Wpisy 2 659 088 – 2 659 187
1 czerwca 2016 14:29 → 1 czerwca 2016 19:29, 100 wpisów
Majpan no ju wszystko wskazuje na 2 a cholery nie ma już nawet 80 poleciało a one zasze są blisko siebie
Ta liczba jest kandydatką na super śpiocha
co nie znaczy że zaraz może wleźć z przytupem
bo właśnie spodziewam się trójeczki z jej udziałem
co nie znaczy że zaraz może wleźć z przytupem
bo właśnie spodziewam się trójeczki z jej udziałem
jak nie zagram to wygram
jak wygram to przegram
w 6 i te wielkie wygrane nie wierze
ale i tak gram
Wpis 2658523
Jak się komu chce wysilić to tam są niepokorne/przekorne
druga własnie sobie pyknęła
Jak się komu chce wysilić to tam są niepokorne/przekorne
druga własnie sobie pyknęła
..no może we wpisie..2659100 zabrakło na końcu
....sobie pyknęła >>> trójeczka
....sobie pyknęła >>> trójeczka
ktoś coś na dużego na jutro? stawiam na remis parzyste/niepa, dwie liczby 1-10, jedną z poprzedniego lotto plusa, 42 i padną dwie -6 tki (może 6 i 36?)
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 527 000
Mam cynk Benda 12 14 16 18 20
https://www.facebook.com/lolmaniapl/videos/485798721618743/
Dla wszystkich ktorzy potrafia sie jeszcze czasamu poczuć jak dziecko.
Dla wszystkich ktorzy potrafia sie jeszcze czasamu poczuć jak dziecko.
Piłka jest okrągła ,a bramki są dwie ,a to sponsorzy bukmacherzy decydują jaki będzie wynik
zgrywus widzę ,że Ci się nudzi, a nie masz ochoty na grę w cyrku ustawianych kulek.
komunikat systemowy z regulaminu telefon z kartą sim może utracić .dane osobiste,włącz ochronę teraz za darmo pisz TAK NA NR 60177 POTEM PRZYSZEDŁ 2 SMS ŻE ZA 1 DZIEŃ 1.23...DO 39 ZŁ MIESIĘCZNIE ,..........NIE ODPISUJCIE BO WTOPICIE oszuści cholerni ........1 sms posłałam i kaplica dobrze że mam na kartę to zmienię karte SIM I DOSTANĘ NOWY NUMER .ALE SIĘ DAŁAM WMANEWROWAĆ
kraj oszustów i krętaczy jestem w ...iona na maksa .szkoda mi tylko mojego numeru
dusia masz tutaj zamiast lizaka z okazji dnia bachora czytaj dziecka po slodyczy ponoc czlowiekowi sie lepiej zyje co by to nie bylo ........69........ hey tak pozatym
w tym kraju to już wszystko się p .....oli .nie ma nikt za grosz poszanowania dla innych ,nie mówiąc o krętactwach i machlojkach i jak by tu nie udu.....ić porzadnych ludzi...przepraszam ,ale tak się wnerwiłam że łacinka poleciała
witamporadzxi mi ktoś coś na kompa,pieron dżwięk wysiadł ,próbowałem slim driversem i cleaner ale nie pomaga ,youtube zacina i nie ma głosu ,jeszcze przy uruchomianiu się sprzęga dżwięk ale nie działa ?
podłączone ,dobre było i rano sie spiep.brzeczy sprzega w głośnikach a filmik na youtube muzyka troche idzie i kółko się kręci i ni uja ani glosu ani filmiku?
dusia zadzwoń do operatora i poproś o blokadę.Polecam wszystkim bo to jedyny sposób zabezpieczenia przed oszustwami.Nie trzeba zmieniać numeru.Ja zapłaciłem 167 zł w tym miesiącu za numer żony bo do kobiet pewne rzeczy nie docierają.Kasowanie sms nic nie da.
a mi jakieś buraki ad salem dzwonią stale ale nie odbieram
częśc zablokowałem to z innych buractwo dzwoni
Blokujesz tylko numer a powinieneś wycofać zgodę na używanie twojego numeru w celach marketingowych.
no my tu gadu gadu ale pafty dalej nie ma głosu nie moge słuchać youtube i co inne ?jak to poprawić?
jest jakiś program co mi dzwięk głos przywróci/?
masterszef
poszukaj realtek audio driver 90% płyt głównych na tym działa
poszukaj realtek audio driver 90% płyt głównych na tym działa
Tak wygląda Centrum Paryża dziś. News z przed 2 godzin.
Wzmożony konflikt na Ukrainie.
Wojna w Syrii.
Kryzys na Morzu Śródziemnym.
A Timmerman martwi się w Brukseli o naszą demokrację
https://www.facebook.com/OurEyeOnIslam/
Kryzys na Morzu Śródziemnym.
A Timmerman martwi się w Brukseli o naszą demokrację
https://www.facebook.com/OurEyeOnIslam/
masterszef
Na pewno kabelek jest w zielonym gnieździe, odinstaluj realtek i zresetuj kompa potem znów zainstaluj i zresetuj. U mnie na poprzednim kompie zawsze działało i nie miałem pojęcia dlaczego dźwięk pada.
Na pewno kabelek jest w zielonym gnieździe, odinstaluj realtek i zresetuj kompa potem znów zainstaluj i zresetuj. U mnie na poprzednim kompie zawsze działało i nie miałem pojęcia dlaczego dźwięk pada.
jest za różowym od lewej w zielonym to dobrze?
jakby patrzeć z lewa to 3 wtyk zielony wtyknięty
jak jedyny zielony to tak
po nim jest jeszcze zielony i różowy?
Dusia z jakiej sieci masz nr telefonu ?
dreamer1897 jak ci idzie
sprawdz czy nie masz na yoytbe skreslonego głosu za nim popsujesz cos
jaja są bo gdy włączam jk to idzie obraz 2 sek.i sie zwiesza i ni ma głosu i zatrzymany kadr youtube?
ja zielony miałem jeden przeważnie jest obok różowego
Zbigniew
Kulawo bez wygranych ale ja gram nie regularnie jakoś ostatnio, mało kontaktu z kolekturą czasem zdrapkę kupie.
Zbigniew
Kulawo bez wygranych ale ja gram nie regularnie jakoś ostatnio, mało kontaktu z kolekturą czasem zdrapkę kupie.
nieregularnie (klawka nie załapała)
WITAM
Albin z orange
Andawa syn wszedł na internet i tam było tego od groma i powysyłał smsy .... przyszedł potem sms że usługa bezpieczny telefon została wyłaczona .teraz będę sprawdzała czy jakiś pieniążków nie będą brali
Albin z orange
Andawa syn wszedł na internet i tam było tego od groma i powysyłał smsy .... przyszedł potem sms że usługa bezpieczny telefon została wyłaczona .teraz będę sprawdzała czy jakiś pieniążków nie będą brali
1. Polska 4 4 0 12:6 9
2. Francja 4 3 1 11:5 10
3. Iran 4 3 1 9:6 8
4. Chiny 4 2 2 9:6 7
5. Kanada 4 2 2 10:8 7
2. Francja 4 3 1 11:5 10
3. Iran 4 3 1 9:6 8
4. Chiny 4 2 2 9:6 7
5. Kanada 4 2 2 10:8 7