Wpisy 2 655 522 – 2 655 621
27 maja 2016 08:16 → 27 maja 2016 09:26, 100 wpisów
nie ...4/5
mam tez cos takiego wymyslonego teraz dla ciebie20 51 24 17 38 wiecej nie dam
no to dobra cosik wybiere tylkko niezadużo ...bo tees lubi ....puszczac w skarpetkach
http://onet.tv/i/dowiedzsie/krzysztof-jackowski-wypowiada-sie-na-temat-uchodzcow/qcg332
4-minuta
4-minuta
jestem w trakcie rozpiski na jutro gryks, wiec jeszcze nei wiem, ale 20,18,19 może być, ale 18 chyba nie tak od razu
nie trzeba byc jasnowidzem by nie widziec zagrozenia z ich strony tylko bufony nadete maja litosc dla nich i widza zyski w pewnym sesie oni maja gdzies prawa czlowieka itp a ich sie traktuje jak nie winne dzieci oni uwarzaja ze jesli nie wierzy sie w alaha jest sie zwierzeciem zreszta szkoda gadac pikny dzien za oknem
napewno wysle sie z typowana 10 do 5 typowanej 3-5 liczb dorzuce mam jeszcze 2x8/8 2x 10/10 i dumam czy nie wyslac tego co podawalem
mini mam juz na wieczorek oraz lottka na jutro skreslonego oraz zatypowanego
ja zagrałbym tę 9,11,22,...co podawałem przed snem...bo chyba mi sie sniła, że na nią wygraiśmy, ale nie jestem pewien
sprawdzam sobe coś, bo z rospiski na 25go wczoraj poleciało 6/7...wiec musze przyfilować wczorajsze liczby
Gdzieś czytałem że niemry zamierzają testować imigrantów pod kątem inteligencji
tych mądrzejszych na pewno nam przydzielą
tych mądrzejszych na pewno nam przydzielą
Kurde może dożyję czasów gdzie będę mógł mieć legalnie
ze trzy żony
ze trzy żony
Gryks
No tam u nich to pedofilią zalatuje
ale i to się zmieni bo ALLACH AG...
No tam u nich to pedofilią zalatuje
ale i to się zmieni bo ALLACH AG...
Kużwa niepotrzebnie napisałem tego proroka
teraz specjalny program wziął na celownik IP
I całą zieloną
teraz specjalny program wziął na celownik IP
I całą zieloną
gryksie wybrałem wyselekcjonowałem twoje 2 piatale które nadam 50,56,62,65,66 i 17,20,24,38,51-----to ma wyleż ------brawo ty ,brawo ja
albo jeszcze gorzej bo mnie zabiją a kto inny zeżre wszystkie turystyczne
2 655 569. kondi 2016-05-27 (08:50)
zwariowałeś majpan?
Mało mi brakuje
zwariowałeś majpan?
Mało mi brakuje
a wiecie co ... z krzysiem nie odzywa sie pintolek i sie martwie??????
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/szwecja-urzedy-akceptuja-poligamie/b4jwz3 kraje europy jak szwecja francja niemcy i inne robia sobie same kuku oni nie maja dla wiekszosci zadnych praw nie szanuja innego czlowieka oni by chcieli tylko same luksusy za nic socjale i inne ci ich z otwartymi rekoma a ci im bombki szyjki ucinaja bo allach itp maja co chcieli im sie marszy zaludnienie swiata by byla tylko 1 religia ich religia powoli powoli i dopinaja dopna swego ale co ja tam wiem i kropka
czytajcie sobie Biblie...nie stało sie nic pond to, co się już stało, więc... nigdy nie bedzie niczego nowego
Kondi jak dla mnie wszystkie oprocz 52 i 14 ale znajac ciebie i twojego czuja moga wejsc
to z podobnych zestawów weszła wczoraj ta 6/7 no ale to mógł byc prezent świąteczny od TS, oczywiscie jak grac nie mogłem
oby nie bylo zapozno oile juz nie jest mnoza sie jak kroliki ost ogladalem na fb filmiki w 1...........
gadali ze jak mozna nie wierzyc w tego ich allacha ze ten co nie wierzy jest zwierzeciem ze nalerzalo by gardla podciac na innym........
kiedyś się czara przeleje i bedą s***lać na pustynie, ale juz koneic o tym
w niemczech koles gadal wprost nie wygramy z wami wojna wygramy z wami przez rozmnazanie ilosc zon dzieci nie dzis nie jutro ale to juz trwa nie zatrzymacie tego daliscie nam social daliscie nam to chcielismy jestesmy juz w rzadach w radach miejskich
im prawa jakie sa w europie przeszkadzaja to co tutaj robia jak sie nie podoba to spadelaten albo szanujesz zyjesz jak inni albo spadowka mi tez w polsce nie pasuje ale nie az tak bym mial komus gardla podcinac czy gwalcic jego kobiete bo chodzi z pupcia niemalrze na wierzchu ....... zreszta mialem sie nie wypowiadac wole liczbowe pogawedki
zobaczymy kondi co ten ts o 14 gra ja sie bardziej nastawiam na mini niz na multi dzis
rząd rządem i rada radą, ale ludzie swoje wiedzą...."sprawedliwość musi byc po naszej stronie"...spraiedliwość pójdzie w ręce ludzi i ludzie sami zrobią porządek
Tak się zastanawiam powiedzmy że jestem "Wysokim Guru" w Bruxeli
Ile wziąłbym w łapę żeby świadomie narobić takiego syfu?
Ile wziąłbym w łapę żeby świadomie narobić takiego syfu?
majpan po 1 wyplacie bys poszedl na emeryture lub bys dalej chcial wiecej wiecej
a emeryturka po kadencji, a tobie karza do 67 roku za***lac...no przeciez to nie jest normalne i musi sie skonczycc
moze jeszcze jedno z linku ktory podawalem prawda : Niech oni żyją u siebie a my u siebie, bo oni czują się u nas jak u siebie, a nas u siebie po prostu zabijają. Zastanówcie się, płodna europejska para może mieś jedno dziecko co 12 miesięcy
I TYLE W TEMACIE UCHODZCY nic sie nie zmieni tutaj w europie beda dla nich litosciwi bo czlowiek ma prawa itp ale tam jak sie pojedzie to mozna nie wrocic oni nie maja zadnych dla nas praw
I TYLE W TEMACIE UCHODZCY nic sie nie zmieni tutaj w europie beda dla nich litosciwi bo czlowiek ma prawa itp ale tam jak sie pojedzie to mozna nie wrocic oni nie maja zadnych dla nas praw
wczoraj czytalem ze w tak zwanej brytani mysla o emercie od 80 lat moze ktos za biurkiem poselskim dozyje choc moze ho o to by emerty nie placic bo sie kase prechulalo na wyjazdy imprezki tak jak u nas niby zus kasy nie ma czy tez moze nie miec ale na wyposazenie wycieczki kasa zawsze jest ide sobie sie puscic
Kondi.