Wpisy 2 682 669 – 2 682 768
16 lipca 2016 18:03 → 16 lipca 2016 21:22, 100 wpisów
Jedzie sobie koleś i staje samochodem na czerwonym. Obok niego zatrzymuje się gównowóz wypchany ciapatymi.
Zaczynają gościa obrażać, drą ryja, ale facet spokojny, nie dał się sprowokować.
Światło zmienia się na zielone, gównowóz rusza z piskiem, a koleś lekko zmieszany ruszył trochę później.
Na czerwonym przeleciał TIR i rozpie**olił gównowóz wraz z ciapatymi z powierzchni ziemi. Koleś blady patrzy na to wszystko i myśli " Ja pie**ole! To mogłem być ja!"
.
.
.
.
.
.
Następnego dnia zapisał się na kurs jazdy C+E
Zaczynają gościa obrażać, drą ryja, ale facet spokojny, nie dał się sprowokować.
Światło zmienia się na zielone, gównowóz rusza z piskiem, a koleś lekko zmieszany ruszył trochę później.
Na czerwonym przeleciał TIR i rozpie**olił gównowóz wraz z ciapatymi z powierzchni ziemi. Koleś blady patrzy na to wszystko i myśli " Ja pie**ole! To mogłem być ja!"
.
.
.
.
.
.
Następnego dnia zapisał się na kurs jazdy C+E
Cześć poznałem Rosjanke z Kaliningradu, rozmawialiśmy po: Angielsku, Niemiecku i Polsku. Bo byłem z rodzicami na wycieczce statkiem po jeziorze, a potem PKS pojechaliśmy do takiego zamku na obiad bardzo ładny i tam taki Świat bajkowy, typu labirynt, w lesie mini ZOO, różne takie atrakcje. I tam przed taką chatką, szła i do mnie halo, a ja o mówię sobie na kogo trafiłem, a coś zapytała chyba o mniejsce a ja nie wiedziałem co powiedzieć odeszła. Miała grupę. A potem poszukałem jej i jak schodziła to poznaliśmy się, aż potem tata krzyczał Krzychu, a się okazało że szukali mnie. Ale poszukałem jej na Facebooku.
Zaraz kabaret zaraz cyrk
jeszcze tylko az 2godziny
jeszcze tylko az 2godziny
Pasko
Pasko jak ci idzie w grach liczbowych
No i co z tą Rosjanką ?
Spodobała mi się.
Zrobię to dla Polski podbuduje nasze relacje.
Powiedziała że love Lewandowski.
Znalazłem ją na Facebooku może przyjedzie
Krzysiu to na fejsie poderwałwś dziewczynę słowianki wszystkie są ładne nie musiała dać fotki Merlin M
jutro w kulisach slawy bedzie Gartner Kasia co wrozy wahadelkiem
Maryla jo chwali, musze popatrzec jak czaruje
Maryla jo chwali, musze popatrzec jak czaruje
Zobaczcie mój wpis 2 682 702.
Jalie są Rosjanki ?
Jakie są Rosjanki ?
czesc krzysztofc, nic im nie opowiadaj bo sie wysmiewaja z ciebie ćwoki jedne....a ciekawe jacy z nich swiatowcy
witaj torsan