Wpisy 2 676 013 – 2 676 112
3 lipca 2016 22:38 → 4 lipca 2016 04:43, 100 wpisów
po prostu pracuje miedzy ludźmi i wiem ze ci obywatele nawet nie zasługują na to by należeć do unii europejskiej
ja tam chcialem zeby bialo zieloni wygrali nigdy nie bylem przeciw a nawet za
Kto ma zbyteczne ... 3 000 zł może kupić na licytacji komorniczej ołtarz z ... kościoła.
Konfesjonał tylko ... 750 zł.
Konfesjonał tylko ... 750 zł.
ja się wstydze ze jestem polakiem to jest moje zdanie.Jestem gejem ale nigdzie nie spotkałem się z taka nienawiścią jak w Polsce wlasni rodacy mnie wyzywali wyzywaja i ponizają.
poza tym pracuje miedzy rzeszą ludzi co dzień i nie widziałem tylu kombinatorów,chamów,złodziei co własny krajan
ludzie kombinuja.Wyludzaja dodatki,zapomogi,500+ a prawda jest taka ze malo który chce uczciwie pracować.
ciekawe na jak długo w Polsce znajdzie się kasa na wypłaty 500+ no chyba ze TS ustawi kumulacje na 90 milionów wtedy będzie od narodu
2 676 008. mariucha 2016-07-03 (22:35) Brzeg
ja jestem polakiem od urodzenia ale nie lubię Polaków
To jest mariucha Twoja tolerancja?
ja jestem polakiem od urodzenia ale nie lubię Polaków
To jest mariucha Twoja tolerancja?
tylko dureń się nie skapnie po co. byli przedstawiciele TS u Dudy po odznaczenia i po cos jeszcze.
spotkałem na swojej drodze Niemców,Anglików,Czechow,ale nikt mnie tak nigdy nie ponizyl jak własny krajan.
mariucha jest homosiem?
to dobranoc
to dobranoc
Polska nigdy nie będzie tolerancyjna i normalna dlatego ze znajdujemy się miedzy komunistyczna Rosja a cywilizowanym zachodem stad wielu takich po mieszańców którzy robia nam na złość.
w domu sie calowac z chlopakiem a nie na pokaz i spokoj
ja tez nie dupce dziewczyny na ulicy najwyzej czasem w lesie
ja tez nie dupce dziewczyny na ulicy najwyzej czasem w lesie
tak ciezko bylo powtorzyc liczby dzis i kasa byla za darmo az skuszo
Nisko pochylony niem bądź taki pewien ..Ja znam takich co maja zony,dziewczyny,obrączki na palcu a mimo to kochają się z chłopakami.Wynajmują hotele a polowice nawet nic nie wiedza ze ich faceci spotykają się z nchlopakami.Tak jest.Znam takich.
wygrywajmy w multi nawet w mini a nawet 6 w lotto..A jeszcze nawet by w końcu ten kraj był normalny
i aby był tolerancyjny dla tych co są inni ale uczciwi,normalni i pełni optymizmu
Witajcie
Ja jako osoba pełna optymizmu stwierdzam że jutro zgarniam bonus w multi
Ja jako osoba pełna optymizmu stwierdzam że jutro zgarniam bonus w multi
Laurcja.
Ojej.
Laurcia.
Laurcia.
Laurcia.
Jedna litera się zawieruszyła, dlatego zamiast... Laurcia napisałem...>> Laurcja <<.
Jedna litera się zawieruszyła, dlatego zamiast... Laurcia napisałem...>> Laurcja <<.
Aaaaa....myślałam że już przewidujesz że bonus to nie na mnie czeka
Życzę wygranej.
Podejmuję się sprawdzić Twój zestaw do MM.
Podejmuję się sprawdzić Twój zestaw do MM.
Nie.
Jutro.
Jutro.
Ale możesz podać dzisiaj.
Na to się zanosi.
Laurcia.
Moje spostrzeżenie:
Wybierasz liczby prawie z całego zakresu, a to oznacza że ZMNIEJSZASZ SWOJĄ SZANSE na wygraną.
Ogranicz zakres do 50 liczb.
Moje spostrzeżenie:
Wybierasz liczby prawie z całego zakresu, a to oznacza że ZMNIEJSZASZ SWOJĄ SZANSE na wygraną.
Ogranicz zakres do 50 liczb.
laurka nie martw sie po duzym tuningu moze i dyszka sie zlozy z tamtej
Laurcia.
Jutro sprawdzę jeszcze raz.
Masz liczby na NIE. 2-3/10.
Jutro sprawdzę jeszcze raz.
Masz liczby na NIE. 2-3/10.
zartuje ale w pon rano tak liczby nie padaly jeszcze inne obszary
Laurcia.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-330xd-dpf-aut-tiptr-xenon-furstenwalde/220175784.html?utm_source=Criteo&utm_medium=display&utm_campaign=gebrauchtwagen_lowerfunnel
zima w srodku lata 15 no to piekna trojca wyszla
ukrecone z niczego
ukrecone z niczego
Szanse ma każdy czarodzieju...ale szczęście to już nieliczni...przynajmniej jeśli chodzi o gry TS....
Janosik mi dał do myślenia z tym zakresem 50 liczb....muszę do tego wrócić...
Laurcia.
Spróbuj tak:
Napisz te liczby ma kartce, a pod spodem na tej samej stronie:
Czy mam je wysłać
Kartkę przed snem połóż pod poduszkę. Zapamiętaj sen, może będzie w nim podpowiedz.
Spróbuj tak:
Napisz te liczby ma kartce, a pod spodem na tej samej stronie:
Czy mam je wysłać
Kartkę przed snem połóż pod poduszkę. Zapamiętaj sen, może będzie w nim podpowiedz.
Zaraz ...znikam.
---- >>
---- >>
Janosicku liczby na NIE
1,5,10,13,15,18,22,25,28,31,35,41,42,51,53,58,62,63,71,77
to moje ale nie mam pewności
1,5,10,13,15,18,22,25,28,31,35,41,42,51,53,58,62,63,71,77
to moje ale nie mam pewności