Wpisy 2 671 833 – 2 671 932
26 czerwca 2016 00:15 → 26 czerwca 2016 11:59, 100 wpisów
A mnie nie powołał. Co to ma być ?
Na bramce nawet dobrze bronię, i strzelam nawet, ale muszę kiedyś iść pograć.
właśnie nic nie rozumiesz skaczesz z kwiatka na kwiatek jak czytam twoje wpisy, wez sie porzadnie za jeden sport, zobaczysz jak jest ciezko utrzymac forme
na poczatku sie uczysz wszystko bawi w grze, czujesz sie coraz lepszy, potem wszystko wychodzi jest super, potem przychodzi znuzenie i pomimo ze wiesz wiecej to przestaje wychodzić
potem jest moment przelamania
Milik jeszcze nei przeszedl przez ten moment bo jest za mlody, malo ktory sportowiec daje rade ale jak juz przejdzie.. to powstaje Ronaldo LEwandowski itp
na poczatku sie uczysz wszystko bawi w grze, czujesz sie coraz lepszy, potem wszystko wychodzi jest super, potem przychodzi znuzenie i pomimo ze wiesz wiecej to przestaje wychodzić
potem jest moment przelamania
Milik jeszcze nei przeszedl przez ten moment bo jest za mlody, malo ktory sportowiec daje rade ale jak juz przejdzie.. to powstaje Ronaldo LEwandowski itp
"ale muszę kiedyś iść pograć"
spedzasz milion razy mniej czasu na boisku niz oni a pouczasz, ze sam bys strzelil
a dla nich to codzienna orka na boisku, odzywianie, odmawianie sobie przyjemnosci, wiecznie te same cwiczenia
spedzasz milion razy mniej czasu na boisku niz oni a pouczasz, ze sam bys strzelil
a dla nich to codzienna orka na boisku, odzywianie, odmawianie sobie przyjemnosci, wiecznie te same cwiczenia
Beau Jeu jes lekką piłką bo mam nawet strzelałem i broniłem. Tylko że strzały szły nad poprzeczką, na orliku kreski się porobiły. Mam tą matową, za około 140 zł.
Mogłem zostać piłkarzem, choć tenis ziemny mnie kręci i grałem dosyć. To trzymajcie się, miłego dnia, wygranym, a przegranym więcej szczęścia, dobranoc.
Za taką kasę też mogę to robić.
Choć teraz studiuję na Wydziale Administracji, skończyłem I rok, choc chce zostać policjantem, zapisałem się do PiS jakiś czas temu. Byłem w Elbla na takim zjeździe.
A ty kim jesteś ?
Elbląga
Bo chciałem, też z jakimiś inicjatywami wyjść i pomóc kudziom, choć gdzieś do pracy nie zaszkodzi się dostać biurowej, pojadę 29.06 do PUP zobaczymy co będzie, jaka praca w tym kierunku ? Bo wcześniej bywały.
jeszcze nie wiem delektuje się ale 77/ Portugalia jest słaba więcej wiary
ale mi chodzi o mecz Portugalia - Chorwacja / bo co do naszych wierzyłem bezapelacyjnie do końca
ale za to pierwszą swoją bramkę strzelił Lewandowski ( w euro)
http://image1.obrazki.org/pieknej-niedzieli.JPEG
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Krasnalka
brawo Polska,karne miód malina----a dla tEESU WP....OL za kanceni wieczne
wyglada na to ze bonus o 14 juz odjezdza, kupon w mojej kieszeni
25 sobota tEES jak zwykle gra pod siebie to jego robota26 niedziela niegrajcie w multi kólti bo tEES ino kase p[odbiera
Nasi maja zdrowie grają 2 mecz na tvp1
grajcie u buka /byka /tu łatwiej o grosza FRAncja-Irlandia 1 z handi ----NIEMCY SŁOWACJA 1 z handi,węgry- belgia 2 dwója czysta
Ja mam nadzieje ze Niemcy wtopią z Francją
FRA-IRL 3-0,NIEMCY-SŁOV 3-1,BELGIA -Magyarorszag 3-2
...dałem na tace to może piłkarzyki mi dadzą wygrać
Slowacja rozdepcze szwabów jak karalucha
...chyba cie ociec cycki swędzą -to helmuty ich roooozjadom
EURO EURO NA DZISIAJ
EURO: Francja - Irlandia 1 1.43 NO TU MOŻLIWY - X2 I AWANS FRANCJI
26.06.2016, 15:00
EURO: Niemcy - Słowacja 1 1.40 bedzie rewanż za ostatnia porażkę
26.06.2016, 18:00
EURO: Węgry - Belgia 10 2.25 --- tu wszystko może sie zdarzyć
26.06.2016, 21:00
EURO: Francja - Irlandia 1 1.43 NO TU MOŻLIWY - X2 I AWANS FRANCJI
26.06.2016, 15:00
EURO: Niemcy - Słowacja 1 1.40 bedzie rewanż za ostatnia porażkę
26.06.2016, 18:00
EURO: Węgry - Belgia 10 2.25 --- tu wszystko może sie zdarzyć
26.06.2016, 21:00
madziarorszag już swoje zrobili,Belgowie wygrają
>>...901>>
Tak...bukmacher jest kluczem do sukcesu i wygranej w gry liczbowe TS.Jako,ze wlasnie znacznie szybciej sie wygra jakas kwote[ i nie musi byc ona od razu duza]....to za ta wygrana ...wysylamy system PELNY w Mini Lotto,Lotto[minimum na 8 skreslen]...lub gramy w Multi[stawka X 10]..Wysylanie zwyklych kuponow [na 5 w Mini ,6 w Lotto i Multi[stawka X 1]..MIJA sie z celem...taka gra po prostu nie ma sensu....
