Wpisy 2 661 421 – 2 661 520
5 czerwca 2016 14:58 → 5 czerwca 2016 21:37, 100 wpisów
natomiast ten pajacowaty film z youtube robi Graczom wodę z mózgu,
1. gość nagrał debilizmy i zarabia na reklamach z youtube bo ludzie nie potrafią samodzielnie myśleć
2. TS może go spokojnie pozwać i się nie wypłaci do końca życia za tego typu pomówienia,którym będą spadki dochodów spółki państwowej
3. gość jeśli mianuje sie byłym dyrektorem technicznym jest prawnie odpowiedzialny za oszustwa i powinien być ścigany za współudział jeśli to co mówi to prawda
4. klauzula poufności
1. gość nagrał debilizmy i zarabia na reklamach z youtube bo ludzie nie potrafią samodzielnie myśleć
2. TS może go spokojnie pozwać i się nie wypłaci do końca życia za tego typu pomówienia,którym będą spadki dochodów spółki państwowej
3. gość jeśli mianuje sie byłym dyrektorem technicznym jest prawnie odpowiedzialny za oszustwa i powinien być ścigany za współudział jeśli to co mówi to prawda
4. klauzula poufności
Nie wiem jak Wy, ale ja biorę dziesięć koła i idę do kolektury z pareczką: 28,35 Buon pomeriggio! Ciao!
Kity z satelity
Trzeba najpierw mieć 10 tysiów,na zbyciu bo ryzyko za duże.
lucademilanoPuknij się w czółko:28,35 wcale oszusty z TSa nie,puszczą
Witam
Witam Marchewkę czy to najk od koloru włosów a może od słodkości karotenu
moje typy :14,34,68,73
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
22
25,26,27
55,56,57,58
ep
1
xxxxxx
22
25,26,27
55,56,57,58
ep
1
xxxxxx
???
nie kumam ...ani ja spuchnięty, ani ja zły , miodu nie lubię ,Entomologiem nie jestem a jednak pszczoły kupiłem...
Witam Cię Iwonko.
Krasnalka.
Nie narzekaj. Wszyscy Ciebie lubią, a pewien gość odpalił o godz. 4 budzik, by z Tobą porozmawiać.
Nie narzekaj. Wszyscy Ciebie lubią, a pewien gość odpalił o godz. 4 budzik, by z Tobą porozmawiać.
Janosik dziś miałam jechać do Tykocina ale zmieniłam plany bo tam był jarmark staroci i na drodze tłok
Krasnalka dzisiaj zwiedzała ...złomowisko.
Ojej. Minęły się wpisy.
Krasnalka.
Toż to prawie...100 km w jedną stronę.
Toż to prawie...100 km w jedną stronę.
Krasnalka.
Wiem. Żartowałem.
Wiem. Żartowałem.
Hej
2 661 465. krasnalek 2016-06-05 (20:39) Białystok
byłam w Supraślu na kiszce ziemniaczanej
na kiszce ziemniaczanej dobrze się jeździ...?
2 661 465. krasnalek 2016-06-05 (20:39) Białystok
byłam w Supraślu na kiszce ziemniaczanej
na kiszce ziemniaczanej dobrze się jeździ...?
Ok przepraszam
Pod żadnym pozorem nigdy nie wk****jaj kobiety, ona pamięta rzeczy, które się jeszcze nie wydarzyły
Pod żadnym pozorem nigdy nie wk****jaj kobiety, ona pamięta rzeczy, które się jeszcze nie wydarzyły
Krasnalka.
Jutro rano w Białymstoku będzie aż: +5.
Jutro rano w Białymstoku będzie aż: +5.
O godz, 20 w północnej Norwegii:
Upał: +3 stopnie.
Upał: +3 stopnie.
@krasnalek córeczka super, .. przoduje w (1)klasie , nagrody dyplomy konkursy...
a z padaczką dwa napady brzydkie szpital, to raczej po szczepionkach, od 1 listopada odstawiłem leki i jest Ok
a z padaczką dwa napady brzydkie szpital, to raczej po szczepionkach, od 1 listopada odstawiłem leki i jest Ok
Krasnalka.
Mogą być nawet... przymrozki.
Mogą być nawet... przymrozki.