Wpisy 2 665 960 – 2 666 059
13 czerwca 2016 01:28 → 13 czerwca 2016 08:34, 100 wpisów
No qrva r e w e l a c j aArgumentem za tym,że losowania są ustawione Są>>>KUPONY
chyba, że twoja koncepcja rozmowy polega na tym, że stawiasz tezę, a wszyscy kiwają głowami
Ralfek-On nie potrafi utrzymać się na żadnym z tematów dyskursu
camilex, nie rób se jaj ja nie będę dawać antytezy dopóki nie odpowiesz bo na tym polega dyskusja
kolejna cecha ludzi bez argumentów - zrzucają winę na rozmówcę, że nie daje kontry, tylko po co moja kontra jak nie znam argumentu??? nie mam jak się odnieść. co wiecej po mojej kontrze odpowiedziałbys to samo - tak bo tak, lub nie bo nie
"camilex, a zastanawiales sie kiedys nad tym, zets nie musi oszukiwac bo i tak niezaleznie ile ludzi bedzie grac to zawsze beda na grubym plusie?"
bo na pytanie dlaczego uwazasz ze ustawione nie odpowiadasz bo to zbyt "skomplikowane", to moze powyzsze bedzie mniejskomplikowane?
bo na pytanie dlaczego uwazasz ze ustawione nie odpowiadasz bo to zbyt "skomplikowane", to moze powyzsze bedzie mniejskomplikowane?
znów odwracasz kota ogonem,tysiące ludzi odpowiadało na to pytanie, wszyscyżyją
jesteś świadom, że rzucasz bezpodstawnie oskarżenia? to gorsze niż odpowiedz na proste pytanie
dyskusja z toba jest jalowa i zalosna, ide narazie,zastanow sie co mowisz i jaki to ma sens - zaden
Ale...jest nadzieja-Don Camillo nas wybawi od mafii,Starozakonnych,iluminatów,Vatykanu,Totka-itd.itp...
Nie>takie(?)a,co najwyżej>"tacy"A,już się bałem,że zaczniesz wytykać palcem
Ja ci DURNIU do tej pory nie ubliżałem,ale jak się prosisz ...to mogę
Nie łudz się megalomanie,że 16 osób śledzi twoje wypociny-Oni po prostu nie włączyli komputerów
Ta 16 to niema ducha w sobie to takie pajace w witrynie w sklepie.
krasnalek
Gram ale na jedno losowanie bo zimy nie ma
No ale 3/5 mam co pewien czas
Lece
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 530 000
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/55bb74da26b5f95d4b38ecf0928a58ce_th2.gif
Dzień dobry.Miłego dnia.
Dzień dobry.Miłego dnia.
dusia
greg
dreamer1897
greg