Wpisy 2 671 870 – 2 671 969
26 czerwca 2016 08:44 → 26 czerwca 2016 13:58, 100 wpisów
http://image1.obrazki.org/pieknej-niedzieli.JPEG
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Krasnalka
brawo Polska,karne miód malina----a dla tEESU WP....OL za kanceni wieczne
wyglada na to ze bonus o 14 juz odjezdza, kupon w mojej kieszeni
25 sobota tEES jak zwykle gra pod siebie to jego robota26 niedziela niegrajcie w multi kólti bo tEES ino kase p[odbiera
Nasi maja zdrowie grają 2 mecz na tvp1
grajcie u buka /byka /tu łatwiej o grosza FRAncja-Irlandia 1 z handi ----NIEMCY SŁOWACJA 1 z handi,węgry- belgia 2 dwója czysta
Ja mam nadzieje ze Niemcy wtopią z Francją
FRA-IRL 3-0,NIEMCY-SŁOV 3-1,BELGIA -Magyarorszag 3-2
...dałem na tace to może piłkarzyki mi dadzą wygrać
Slowacja rozdepcze szwabów jak karalucha
...chyba cie ociec cycki swędzą -to helmuty ich roooozjadom
EURO EURO NA DZISIAJ
EURO: Francja - Irlandia 1 1.43 NO TU MOŻLIWY - X2 I AWANS FRANCJI
26.06.2016, 15:00
EURO: Niemcy - Słowacja 1 1.40 bedzie rewanż za ostatnia porażkę
26.06.2016, 18:00
EURO: Węgry - Belgia 10 2.25 --- tu wszystko może sie zdarzyć
26.06.2016, 21:00
EURO: Francja - Irlandia 1 1.43 NO TU MOŻLIWY - X2 I AWANS FRANCJI
26.06.2016, 15:00
EURO: Niemcy - Słowacja 1 1.40 bedzie rewanż za ostatnia porażkę
26.06.2016, 18:00
EURO: Węgry - Belgia 10 2.25 --- tu wszystko może sie zdarzyć
26.06.2016, 21:00
madziarorszag już swoje zrobili,Belgowie wygrają
>>...901>>
Tak...bukmacher jest kluczem do sukcesu i wygranej w gry liczbowe TS.Jako,ze wlasnie znacznie szybciej sie wygra jakas kwote[ i nie musi byc ona od razu duza]....to za ta wygrana ...wysylamy system PELNY w Mini Lotto,Lotto[minimum na 8 skreslen]...lub gramy w Multi[stawka X 10]..Wysylanie zwyklych kuponow [na 5 w Mini ,6 w Lotto i Multi[stawka X 1]..MIJA sie z celem...taka gra po prostu nie ma sensu....
Tak...bukmacher jest kluczem do sukcesu i wygranej w gry liczbowe TS.Jako,ze wlasnie znacznie szybciej sie wygra jakas kwote[ i nie musi byc ona od razu duza]....to za ta wygrana ...wysylamy system PELNY w Mini Lotto,Lotto[minimum na 8 skreslen]...lub gramy w Multi[stawka X 10]..Wysylanie zwyklych kuponow [na 5 w Mini ,6 w Lotto i Multi[stawka X 1]..MIJA sie z celem...taka gra po prostu nie ma sensu....
No wlasnie,po kazdym losowaniu wyswietla sie pozniej tutaj tabela z osobami ktore wytypowaly poprawnie np.5 w Mini Lotto,w systemie 5/12....i teraz pytanie..:czy ta osoba faktycznie wyslala taki kupon ? Na 99% NIE....i musi pozniej ..pluc sobie w brode,ze miala kupe kasy na wyciagniecie reki....,no ale wiadomo gra na 12 skreslen tania nie jest.....Dlatego lepiej tutaj nie bawic sie w takie typowanie[tylko samo typowanie,bez fizycznego wyslania kuponu]..,bo mozna sie .....potem ..zalamac
NO przy typowaniu LOTTO i MINI nie ma takiego żalu bo kogo stac ,a by taką 12 puścić,ale przy MM
TO SZLAG CZŁOWIEKA MOZE TRAFIC
TO SZLAG CZŁOWIEKA MOZE TRAFIC
POWODZONKA GRAJĄCYM tym co tylko typują TYŻ spadam bo nusia przyjechala
Ciekawe kiedy Sejm uchwali ustawe,pozwlajaca grac w gry TS przez internet,podobnie jak dzisiaj u bukmachera....Niekiedy jest nieciekawa pogoda,ze nie chce sie nawet wyjsc z domu...a tak...z kompa mozna aby cos wyslac....Sa wprawdzie firmy zewnetrzne,ktore oferuja taka usluge zagrania za ich posrednictwem,ale one nie sa w zaden sposob powiazane z TS-em..i zastanawia mnie to ..co by sie stalo gdyby na ktoryms z kuponow od jakiegos gracza...trafila sie..6-stka...Pewnie taka firma ...zwinela by zagle..i....szukaj wiatru w polu...
