Wpisy 2 665 301 – 2 665 400
12 czerwca 2016 11:01 → 12 czerwca 2016 12:49, 100 wpisów
Witam
Ja tylko na chwilę....chciałabym powiedzieć że wygra Polska !!!!
Ja tylko na chwilę....chciałabym powiedzieć że wygra Polska !!!!
ja tydzień temu z mężem zrobiliśmy 48 i nawet nie odczuliśmy tego tak sobie na spokojnie
bolek wyszło nam trochę więcej bo po wioskach jeździliśmy ale tego nie liczę bo by było około 60
Czarno to widzę dziś irlandia pln nam dokopie jak bendo tak grać jak w towarzyskich
Rrrooobbbeeerrrttt czarnowidztwo uprawiaj gdzie indziej dziś wygrai szlus
Ciekawe czy Kapustka zagra chlopak pochodzi z wioski obok moiej
Jeszcze 5godzin 30min do meczu Lewandowski musi wziąć paru obrońców na siebie agole niech strzelają inni
a jak obstawiacie wynik ?
i co będzie jak Polska przegra to od razu odpada bo widzę że jest kilka meczy
i co będzie jak Polska przegra to od razu odpada bo widzę że jest kilka meczy
Kapustka też na niego liczę, chłopak ma życiową szansę się pokazać
jak przegra to jeszcze nie odpada ale nie ma takiej opcji wygra
Kapustka ciut młody ale dajmy szanse może cos pokarze wydaje sie pupilkiem Nawalki wiec hyba zagra
hej krasnalek jak tam udało się cos wygrac?
Dzis mecz o wszystko bo z Niemcami Ukraina niemamy szans 1 wygrana da wyjście z grupy
Jak Niemcy zremisują albo przegraja to będzie ciekawie 3 zespoly mogą wyjść z grupy
krasnalek ja we Francji ale nie na Euro hehe..praca i praca.
Polsat i tvp1 dają ten sam mecz nasz
Jutro Polsat puści mecz Hiszpani ciekawe dlaczego Solorz sie ugial
Moja 84 letnia Babcia hazardzistka miala w ss 4 liczby trafione - nieaktywowane
i wscieka sie do teraz ... psy wieszala na ten przekret a dzis pognala nadac ep i aktywowac ss
i wscieka sie do teraz ... psy wieszala na ten przekret a dzis pognala nadac ep i aktywowac ss
84 lata itaka forma umnie babki wtym wieku ledwo mowily i chodzily
we Francji obecnie jestem
Moja babka byla na robotach publicznych pod Stutgartem ciezka robota byla w polu przy drzewie
moi prapradziadkowie ze strony babci dozyli ponad 90tki , ja sie obawiam o siebie : co ja bede robil po 67 latach swojego zycia z "extra pensja" z zusu przez ok 25-30 lat
Przez pomyłkę ja wzięli bo miała te same imię nazwisko co kobieta w onej części wioski
Set aile masz lat
Mój dziadek dozyl 87lat babka tez a druga 89 drugiego dziadka nieznalem
najstarsza siostra babci mieszka w szczecinie - 92 lat i tylko problemy ze wzrokiem
Ja ciut mniej 34l niemam juz dziadków ostatnia babka zmarla 3lata temu
Unas w kościele księża tylko o pieniądzach mówią koperty na remont kościoła unia daje ale tez z milion musza zebrac sami
moja babcia miała 86 ze strony ojca
a ze strony mamy 94 a dziadek 97
a ze strony mamy 94 a dziadek 97
witam wszystkich
a najlepszy numer seniorka wykrecila 3 lata temu, wyscigowka wyrznela w listopadzie, zlamala kosc udowa , blizej biodra , lezala kilka miesicey a po rekonwalescencji i santarioum smiga bez laski , dzieki unieruchomieniu rzucila palenie a palila jak smok - taki sort przedwojenny
krasnalek
doktor
krasna - podobno geny dzidziczy sie co II pokolenie zobacz ile wygranych jeszcze przed nami
Natalka mógł mnie powolac ale by miała wies oczy