Wpisy 2 655 568 – 2 655 668
27 maja 2016 08:50 → 27 maja 2016 11:34, 100 wpisów
Gryks
No tam u nich to pedofilią zalatuje
ale i to się zmieni bo ALLACH AG...
No tam u nich to pedofilią zalatuje
ale i to się zmieni bo ALLACH AG...
Kużwa niepotrzebnie napisałem tego proroka
teraz specjalny program wziął na celownik IP
I całą zieloną
teraz specjalny program wziął na celownik IP
I całą zieloną
gryksie wybrałem wyselekcjonowałem twoje 2 piatale które nadam 50,56,62,65,66 i 17,20,24,38,51-----to ma wyleż ------brawo ty ,brawo ja
albo jeszcze gorzej bo mnie zabiją a kto inny zeżre wszystkie turystyczne
2 655 569. kondi 2016-05-27 (08:50)
zwariowałeś majpan?
Mało mi brakuje
zwariowałeś majpan?
Mało mi brakuje
a wiecie co ... z krzysiem nie odzywa sie pintolek i sie martwie??????
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/szwecja-urzedy-akceptuja-poligamie/b4jwz3 kraje europy jak szwecja francja niemcy i inne robia sobie same kuku oni nie maja dla wiekszosci zadnych praw nie szanuja innego czlowieka oni by chcieli tylko same luksusy za nic socjale i inne ci ich z otwartymi rekoma a ci im bombki szyjki ucinaja bo allach itp maja co chcieli im sie marszy zaludnienie swiata by byla tylko 1 religia ich religia powoli powoli i dopinaja dopna swego ale co ja tam wiem i kropka
czytajcie sobie Biblie...nie stało sie nic pond to, co się już stało, więc... nigdy nie bedzie niczego nowego
Kondi jak dla mnie wszystkie oprocz 52 i 14 ale znajac ciebie i twojego czuja moga wejsc
to z podobnych zestawów weszła wczoraj ta 6/7 no ale to mógł byc prezent świąteczny od TS, oczywiscie jak grac nie mogłem
oby nie bylo zapozno oile juz nie jest mnoza sie jak kroliki ost ogladalem na fb filmiki w 1...........
gadali ze jak mozna nie wierzyc w tego ich allacha ze ten co nie wierzy jest zwierzeciem ze nalerzalo by gardla podciac na innym........
kiedyś się czara przeleje i bedą s***lać na pustynie, ale juz koneic o tym
w niemczech koles gadal wprost nie wygramy z wami wojna wygramy z wami przez rozmnazanie ilosc zon dzieci nie dzis nie jutro ale to juz trwa nie zatrzymacie tego daliscie nam social daliscie nam to chcielismy jestesmy juz w rzadach w radach miejskich
im prawa jakie sa w europie przeszkadzaja to co tutaj robia jak sie nie podoba to spadelaten albo szanujesz zyjesz jak inni albo spadowka mi tez w polsce nie pasuje ale nie az tak bym mial komus gardla podcinac czy gwalcic jego kobiete bo chodzi z pupcia niemalrze na wierzchu ....... zreszta mialem sie nie wypowiadac wole liczbowe pogawedki
zobaczymy kondi co ten ts o 14 gra ja sie bardziej nastawiam na mini niz na multi dzis
rząd rządem i rada radą, ale ludzie swoje wiedzą...."sprawedliwość musi byc po naszej stronie"...spraiedliwość pójdzie w ręce ludzi i ludzie sami zrobią porządek
Tak się zastanawiam powiedzmy że jestem "Wysokim Guru" w Bruxeli
Ile wziąłbym w łapę żeby świadomie narobić takiego syfu?