na 100% daliby drapaka
Kilka lat temu bylem zarejestrowany w jednej z nich....==>> Amigo Lotto = oszusci
2 671 913. No rewelacja!
Tylko dwa waruneczki muszą się spełnić.
Trza puknąć buka
Wstrzelić się z system w wylosowane liczby.
Bułka z maslem!
Ludzie to jednak główki nie od parady mają.
Tylko dwa waruneczki muszą się spełnić.
Trza puknąć buka
Wstrzelić się z system w wylosowane liczby.
Bułka z maslem!
Ludzie to jednak główki nie od parady mają.
>>zgrywus>>
I tak trzymac Jak przegladam codziennie kupony[rekordy] na STS,czy FORTUN-ie..,to widac,ze sa osoby ktore wiedza z czym to sie je....
I tak trzymac Jak przegladam codziennie kupony[rekordy] na STS,czy FORTUN-ie..,to widac,ze sa osoby ktore wiedza z czym to sie je....
Zgrywus>>> wiem.. wiedziałem na jakie ako grasz i jakie kursy.
Gratulować.
Mnie takie coś nie bawi . Szkoda czasu.i Adrenaliny mało..
Gratulować.
Mnie takie coś nie bawi . Szkoda czasu.i Adrenaliny mało..
Panie Monet>>>
No dalej jestem >>>
że tak codziennie ktoś puka buka
No dalej jestem >>>
że tak codziennie ktoś puka buka
..swoją drogą jak taki cwancik że codziennie to ja pytam czemu tak skromnie?
zaprawdę powiadam Tobie Monetjuż niedługo nadejdzie wielki dzień chwały jak Ty i inni przejrzycie na oczy
Panie Majpan>> to żadna sztuka. Bez problemu ożna codziennie na plus wychodzić . Tyle że bilans wkład/zysk jest taki że szkoda czasu . Bardzo wielu gra na tzw. "ciułacza" po wielu latach gry dla mnie to bez sensu.
Albo rybka,albo.. akwarium. Trzy ewentualne przegrane rekompensuje jedna wygrana.
Albo rybka,albo.. akwarium. Trzy ewentualne przegrane rekompensuje jedna wygrana.
2 671 935. zgrywus 2016-06-26 (12:02)
zaprawdę powiadam Tobie Monetjuż niedługo nadejdzie wielki dzień chwały
Zgrywus>>>
od tego wpisu zaczynam trwać w czekaniu..
zaprawdę powiadam Tobie Monetjuż niedługo nadejdzie wielki dzień chwały
Zgrywus>>>
od tego wpisu zaczynam trwać w czekaniu..
Czyli więcej na paliwo wyda wioząc te walizy siana >>> wkład
Rozumiem
Rozumiem
Dobra trochę jajca se robię
Każdy plus to jednak jaki by nie był plus
Każdy plus to jednak jaki by nie był plus
Każde ryzyko musi się opłacać.
Jaki sens inwestując np 10 trząśc tyłkiem czy dupy nie będzie przy zakładanym wygrywającym kursie 1,15
czyli cłe 1.15 zeta na czysto?
Jaki sens inwestując np 10 trząśc tyłkiem czy dupy nie będzie przy zakładanym wygrywającym kursie 1,15
czyli cłe 1.15 zeta na czysto?
Ale TERAZ......NIE jest sezon na wygrywanie u bukmachera....na chwile obecna to sobie mozna pograc ...rekreacyjnie..tak dla ...zartuponiewaz wszystkie najwazniejsze ligi maja wakacje........zabawa zaczyna sie od ..wrzesnia i trwa do konca maja......czerwiec-sierpien to sobie mozna na spokojnie..darowac....Aby ulozyc fajny kuponik potrzebne sa konkretne spotkania ..i to nie tylko pilki noznej....ja akurat wysylam blokowo..i potrzebuje do tego meczy z pilki noznej,recznej,koszykowki,hokeja.... a teraz to jest .z tym...lipa....
