Wpisy 2 665 092 – 2 665 191
11 czerwca 2016 22:54 → 12 czerwca 2016 08:02, 100 wpisów
hej. no nawet juz ja ograniczylem gry lotto. nie idzie nic konkretnego trafic
nie koniecznie zgrywus. znam gosia ktory pare ladnych lat temu trafil 6/6 w lotto
Może nowy prezes jest Szkotem i ma węża w kieszeni
Nowy prezes chce jak najwięcej pieniążków wyciągnąć a jak kumulacja osiągnie 30 czy 50 milionów to i tak wygra kto ma wygrać
patrzmy co jest terazale kiedyś jakiś człowieczek musi wygrać aby wieść rozeszła się wśród ludu
W pełni się z Tb zgadzam MCSI, mądrze sprawisz
bylem swiatkiem pare dni temu jak w ta szanse osoba 1000zl wyplacala
wiec jednak idzie trafic
i co w tym dziwnego w kaskadzie to przez 3 miesiace to klocki sie sypaly
trzeba miec szczescie i tyle. mojej kolezanki znajoma kiedys 9k w zdrapce wydrapala
Kiedyś Ibisz prowadził życiową szansę i też na tym wygrał, bo wygląda teraz jak młodzieniaszek
Torsan zacznij grac w duzego lotka
Ostatnio jakiś wysyp głównych wygranych na Roztoczu. Najpierw szóstka w Zamościu podczas kumulacji z początku maja, potem EP w Szczebrzeszynie i teraz główna wygrana w SS w Tomaszowie Lubelskim
MCSI kiedyś tam bylem miód i wino piłem i coś mocniejszego też, ale to było dawno temu, więc nie po mojemu teraz jest, więc myślisz, że tam w okolicy kogoś pociotek ma swojo hacienda i łozy sobie na nio od nas??????
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Ukraińcy przyjeżdżają na Roztocze specjalnie po to by wygrywać, po uprzednim pobycie w SPA nieopodal Czarnobyla promienują energią aż do warszawskiego studia i tak sobie ustawiają cyferki
Krasnalek ja to wiem twoje mini śniło mi się , było takie naprawdę mini na 3 palce
Dzień dobry.Milej niedzieli
http://pu.i.wp.pl/bloog/94448685/55062033/kawa_zapraszam11678_ef_orig.jpg
http://pu.i.wp.pl/bloog/94448685/55062033/kawa_zapraszam11678_ef_orig.jpg
doktor2p
Iwonka
Greg
Greg
--Prezydent DUDA jedzie na mecz,żeby tylko nie przyniósł pecha -jak pani premier Szydło -jak pojechała na mecz piłki ręcznej.
w STS -też dupa Valia wygrała a Rosja remis i wszystko poszło sie walić,Angli dała se strzelic,a było by za 20zł aż 218zeta
Wszystkim wysokich