Ile wziąłbym w łapę żeby świadomie narobić takiego syfu?
majpan po 1 wyplacie bys poszedl na emeryture lub bys dalej chcial wiecej wiecej
a emeryturka po kadencji, a tobie karza do 67 roku za***lac...no przeciez to nie jest normalne i musi sie skonczycc
moze jeszcze jedno z linku ktory podawalem prawda : Niech oni żyją u siebie a my u siebie, bo oni czują się u nas jak u siebie, a nas u siebie po prostu zabijają. Zastanówcie się, płodna europejska para może mieś jedno dziecko co 12 miesięcy
I TYLE W TEMACIE UCHODZCY nic sie nie zmieni tutaj w europie beda dla nich litosciwi bo czlowiek ma prawa itp ale tam jak sie pojedzie to mozna nie wrocic oni nie maja zadnych dla nas praw
I TYLE W TEMACIE UCHODZCY nic sie nie zmieni tutaj w europie beda dla nich litosciwi bo czlowiek ma prawa itp ale tam jak sie pojedzie to mozna nie wrocic oni nie maja zadnych dla nas praw
wczoraj czytalem ze w tak zwanej brytani mysla o emercie od 80 lat moze ktos za biurkiem poselskim dozyje choc moze ho o to by emerty nie placic bo sie kase prechulalo na wyjazdy imprezki tak jak u nas niby zus kasy nie ma czy tez moze nie miec ale na wyposazenie wycieczki kasa zawsze jest ide sobie sie puscic
Kondi.
Doktor.
--->> to oznacza, że sprawdzę liczby.
W miejscowości Warszawa padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zaczynam od 10.
Podawajcie nieduże zestawy, do 10 liczb.
Podawajcie nieduże zestawy, do 10 liczb.
idom plansze z wysokimi wygranymi ...tylko pafty zawsze multuje 2 zeta
zdygło by takie 260 tys. wq mini,a nie 2zł nogi świni
Witam wszystkich
Janosik, poproszę o sprawdzenie: 15,16,29,31,48,51,73,74,75,76
Janosik, poproszę o sprawdzenie: 15,16,29,31,48,51,73,74,75,76
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfBzvtw1ekI1W1WeFT54h9D58W7DtaNdIMbpuJpkx4m6qOS5W2
Dzień dobry.Miłego dnia.
Dzień dobry.Miłego dnia.
doktor2p
Zaraz zaczynam pracować.
Gryks. 536. 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
Greg; 535. 13 liczb.
3-4/13.
3-4/13.
Janko. 633. 10 liczb
3-4/10.
3-4/10.
Doktor. 631. 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
Kondi.
Podaj nr. wpisu.
Podaj nr. wpisu.
-->> 619.
Kondi.
Możesz zezłomować liczby.
1-2/6.
Możesz zezłomować liczby.
1-2/6.
W miejscowości Kępno padła wygrana 260 204,80 zł w grze Mini Lotto
Kondi.
Nie mogę.
Nie mogę.
Przerwa.
Harnasiu, chekniesz , prosze po przerwie ?
9,21,29,43,44,59,67,69,71,72
dzieki za fatyge
9,21,29,43,44,59,67,69,71,72
dzieki za fatyge
Miałem przymusową przerwę.
--->>na drzewku przed domem usiadł... rój pszczół.
Latające pieniądze. Już mam kupca..
--->>na drzewku przed domem usiadł... rój pszczół.
Latające pieniądze. Już mam kupca..
Set.
Witajcie
Janosiku zerknij jak mozesz na moj zestaw czy cos z tego bedzie
9,50,37,32,19,61,69,75,47
Janosiku zerknij jak mozesz na moj zestaw czy cos z tego bedzie
9,50,37,32,19,61,69,75,47
Lesiu
Lesiu.
Masz jakiś dziwny układ liczb:
Może podawałeś liczby na NIE ???
Masz jakiś dziwny układ liczb:
Może podawałeś liczby na NIE ???
Dziwne, ale nie mogę ich sprawdzić.
Kolejność wpisywania liczb nie ma znaczenia.
Sprawdzę je jeszcze raz za godzinę.