Tak...bukmacher jest kluczem do sukcesu i wygranej w gry liczbowe TS.Jako,ze wlasnie znacznie szybciej sie wygra jakas kwote[ i nie musi byc ona od razu duza]....to za ta wygrana ...wysylamy system PELNY w Mini Lotto,Lotto[minimum na 8 skreslen]...lub gramy w Multi[stawka X 10]..Wysylanie zwyklych kuponow [na 5 w Mini ,6 w Lotto i Multi[stawka X 1]..MIJA sie z celem...taka gra po prostu nie ma sensu....
No wlasnie,po kazdym losowaniu wyswietla sie pozniej tutaj tabela z osobami ktore wytypowaly poprawnie np.5 w Mini Lotto,w systemie 5/12....i teraz pytanie..:czy ta osoba faktycznie wyslala taki kupon ? Na 99% NIE....i musi pozniej ..pluc sobie w brode,ze miala kupe kasy na wyciagniecie reki....,no ale wiadomo gra na 12 skreslen tania nie jest.....Dlatego lepiej tutaj nie bawic sie w takie typowanie[tylko samo typowanie,bez fizycznego wyslania kuponu]..,bo mozna sie .....potem ..zalamac
NO przy typowaniu LOTTO i MINI nie ma takiego żalu bo kogo stac ,a by taką 12 puścić,ale przy MM
TO SZLAG CZŁOWIEKA MOZE TRAFIC
TO SZLAG CZŁOWIEKA MOZE TRAFIC
POWODZONKA GRAJĄCYM tym co tylko typują TYŻ spadam bo nusia przyjechala
Ciekawe kiedy Sejm uchwali ustawe,pozwlajaca grac w gry TS przez internet,podobnie jak dzisiaj u bukmachera....Niekiedy jest nieciekawa pogoda,ze nie chce sie nawet wyjsc z domu...a tak...z kompa mozna aby cos wyslac....Sa wprawdzie firmy zewnetrzne,ktore oferuja taka usluge zagrania za ich posrednictwem,ale one nie sa w zaden sposob powiazane z TS-em..i zastanawia mnie to ..co by sie stalo gdyby na ktoryms z kuponow od jakiegos gracza...trafila sie..6-stka...Pewnie taka firma ...zwinela by zagle..i....szukaj wiatru w polu...
na 100% daliby drapaka
Kilka lat temu bylem zarejestrowany w jednej z nich....==>> Amigo Lotto = oszusci
2 671 913. No rewelacja!
Tylko dwa waruneczki muszą się spełnić.
Trza puknąć buka
Wstrzelić się z system w wylosowane liczby.
Bułka z maslem!
Ludzie to jednak główki nie od parady mają.
Tylko dwa waruneczki muszą się spełnić.
Trza puknąć buka
Wstrzelić się z system w wylosowane liczby.
Bułka z maslem!
Ludzie to jednak główki nie od parady mają.
>>zgrywus>>
I tak trzymac Jak przegladam codziennie kupony[rekordy] na STS,czy FORTUN-ie..,to widac,ze sa osoby ktore wiedza z czym to sie je....
I tak trzymac Jak przegladam codziennie kupony[rekordy] na STS,czy FORTUN-ie..,to widac,ze sa osoby ktore wiedza z czym to sie je....
Zgrywus>>> wiem.. wiedziałem na jakie ako grasz i jakie kursy.
Gratulować.
Mnie takie coś nie bawi . Szkoda czasu.i Adrenaliny mało..
Gratulować.
Mnie takie coś nie bawi . Szkoda czasu.i Adrenaliny mało..