Wpisy 2 659 137 – 2 659 236
1 czerwca 2016 16:56 → 1 czerwca 2016 21:37, 100 wpisów
komunikat systemowy z regulaminu telefon z kartą sim może utracić .dane osobiste,włącz ochronę teraz za darmo pisz TAK NA NR 60177 POTEM PRZYSZEDŁ 2 SMS ŻE ZA 1 DZIEŃ 1.23...DO 39 ZŁ MIESIĘCZNIE ,..........NIE ODPISUJCIE BO WTOPICIE oszuści cholerni ........1 sms posłałam i kaplica dobrze że mam na kartę to zmienię karte SIM I DOSTANĘ NOWY NUMER .ALE SIĘ DAŁAM WMANEWROWAĆ
kraj oszustów i krętaczy jestem w ...iona na maksa .szkoda mi tylko mojego numeru
dusia masz tutaj zamiast lizaka z okazji dnia bachora czytaj dziecka po slodyczy ponoc czlowiekowi sie lepiej zyje co by to nie bylo ........69........ hey tak pozatym
w tym kraju to już wszystko się p .....oli .nie ma nikt za grosz poszanowania dla innych ,nie mówiąc o krętactwach i machlojkach i jak by tu nie udu.....ić porzadnych ludzi...przepraszam ,ale tak się wnerwiłam że łacinka poleciała
witamporadzxi mi ktoś coś na kompa,pieron dżwięk wysiadł ,próbowałem slim driversem i cleaner ale nie pomaga ,youtube zacina i nie ma głosu ,jeszcze przy uruchomianiu się sprzęga dżwięk ale nie działa ?
podłączone ,dobre było i rano sie spiep.brzeczy sprzega w głośnikach a filmik na youtube muzyka troche idzie i kółko się kręci i ni uja ani glosu ani filmiku?
dusia zadzwoń do operatora i poproś o blokadę.Polecam wszystkim bo to jedyny sposób zabezpieczenia przed oszustwami.Nie trzeba zmieniać numeru.Ja zapłaciłem 167 zł w tym miesiącu za numer żony bo do kobiet pewne rzeczy nie docierają.Kasowanie sms nic nie da.
a mi jakieś buraki ad salem dzwonią stale ale nie odbieram
częśc zablokowałem to z innych buractwo dzwoni
Blokujesz tylko numer a powinieneś wycofać zgodę na używanie twojego numeru w celach marketingowych.
no my tu gadu gadu ale pafty dalej nie ma głosu nie moge słuchać youtube i co inne ?jak to poprawić?
jest jakiś program co mi dzwięk głos przywróci/?
masterszef
poszukaj realtek audio driver 90% płyt głównych na tym działa
poszukaj realtek audio driver 90% płyt głównych na tym działa
Tak wygląda Centrum Paryża dziś. News z przed 2 godzin.
Wzmożony konflikt na Ukrainie.
Wojna w Syrii.
Kryzys na Morzu Śródziemnym.
A Timmerman martwi się w Brukseli o naszą demokrację
https://www.facebook.com/OurEyeOnIslam/
Kryzys na Morzu Śródziemnym.
A Timmerman martwi się w Brukseli o naszą demokrację
https://www.facebook.com/OurEyeOnIslam/
masterszef
Na pewno kabelek jest w zielonym gnieździe, odinstaluj realtek i zresetuj kompa potem znów zainstaluj i zresetuj. U mnie na poprzednim kompie zawsze działało i nie miałem pojęcia dlaczego dźwięk pada.
Na pewno kabelek jest w zielonym gnieździe, odinstaluj realtek i zresetuj kompa potem znów zainstaluj i zresetuj. U mnie na poprzednim kompie zawsze działało i nie miałem pojęcia dlaczego dźwięk pada.
jest za różowym od lewej w zielonym to dobrze?
jakby patrzeć z lewa to 3 wtyk zielony wtyknięty
jak jedyny zielony to tak
po nim jest jeszcze zielony i różowy?
Dusia z jakiej sieci masz nr telefonu ?
dreamer1897 jak ci idzie
sprawdz czy nie masz na yoytbe skreslonego głosu za nim popsujesz cos
jaja są bo gdy włączam jk to idzie obraz 2 sek.i sie zwiesza i ni ma głosu i zatrzymany kadr youtube?
ja zielony miałem jeden przeważnie jest obok różowego
Zbigniew
Kulawo bez wygranych ale ja gram nie regularnie jakoś ostatnio, mało kontaktu z kolekturą czasem zdrapkę kupie.
Zbigniew
Kulawo bez wygranych ale ja gram nie regularnie jakoś ostatnio, mało kontaktu z kolekturą czasem zdrapkę kupie.
nieregularnie (klawka nie załapała)
WITAM
Albin z orange
Andawa syn wszedł na internet i tam było tego od groma i powysyłał smsy .... przyszedł potem sms że usługa bezpieczny telefon została wyłaczona .teraz będę sprawdzała czy jakiś pieniążków nie będą brali
Albin z orange
Andawa syn wszedł na internet i tam było tego od groma i powysyłał smsy .... przyszedł potem sms że usługa bezpieczny telefon została wyłaczona .teraz będę sprawdzała czy jakiś pieniążków nie będą brali
1. Polska 4 4 0 12:6 9
2. Francja 4 3 1 11:5 10
3. Iran 4 3 1 9:6 8
4. Chiny 4 2 2 9:6 7
5. Kanada 4 2 2 10:8 7
2. Francja 4 3 1 11:5 10
3. Iran 4 3 1 9:6 8
4. Chiny 4 2 2 9:6 7
5. Kanada 4 2 2 10:8 7
laurcia
Niezły optymizm
Niezły optymizm
prawie jak ja, tylko nie wierzę w sci-fi
ME :
polska - irlandia 2-0
polska - niemcy 1-0
polska ukraina 2-0
tak to widze choc ost chyba cos podobnie pisalem chyba remis z niemcami tak czy siak wychodza nasi z grupy
polska - irlandia 2-0
polska - niemcy 1-0
polska ukraina 2-0
tak to widze choc ost chyba cos podobnie pisalem chyba remis z niemcami tak czy siak wychodza nasi z grupy
Daję remis ewentualnie wygraną Oranje
Wysexowali się w Arłamowie, to oni palcem nie kiwną...wtopią ,ąż milo.
No tak. Polski podatnik ufundował im fajne wczasy nad morzem i w Bieszczadach. Nad morzem zapłacił też za ich kobity
Szpakowski zaczyna mendzić, że po zgrupowaniu są zmęczeni i to zrozumiałe
Tymczasem Nasi bardzo sprytnie maskują rewelacyjną formę....
Taka taktyka na tzw. zmyłę.
Taka taktyka na tzw. zmyłę.
Krasnalek
ludzie w sklepie niesli do domu całe siaty piwa....z rozpaczy uwalą sie jak nic. Ale jakby nasi wygrali to tez by sie uwalili....
Zaraz kabaretzaraz cyrk
1-0 dla Holand
Jade na 3zmiane
Najlepiej to im idzie występowanie w reklamach. Z tego jest konkretny piniondz
Dajcie kapustke ziomka
Krasnalek wstawaj szkoda dnia
polacy nic sie nie stao
Za niedlugo super szansa
iwan wejdzie bolek
Medea