Wpisy 2 673 244 – 2 673 343
29 czerwca 2016 14:44 → 29 czerwca 2016 18:47, 100 wpisów
Cześć w PUP, stażysta dziewczyna, na początku wzięła kartę do popisania, powiedziałem że egzaminy zdane, teraz wolne. Pewnie pani też po egzaminach ? A ona no tak. I powiedziała, czy mogę przyjąć pracę ? Zapytałem ile razy jeszcze mogę odmówić ? No niby mogę, jaki powód ? Dojazd, to znalazła, bliżej jako Przdstawiciela handlowego w firmie co robią znicze, sprzedaż, wielobranżowy i się zgodziłem, potem zadzwoniłem do pana i umówiłem na 20:00.
Kupiłem 8 zakładów Mini Lotto sam skreśliłem i Super Szansą, liczby podobne dawałem, liczę na piątkę. A i odebrałem wygraną 2 zł z Super Szansy. A wy co tam ?
Krzysztofie c...
My to jak zwykle- trafiamy te szóstki w lotto i w lotto plus, trafiamy te dziesiątki z plusem w multi. No i qrna z tą kasą nie wiadomo co robić...
Ja bym takiej pracy jak Ty nie przyjął- ja bym wolał w mini lotto zagrywać i liczyć na mannę
My to jak zwykle- trafiamy te szóstki w lotto i w lotto plus, trafiamy te dziesiątki z plusem w multi. No i qrna z tą kasą nie wiadomo co robić...
Ja bym takiej pracy jak Ty nie przyjął- ja bym wolał w mini lotto zagrywać i liczyć na mannę
tabletki to powinien tEES zażywać ...na skąpstwo,
w fortunie jest 3,2 kurs na Polske,na awans 2 ako.
Gram w zakładach bukmacherskich i zawsze coś nie wejdzie. A ktoś z was gra ?
Gracie ?
W zakładach bukmacherskich ?
Jutro kupię zakład na Polaków że wygramy w regulaminowym czasie gry chyba ? Zbieram karty piłkarskie EURO, jutro wezmę album z paczkami.
Postawiłem 50 zł że zostaną Mistrzami Europy, do przodu 1710.
3-1
Kolega mówił 2-1, a przed stawiałem finał Polska vs Francja.
Tak
Studiuję na Wydziale Administracji w Szkole Wyższej im. Pawła Włodkowica w Płocku, filia w Iławie.
Pisałem już o tym wcześniej.
wcześniej mnie nie było,nie wpadam tu codziennie więc nie czytałam
Przeczytaj 2 673 244.
A gdzie ty byłaś ?
nasz Krzysztof studiuje i podrywa panienki co jedna to ładniejsza
Muszę tylko warunek poprawić z 1 semestru, z Elementów logiki prawniczej, bo zerówki nie było.
No widzę bardzo ładne dziewczyny, blondynki ale co z tego.
Egzamin zerowy.
Mogę zostać Przedstawicielem handlowym.
Dzisiaj w Mini Lotto trafiam piątkę.
Do takiej co sprzedaje na dworcu zakładałem, fajnie pięknie ale potem wypaliła że ma chłopaka. A ja do niej że chciałem ją kawę i ciasto zaprosić. Ale skończyłem z GG i poznawaniem takim.
Narazie
Dziadek miał udar jest w szpitalu, jeździłem do niego.
Modlę się do Św Jana Pawła II aby wyszedł z tego i wierzę że wyjdzie.
15 dni temu, lewa.
Tak ale, ciężko zrozumieć.
Mam mieć rehabilitację.
Ma mieć rehabilitację.
84
Jak mogłem to pomagałem, rękę też trochę zginałem i palce.
Nie wiem ?
Trzeba Ronaldo pilnować.
A teraz oglądam tenis, bo też lubię grać, Djokovic gra.
A co ty tak wypytujesz ?
Nie kuzyni 2, kuzynka, ciocia i wujek właściciel przedszkola.
Jak zagrać z Portugalczykami ?
328. 1-2/4.
Wizard.
Korzystaj z liczb ... Krasnalki.
Dzisiaj podała 4/20 na NIE.
Korzystaj z liczb ... Krasnalki.
Dzisiaj podała 4/20 na NIE.
16 na NIE.