Wpisy 2 655 077 – 2 655 176
26 maja 2016 17:51 → 26 maja 2016 19:28, 100 wpisów
No a ja jestem na zasiłku dla bezrobotnych, ale pewnie niedługo się to zmieni, jak gdzieś do biura pójdę ?
Sami katolicy, a najchetniej by obrobili bogatych i zywcem ich zakopali
Ale jakoś mi jeszcze nic nie dał i nie dali.
A ty co taki jesteś co ?
Gdzie pracujesz ? Chyba dobrze ci się żyje co ?
Krzysztof i ja mam lozyc na twoje miejsce pracy? Biurokracja ma bhc ograniczona do minimum. Poza tym to jeden z postulatow twojego pisu o ile nie chca kupic glosow tejze.
tylko do tej pory to państwo grabiło na maxa co niektórym ciężko jest zrozumieć jakie powstało rozwarstwienie społeczne podyskutuj z ludźmi którzy zasuwaj po 10-11 godzin za najniższa krajowa
On te nie zrozumie, daremna rozmowa. doktor2p barwo dla ciebie.
Ta ciężką pracą.
Jesteśmy na forum o totolotku, tak? To teraz pomyślcie sobie że wygracie powiedzmy 10 milionów, najpierw milion zabierze Wam państwo ryczałtem z podatku, później jak wpłacicie na jakąś lokatę będą regularnie podprowadzać 19% podatku z tego co się uzbiera, jeżeli za te pieniądze (podkreślam, wygrane) założycie firmę to również będzie wam zabierać kilkanaście do kilkudziesięciu procent za poszczególne składniki... i tak panstwo wykorzystuje ludzi którzy dorobili się sami lub mieli akurat szczęście w życiu, żeby dać ludziom którzy nie chcieli się kształcić ani ciężko zapracować na cokolwiek, tylko leżeli brzuchem do góry i "DAJCIE, DAJCIE, DAJCIE"
Witajcie,Krzysztof C mam nadzieje ze kiedys zostaniesz premierem
Widze sami pokrzywdzeni na tym czacie. Coraz wyzsza minimalna to zwalnianie kolejnych pracownikow, bo a praca czesci kudzi jest warta powiedzmy te 6zl. Pracodawca do tej pory powiedzmy zarabial na tym pracowniku 50 groszy, a teraz ma jeszcze na niego doplacac? Jak sie pracuje na etacie, to robi sie na bogactwo wlasciciela. Najprostsza logika.
Franek 619 pamietasz kto obiecal przed wyborami ze zlikwiduje podatek 19 % z odsetek od lokat bankowych ?
Jacunn, sprawdź co napisałem wyżej - poprzedniej władzy też nie szanuję i nie pochwalam, ale to co wprowadzają pisiory to najzwyklejszy socjalizm i rozdawnictwo
Jak by wygral ktos z was, poza frankiem, to po paru latach zostalisbyscie z milionowymi dlugami. A wczesniej stracilibyscie resztki rozumu.
Franek ja wole bardziej pomagac biednym niz tak jak to mialo za czasow koalicji po i psl kiedy bogacili sie tylko Ci ktorzy juz bogaci byli
Nie chce mi się już tu użerać ze znawcami od gospodarki socjalnej, biorę psa i idę się przejść - do zobaczenia wieczorem
Dzieki 8 letnim rządom PO i PSL wielu ludzi musi pracowac na smieciowych umowach i za groszowe stawki.To platforma razem z psl ulatwilo prywatnym biznesmenom robienie z Polakow niewolnikow.To PO i PSL uchwalalo prawo dla swoich kolesi,dlatego ten nasz kraj tak wygląda.Przez swoje 2 kadencje koalicja po i psl wspierala tylko biznes zagraniczny,dlatego mamy dzis pelno dyskontow,marketow,galeri handlowych gdzie zysk wypracowywany przez naszych rodakow jest wyprowadzany za granice zamiast budowac nasz kraj
ale to nie miejsce na dyskusje o polityce,zapraszam na moj profil n fb "tomasz kowalski"
Nie interesuje mnie kto ile zarobił zagranica tu jest Polska moja ojczyzna tu każdy powinien żyć godnie i tak się czuć a nie żyć na granicy ubóstwa
Jacun a wiesz, ze jak zarabiasz do reki 2 tysiace, to tak naprawde drugie tyle bierze panstwo w podatkach bezposrednich? A wiesz, ze do tego dochodzi wysoki wat, akcyzy i inne posrednie? O tym mowi Korwin od lat. Samo utrzymanie darmozjadow z zusu kosztuje ponad 2 mld zlotych rocznie.