Kużwa można się czepić >>>>> ...942
to poprawię no więc w skrócie >>>>> Plus to jednak plus
to poprawię no więc w skrócie >>>>> Plus to jednak plus
Mam takie pytanko
Niosę walizę do buka i kurde balans cud wygrywam dwie takie walizy
i co szanowny buk potulnie mi wypłaca?
Niosę walizę do buka i kurde balans cud wygrywam dwie takie walizy
i co szanowny buk potulnie mi wypłaca?
2 671 945. Majpan 2016-06-26 (12:17) Nie do wiary
Plus to jednak plus
Panie Majpan.
głęboko to refleksyjna,niewątpliwie przemyślana i trudna do obalenaia ta Pańska teza.
No kurna pod wrażeniem jestem.
Plus to jednak plus
Panie Majpan.
głęboko to refleksyjna,niewątpliwie przemyślana i trudna do obalenaia ta Pańska teza.
No kurna pod wrażeniem jestem.
Panie Majpan>> walizek nie wygrywalem
ale kwotę lekko przekraczającą 10 tyś pln miałem na swoim koncie kilka minut po zakończonym zdarzeniu.
Ananastępny dzień (coś ok 12 godzin) przelano na konto moneybrokers.
Bez problemu
ale kwotę lekko przekraczającą 10 tyś pln miałem na swoim koncie kilka minut po zakończonym zdarzeniu.
Ananastępny dzień (coś ok 12 godzin) przelano na konto moneybrokers.
Bez problemu
>>Majpan>>
Jesli przyjmie Twoj zaklad i on wygra to MUSI wyplacic,nie ma wyjscia.....tyle tylko,ze nikt ROZSADNY nie gra w punkcie naziemnym o naprawde duza kase...,bo jest pozniej problem z wyplata takich duzych kwot....Jesli planujesz skubac buka na konkretny hajs, to grasz przez internet....pozniej zlecasz wygrana na swoje konto bankowe.....W punkcie sie gra, jak chcesz wygrac jedynie drobne na cukierki[50,100 zeta]....
Jesli przyjmie Twoj zaklad i on wygra to MUSI wyplacic,nie ma wyjscia.....tyle tylko,ze nikt ROZSADNY nie gra w punkcie naziemnym o naprawde duza kase...,bo jest pozniej problem z wyplata takich duzych kwot....Jesli planujesz skubac buka na konkretny hajs, to grasz przez internet....pozniej zlecasz wygrana na swoje konto bankowe.....W punkcie sie gra, jak chcesz wygrac jedynie drobne na cukierki[50,100 zeta]....
Tak całkiem serio jak z kałacha
myślę że byłby problem z tymi "walizkami"
Walizki w >>>> "....."
myślę że byłby problem z tymi "walizkami"
Walizki w >>>> "....."
Jak kiedys mialem wygrana 1300 to musialem robic kilometry do drugiego punktu,bo w tym pierwszym babeczka nie miala takiej kwoty do wyplaty....,i dlatego teraz gram w zasadzie wylacznie przez internet...,w punkcie sporadycznie,jak mam ewentualna wygrana,nie przekraczajaca 500 zeta.
Zaczaił się wilk na czerwonego kapturka. Gdy dziewczynka nadeszła, wilk rzucił się na nią.... i ją zgwałcił. Spodobało mu się, to ją zgwałcił jeszcze raz, i jeszcze raz.
Po kilku następnych razach pada wycieńczony obok Kapturka. Czerwony Kapturek unosi się na łokciach i spokojnie pyta:
- Wilku, masz ty chociaż zaświadczenie, że nie jesteś chory na Aids?
- Pewnie, że mam!
- No to możesz je podrzeć...
Po kilku następnych razach pada wycieńczony obok Kapturka. Czerwony Kapturek unosi się na łokciach i spokojnie pyta:
- Wilku, masz ty chociaż zaświadczenie, że nie jesteś chory na Aids?
- Pewnie, że mam!
- No to możesz je podrzeć...
witam
Zaraz kabaret zaraz cyrkkomu bije dzwon
Ale cyce ale nogi