Konrada_.html
i tyle w temacie bo za duzo napisze i bedzie halo o bana dla mnie brak mi slow niby katlolicki kraj bez urazy bez napinki niby partia rzad katolicki przykazania rozne itp zaraz SDM a komus kogo nie stac przepraszam ale odbieram to osobiscie bo mnie nie bylo stac na wyslanie mamy do bostonu z jak to sie nazywalo wielo krotnym cz cos guzami mozgu jak to lekarz powiedzial ze on ma siosrzeice i ja wysylaja eh szkoda gadac wiara przed wszystkimi przed tzw kosciolem w nim a po za nim noz w plecy jest i mniejszosc pewnie jest ale w jakim stopiu przeciez piszac bez urazy gdyby tak te 90 pare procent dekralowanych katolikow robilo wsio jak pisza w pismie bibli bylo by zbyt pieknie ide lepiej sie napilem co ja tam wiem wybaczcie postaram sie swoimi farmazonami nie zasmiecac czatu ani tez nie bede reagowal na ewentualne zaczepki ja naprawde kocham lubie zabawki ts wspolne zdrowe wspolzawodnictwo z wami jak i wesola rozmowe w zgodzie
iii taam . Cala aera z podwyżkami została celowo wrzucona do mediów w tym czasie w którym przepychali ustawę o Trybunale. Media zamiast zajmować się trybunałem i tym że za chwilę możemy zostać zawieszeni w prawach Rady Europy i UE naparzały w bzdurne podwyżki. Wiadomo ze tam idioci od prawa do lewa którym pięciu zł na zakład nie dalbym do ręki bo jeszcze zgubią jak nie popsują ale o podwyżki to pierwsi tyle ze akurat wrzucili ten temat w takim momencie w którym było im wygodnie. O Trybunale nikt ne gada. a to Trybunał decyduje o tym czy opłaty za uzytkowanie wieczysta moga być podnoszone w nieskończoność czy nie. Czy wiek emerytalny ma być jeden dla wszystkich czy wg widzimisie wg rządzących dla wybrańców. I tak dalej i tak dalej. Zwykłe życiowe sprawy a przeciętny Polak to olewa i daje się nabierać na aferę z podwyżkami. przykre. Niestety za rok bedzie płacił za te wszystkie kretynizmy
przewiduje przyszłosc 21 wiek będzie ostatnim w chistori gatunku ludzkiego zniknie z powierzchni ziemi najbardziej odrazający gatunek zwierzęcia zachłannosc zazdrosc niszczenie innych gatunków sadyzm zboczenia fałsz itp itd natura i tak zadługo tolerowała tak odrazalącego szkodnika jak czlowiek
nie spadnę jak mnie będziesz wk..ł
kto najbardziej zajmuje się demokracja Trybunałem i praworządnością w Polsce Niemcy a czemu bo im wasal zaczyna się buntować bez wojny i okupacji drenowali ten kraj na maxa Czemu nie zajmą się swoim podwórkiem tam maja dość problemów co wyprawia Erdogan w Turcji i tam Niemcy mówią ze jest praworządność i demokracja zwykli ludzie już maja dość sztucznie rozdmuchanej sprawy z trybunałem
modulometer.......masz rację, ale TO FORUM ZAWSZE BYŁO WOLNE OD POLITYKI
Ten nowy to założę się że to orangutan i jego któryś tam Nick
wielbiciel skikania na spędach Komitetu Obrony Debili
wielbiciel skikania na spędach Komitetu Obrony Debili
na nic innego Ciebie małpo nie stać i próbujesz odwrócić kota ogonem w stronę orangutanawidać, że z Ciebie jest cienias
a babcia partyzantom do lasu jedzenie nosiła i mówili danke danke
Zgrywusek
Twoje diagnozy są w takiej tutaj ilości i tak trafne że nie ogarniam
Twoje diagnozy są w takiej tutaj ilości i tak trafne że nie ogarniam
dla asekuracji podam, że to w niedalekiej przyszłości za x losowań
Ten Krzysio to przynajmniej podawał
a toto tylko pieprzy farmazony o taktyce na buka
a toto tylko pieprzy farmazony o taktyce na buka
Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia
...od starego trochę "lepszy" umiał podpisać lojkę Imieniem i ...
..potem zapewne wepchnięty na studia coby biały kołnierzyk mógł nosić
i ciągnięty za uszy do końca
i ciągnięty za uszy do końca
..potem już wszyscy widzieliśmy wyprzedaż przez te mordy za grosze...
a cały świat rżał że takich idiotów to już tylko na księżycu szukać
a cały świat rżał że takich idiotów to już tylko na księżycu szukać
Zarobił na tej wyprzedaży na chałupę pod niebo jakiś mesio futro dla rubaśnej żony
co to pestkami z czereśni potrafiła pluć na trzy metry
No i jest "Wielkim Cwaniakiem Polakiem"
co to pestkami z czereśni potrafiła pluć na trzy metry
No i jest "Wielkim Cwaniakiem Polakiem"
do gry u buka i godziwych wygranych trzeba zainwestować 10000 lub 20000 naj mniej i wtedy się opłaci no pod warunkiem trafienia./więcej na starszych stronach forum mp/