Wpisy 2 671 810 – 2 671 909
26 czerwca 2016 00:00 → 26 czerwca 2016 10:48, 100 wpisów
Więcej strzałów z dalszej odległości. No i wrzutek więcej. Wróci Kapustka jest nadzieja.
Milika sytuację chyba sam bym strzelił.
Milka sytuację chyba sam bym strzelił ?
A na jutro jakie typy ?
Stawiam wygraną Węgrów, Słowaków i Hiszpanów.
Coś Niemcy nie błyszczą.
Ronaldo- mowa o tej zadufanej w sobie panience to raczej Ronaldina Sprtowiec, który nie potrafi przegrać,zachowuje się jak rozkapryszony bachor, nie dziwię się,że jesteś jego fanem.....
"ale niech zacznie gole strzelać." - bo co? bo jesteś trenerem i ustawiałeś taktykę naszej kadry?
kreujemy wiele sytuacji, wiele piłek nei trafiamy do bramki, a wiesz co by było gdybyśmy w ogóle nie kreowali sytuacji? już by nas nir było na euro
mogą sobie nawet 100 sytuacji zmarnować w meczu, ale jedna więcej ord rywali ma być wykorzystana
"Milika sytuację chyba sam bym strzelił."
prawdopodobnie nie bo na jego miejscu albo byś nie przeczytal gry, albo byś nie dobiegł, albo być już dawno był wypompowany, albo byś nie trafił, wybierz sobie
prawdopodobnie nie bo na jego miejscu albo byś nie przeczytal gry, albo byś nie dobiegł, albo być już dawno był wypompowany, albo byś nie trafił, wybierz sobie
No ale wszystko rozumiem, tylko że nawet królem strzelców miał zostać, tu prędzej Błaszczykowski.
Na pustą bramkę.
Ja nic do tego nie mam. Cieszę się z awansu ale jest mały niedosyt.
A mnie nie powołał. Co to ma być ?
Na bramce nawet dobrze bronię, i strzelam nawet, ale muszę kiedyś iść pograć.
właśnie nic nie rozumiesz skaczesz z kwiatka na kwiatek jak czytam twoje wpisy, wez sie porzadnie za jeden sport, zobaczysz jak jest ciezko utrzymac forme
na poczatku sie uczysz wszystko bawi w grze, czujesz sie coraz lepszy, potem wszystko wychodzi jest super, potem przychodzi znuzenie i pomimo ze wiesz wiecej to przestaje wychodzić
potem jest moment przelamania
Milik jeszcze nei przeszedl przez ten moment bo jest za mlody, malo ktory sportowiec daje rade ale jak juz przejdzie.. to powstaje Ronaldo LEwandowski itp
na poczatku sie uczysz wszystko bawi w grze, czujesz sie coraz lepszy, potem wszystko wychodzi jest super, potem przychodzi znuzenie i pomimo ze wiesz wiecej to przestaje wychodzić
potem jest moment przelamania
Milik jeszcze nei przeszedl przez ten moment bo jest za mlody, malo ktory sportowiec daje rade ale jak juz przejdzie.. to powstaje Ronaldo LEwandowski itp
"ale muszę kiedyś iść pograć"
spedzasz milion razy mniej czasu na boisku niz oni a pouczasz, ze sam bys strzelil
a dla nich to codzienna orka na boisku, odzywianie, odmawianie sobie przyjemnosci, wiecznie te same cwiczenia
spedzasz milion razy mniej czasu na boisku niz oni a pouczasz, ze sam bys strzelil
a dla nich to codzienna orka na boisku, odzywianie, odmawianie sobie przyjemnosci, wiecznie te same cwiczenia
Beau Jeu jes lekką piłką bo mam nawet strzelałem i broniłem. Tylko że strzały szły nad poprzeczką, na orliku kreski się porobiły. Mam tą matową, za około 140 zł.
Mogłem zostać piłkarzem, choć tenis ziemny mnie kręci i grałem dosyć. To trzymajcie się, miłego dnia, wygranym, a przegranym więcej szczęścia, dobranoc.
Za taką kasę też mogę to robić.
Choć teraz studiuję na Wydziale Administracji, skończyłem I rok, choc chce zostać policjantem, zapisałem się do PiS jakiś czas temu. Byłem w Elbla na takim zjeździe.
A ty kim jesteś ?
Elbląga
Bo chciałem, też z jakimiś inicjatywami wyjść i pomóc kudziom, choć gdzieś do pracy nie zaszkodzi się dostać biurowej, pojadę 29.06 do PUP zobaczymy co będzie, jaka praca w tym kierunku ? Bo wcześniej bywały.
jeszcze nie wiem delektuje się ale 77/ Portugalia jest słaba więcej wiary
ale mi chodzi o mecz Portugalia - Chorwacja / bo co do naszych wierzyłem bezapelacyjnie do końca
ale za to pierwszą swoją bramkę strzelił Lewandowski ( w euro)
http://image1.obrazki.org/pieknej-niedzieli.JPEG
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Krasnalka
brawo Polska,karne miód malina----a dla tEESU WP....OL za kanceni wieczne
wyglada na to ze bonus o 14 juz odjezdza, kupon w mojej kieszeni
25 sobota tEES jak zwykle gra pod siebie to jego robota26 niedziela niegrajcie w multi kólti bo tEES ino kase p[odbiera
Nasi maja zdrowie grają 2 mecz na tvp1
grajcie u buka /byka /tu łatwiej o grosza FRAncja-Irlandia 1 z handi ----NIEMCY SŁOWACJA 1 z handi,węgry- belgia 2 dwója czysta
Ja mam nadzieje ze Niemcy wtopią z Francją
FRA-IRL 3-0,NIEMCY-SŁOV 3-1,BELGIA -Magyarorszag 3-2
...dałem na tace to może piłkarzyki mi dadzą wygrać
Slowacja rozdepcze szwabów jak karalucha
...chyba cie ociec cycki swędzą -to helmuty ich roooozjadom