Wpisy 2 665 683 – 2 665 782
12 czerwca 2016 18:55 → 12 czerwca 2016 20:10, 100 wpisów
Kapustka ma 19lat areszta przeważnie 25 29 różnica spora jak na pilke
Czesc Polacy wygraja 3-0 zobaczycie, tak przed meczem obstawialem. A bylem dzisiaj i wczoraj w szkole i zdalem egzaminy, choc 3-4 poprawki bede mial. Polacy zostana Mistrzami Europy, a final z Francja !!! No co bardzo dobra polowa ale szansa Milika no ludzie !!! Jak on to nie strzelil ? Trzeba chyba jakos inaczej rozmontowac obrone, dawac wiecej strzalow z daleka i wrzutki. A Kapustka wielkie brawa, ale szkoda. Mam dwa Mini Lotto z Super Szansami i dalem rodzicom po jedynym na chybil trafil. Tylko ze tam pani nie dala z Super Szansa bo juz nie powiedzialem.
będzie ciężko
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bramka strzelil kto ?????????? MiiiiiiiiiiilllllllllllllliiiiiiiiiiiiKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!
jeeeeeeeest
gol!!
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool !!!
aheja
Jeszcze.
Siedem
o
Arkadiusz Milik
Polska jazda teraz niemiaszkom pokazać
krasnalek
Jeszcze jeden
traf piłką do kufla
wymencom to 1:0
Jeszcze jeden
A kreśliliście dziś jakieś kupony
Pani teesiara w koszulce super szansa chciała mi wylepić super oszu-szansę bo rzekła tu wygrane padajom w mlnale pafty na ten kant wycior się nienabiera
nienerwujsa wygrają
Proszę się zaopatrzyć w nowe kupony,bo stare wnet będą nieważne.Maszyna po prostu nie będzie ich przyjmowała.Najnowsze info z żb.
niech lepiej te machiny kantoeanki wyrzucom
kantowanki
niech zmieni im na banderole
2 665 636. Majpan 2016-06-12 (16:50)
Jak nasi wygrają
użyję po raz pierwszy tej nowej emoty
Jak nasi wygrają
użyję po raz pierwszy tej nowej emoty
MEKI BO MEKI ALE WYGRALI 1- 0 NIKT NIE POWIEDZIAL ZE BEDZIE LATWO GRAJA W SUMIE NAJLEPSI BADZ CO BADZ TERAZ CZAS NA NIEMCY
a ktos jak nie pare osob pisalo ze przegraja ze bramki nie strzela ze beda 2 pkt pesimist czy realizm a moze brak wiary
umnie przy ulicy jest pub i strefa kibica wyszli na ulice fajerwerki jakies
Gryks masz rację...wielu było niedowiarków....
Tymczasem POLSKA
Tymczasem POLSKA
Przeszliśmy do historii 1 wygrany mecz na euro w historii
a u mnie dalej slychac polska polska bialo czerwoni a co bedzie z niemcami moze do nich dolacze
Rrrooobbbeeerrrttt a jeszcze parę godzin temu pisałeś ze wtopa
W buka wygrane nie padają w milionach ale w tysiącach
skreslalem blasczykowskiego ale zle nie zagral wg mnie ale pazdan ktorego tez skreslalem nie zawiodl cienki jak nic mam nadzieje ze z niemcami ani z ukraina nie zagra
Brawo Arkadiusz Milikpolać mu
Kasa leży nie w ts ale u buka
Jakby Irlandia Grala tak jak końcówkę tobyśmy wtopili
Gdybym wiedziala jak sie u tego buka gra to sama bym zagrala
Ale nie mam o tym zielonego pojecia
A teraz ide na....z tych emocji
Ale nie mam o tym zielonego pojecia
A teraz ide na....z tych emocji
Kapustka gral genialnie nawet Gary lineker ferdinand na twiterze pisali
krasna bez pazdana z wiekszym jajem a turnieju nie jest latwo zreszta dzis kopana wyrownana z wyjatkami daje remis choc cicho licze na 1 - 0
Ciekawe jak Niemcy -Ukraina napsuja krwi Niemcom