Obecnie w Zakładzie [ZUS] pracuje 46,5 tysiąca urzędników, a ich pensje w samym tylko 2015 roku pochłonęły gigantyczną kwotę 2 miliardów 117 milionów złotych. Co warte podkreślenia
Obecnie w Zakładzie [ZUS] pracuje 46,5 tysiąca urzędników, a ich pensje w samym tylko 2015 roku pochłonęły gigantyczną kwotę 2 miliardów 117 milionów złotych. Co warte podkreślenia
https://www.facebook.com/janusz.korwin.mikke/photos/a.10150563803222060.370988.277681892059/10153603628422060/?type=3&theater
Jak robicie zakupy w marketach zagranicznych to do siebie tylko pretensjie. Ps. biedronka tez nie jest polska.
Dlatego mowie, pis po jedno szmabo. Wchodzicie ciagle do jednej rzeki i oczekujecie innych rezultatow. Postradaliscie rozumy, czy was Bóg opuścił?
cocojambo ale ktos dal zezwolenie na to by tyle marketow z zagranicznym kapitalem bylo budowane w naszym kraju
Cocojambo ale dalej wracamy do tego ze państwo grabi ludzi bo ZUS zapłaci szary obywatel bez wyjątku /tylko bezdomka płaci podatki w kraju zły przykład bo są największym plątnikiem je sil chodzi o firmy tego typu w kraju
a jak Korwin dojdzie do władzy to będziemy mieli Mrówki na każdym rogu
Wam sie oczy otworza jak zus padnie na ryj, to kwestia paru lat.
nie ma w sumie na kogo glosowac,bo nowoczesna to tylko odmalowana na nowo platforma obywateslka
2 655 097. Cocojambo 2016-05-26 (17:58)
Bill juz zostal zbanowany, bo przez was wariowal.
2 655 113. Cocojambo 2016-05-26 (18:06)
Dlatego mowie, pis po jedno szmabo. Wchodzicie ciagle do jednej rzeki i oczekujecie innych rezultatow. Postradaliscie rozumy, czy was Bóg opuścił?
Jeszcze trochę i się zdradzisz
Bill juz zostal zbanowany, bo przez was wariowal.
2 655 113. Cocojambo 2016-05-26 (18:06)
Jeszcze trochę i się zdradzisz
rozowa kielbasa tak smiejo sie z mojego napoju odzywka przetreningowa pompa!
Laska sąsiada wygrala 20 tysięcy w loteri paragonowej ale jaja pochwalila sie
Kurde człowiek gra w lotto Multi mini 2 zl to sukces smarkulą 20 kawałków szlag
Juz 7 lat zesobo chodzo sąsiad 25lat kawal chlopa a zre jak swinia alaska huda mala
80 sledzi siedzi i sledzi ide sobie jakiegos filma ogladnac wizard zatypuj sie wreszcie
grubo sie typnelem w lottka
35,37,38,39,41,42,43,44,45,47,48,49
35,37,38,39,41,42,43,44,45,47,48,49
jakieś takie parki z jutra sie pokazują:
25,26
78,79
72,77
71,72
67,55
35,31 ale to taki eksperyment
25,26
78,79
72,77
71,72
67,55
35,31 ale to taki eksperyment
ja wczoraj w mini mialem grac nie gralem ani nie zatypowalem a bylo by 4/12 i kto wie czy na kuponie nie dalbym 4 liczb bo lubie dawac 35 41 32 razem do tego 38 i byc moze dalbym 06 trudno
wg mnie najpewniejsze sa liczby :
54 09 33 37 20 32 28 a jak bedzie zobaczymy to jesli ho oczywiscie o mm
54 09 33 37 20 32 28 a jak bedzie zobaczymy to jesli ho oczywiscie o mm
krasnalek
a co powiesz na taka 7/7 05 10 22 28 33 46 80 z trafika chybika
jak dzisiaj ich nie bedzie to zagram jutro ale dopiero na południe:
17,21,77
17,19,56
31,35,67
17,21,77
17,19,56
31,35,67
nie typowalem nastek zbytnio mam nadzieje ze sie ktores nie powtorza i nie beda z nastek mam tylko 10 i 11
1 chyba