Wpisy 2 665 014 – 2 665 113
11 czerwca 2016 21:58 → 11 czerwca 2016 23:41, 100 wpisów
aż cztery bardzo niskie liczby, zagranych ~6 mln kuponów, duże szanse że padła
mam cyfrowy polsat gdzie moge na którym kanale leci mecz anglia rosja
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 3 wygrane w wysokości 100 000 zł
Na Polsacie Sport to był mecz Polska - Holandia (ręczni)
w ramach eliminacji do MŚ 2017 we Francji.
w ramach eliminacji do MŚ 2017 we Francji.
mam jakis polsat sport extra ,news ,polsat sport i eurosporty dwa
qiaster
jak nie zabuliłeś dodatkowo to nie masz tego kanału
na ZDF można oglądać
jak nie zabuliłeś dodatkowo to nie masz tego kanału
na ZDF można oglądać
Czy uważacie, że 562 tysiące zakładów super szansy na dzisiejszy wieczór jak na nową grę to dużo czy mało?
to niema na zadnych innych zagranicznych stacjach to jak mam ogladac mecze]
MCSl, jak na nową grę to średnio, ale doliczając to że nie można samemu zagrać na kuponie a jest jakby "doliczana" przy kasie to jednak sporo
jak zaznaczyc 10 los to cie dwie dych skasuja za ta nawa
i te kupony multi lotka co sie ludzie mylili najpierw stawka potem losowania do tego
i te kupony multi lotka co sie ludzie mylili najpierw stawka potem losowania do tego
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 13 000 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 370 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
witam, jak widać w TS rachunek prawdopodobieństwa się zmienił i już poniżej 20 to nikt nie wygrywa...
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Odkąd przyszedł nowy prezes kumulacja co najmniej 20 milionów musi być
ale to będzie tak, że niedługo nikt poniżej nie będzie grał bo się wszyscy rozochocą.. i do 20 będzie pół roku się zbierać...
czy myślisz, że jak robią ustawkę na 30 milionów to dadzą wygrać zwykłem Kowalskiemu
gdyby ktoś chciał obejrzeć mecz bez łaski Solorza
nie zacina i nie trza płacić
w języku ang
http://sport2016.online/watch
nie zacina i nie trza płacić
w języku ang
http://sport2016.online/watch
No takie za częste kumulacje wbrew pozorom mogą negatywnie wpłynąć na graczy. Bo 13 czy 20 milionów ludziom spowszednieje i będą czekać na jeszcze wyższe kumulacje.
Telewizja ZDF.de....na laptopie,.......obraz zyleta ..... ale jest warunek...w Polsce nalezy sie laczyc przez VPN,serwer z Niemiec.Na polskim IP telewizja nie odpali. Dodatek do przegladarki CHROME i OPERY zalatwia sprawe....==>> ZenMate VPN.
zgrywus teraz to ja już w nic nie wierzę... ale te przypadki dają do myślenia...
ale że Anglicy dali sobie wbić w doliczonym czasie to jestem zaskoczony
K... jak można zostać prezesem choćby TS-u i 3-mac te wszystkie kumulacje w małym palcu, czy trzeba najpierw zapisać się do p&s-u
teraz to idzie 3 pod rząd taka kumulacja ale ludzie i tak mają klapki na oczach
hej. no nawet juz ja ograniczylem gry lotto. nie idzie nic konkretnego trafic
nie koniecznie zgrywus. znam gosia ktory pare ladnych lat temu trafil 6/6 w lotto
Może nowy prezes jest Szkotem i ma węża w kieszeni
Nowy prezes chce jak najwięcej pieniążków wyciągnąć a jak kumulacja osiągnie 30 czy 50 milionów to i tak wygra kto ma wygrać
patrzmy co jest terazale kiedyś jakiś człowieczek musi wygrać aby wieść rozeszła się wśród ludu
W pełni się z Tb zgadzam MCSI, mądrze sprawisz
bylem swiatkiem pare dni temu jak w ta szanse osoba 1000zl wyplacala
wiec jednak idzie trafic
i co w tym dziwnego w kaskadzie to przez 3 miesiace to klocki sie sypaly
trzeba miec szczescie i tyle. mojej kolezanki znajoma kiedys 9k w zdrapce wydrapala
Kiedyś Ibisz prowadził życiową szansę i też na tym wygrał, bo wygląda teraz jak młodzieniaszek
Torsan zacznij grac w duzego lotka
Ostatnio jakiś wysyp głównych wygranych na Roztoczu. Najpierw szóstka w Zamościu podczas kumulacji z początku maja, potem EP w Szczebrzeszynie i teraz główna wygrana w SS w Tomaszowie Lubelskim
MCSI kiedyś tam bylem miód i wino piłem i coś mocniejszego też, ale to było dawno temu, więc nie po mojemu teraz jest, więc myślisz, że tam w okolicy kogoś pociotek ma swojo hacienda i łozy sobie na nio od nas??????