Wpisy 2 663 966 – 2 664 065
10 czerwca 2016 00:08 → 10 czerwca 2016 08:56, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Warszawka juz nie wie co wymyśleć,jak kantować.Do roboty panowie.Wymyślili Super duper.
I tak stwierdzam ze ustawiacie wszystkie gry liczbowe na 100% jestem pewien.
zalosny frustrata wiecznie narzekajacy widzacy wszedzie spiski itp od polak po co taki tutaj wchodzi
maruda narzekacza frustrata mowie stanowcze nie mozna czytajac takie osoby tylko sie powiesic lub pociac
No to dawaj spać jak grasz za 2.50 to nie pitol idź w końcu spać.
camilex ale kudlacz pewnie pyszny zgred spod koscielnej ambony idz do purpurowych pociesza cie na kolankach
camilex, piszesz ze jestes pewien ustawki, czy zglosiles to juz w prokuraturze? zgodnie z polskim prawem jesli masz informacje o popelnieniu przestepstwa odpowiadasz za zatajenie informacji
ide bo nie ma co trolla podpuszczac bo to jak z ryba rozgrzebierz a potem fetor
jaki pewien ustawki wiesz ustawki to sa kibicowskie moze masz ochote sie przylaczyc choc pewnie cykorzysz gdzie wolisz laki pola autostrady
w tygodniu wydaje z 30 zl mam 500 na czysto z gier a ten ustawki nie no ide spac troll narzekacz frustrata i uwarzaj bo moze na ciebie tez ktos cos jest ustawione ustawiony bu
pisze powaznie, jesli on ma wiedze na temat oszustw w lotto, a twierdzi "ze na pewno sa ustawiane" to musi to zglosic do odpowiednich organow bo inaczej odpowiada karnie
a czy ktos ci ubliza normalnie jak w przedszkolu..... masz dowody to idz z tym do prokuratury jesli nie pojdziesz ja napisze do ts ze wg ciebie ich gry sa ustawione czy moge cos z tym zrobic paniemajet masz czas do konca miesiaca odezwe sie paaaa
Widzę,że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze>Jestem średnio zadowolony!!!
Janosik to moje na NIE
2,4,5,6,11,14,17,22,23,26,31,35,38,41,46,52,58,62,65,67,
Na NIE
2,4,5,6,11,14,17,22,23,26,31,35,38,41,46,52,58,62,65,67,
Na NIE
Milan browarek dla Ciebie za Twoje typy 2-minuty przed losowaniem (zawsze można jeszcze później)
hejka do życi z tymi grami pisuary jeszcze bardziej przykrenciły przekręt na niewygrywanie to zbuje polskie
Maj panie rzuć Pan piątala na multi
Tak potrzeba kasy to qurwa wczora 4/5 miałem w Multi ślad zawalił chłolera
ślag
za ja ta jeszcze gorzej trafić jak za księcia Otto van Tuska
za kara
za jarosława
nie mam kompa to nie patrzę tego w naprawie na g9wnie smartfonie to niezabardzo
"Napatrzyłem się na ludzi władzy którzy myślą że wszystko im wolno których pazerność
nie zna granic..."
Tusk.
To jedyne zdanie w które szczerze mu uwierzyłem
nie zna granic..."
Tusk.
To jedyne zdanie w które szczerze mu uwierzyłem
on tak gadał?to i sie zapatrzył
by to kruk ch...M tukł
go ma być a nie to g9wniane smartfony
..już niedługo wróci wybawca uciśnionych i znowu będzie "Żyło się lepiej"
Tusk reaktywacja?O nieeeeeeee
dajcie lepiej cyferki
http://pu.i.wp.pl/bloog/94448685/55062033/ciasta_kaw_ser_rogal_gF_orig.jpg
Dzień dobry.Miłego dnia.
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://www.tapetus.pl/obrazki/n/193862_kompozycja-bukiety-kwiatow-bez-konwalie.jpg
Medea.wszystkiego najlepszego w dniu URODZIN
Medea.wszystkiego najlepszego w dniu URODZIN
na szybko wyhodza mozliwe 2/3 z trójek 19,21,23 oraz 24,26,28
Pewniakami nadal zostają 37 oraz 59,64