Wpisy 2 654 210 – 2 654 309
24 maja 2016 23:28 → 25 maja 2016 00:35, 100 wpisów
dzis na necie mozna bylo obejrzec 22 79 odcinek na wspolnej
to juz jeden pewniak 79
to juz jeden pewniak 79
No ja nie wiem o co jej chodzi ? Co jakiś czas pisze albo witam albo hej ? Może mi ktoś wyjaśnić ? A czuję się jakbym z kilkoma osobami pisał.
Robi mnie w balona ? To co napisać ?
krzysztof c: uważaj, bo jeśli ma mniej niż 14 lat, to możesz mieć nalot na mieszkanie
Napisane jest 19 lat.
Dopiero gdy skończy 15 lat nalotu nie ma, choć z tego co pamiętam jest jakiś wyjątek że nawet do 18 ta zasada może biec
dzisiaj przecież każdy ma kamerkę internetową ... pogadaj na wideo czacie i tyle.
A się i zdarzyło tak ale co miała podane więcej.
Nie mam tego.
Rada, Krzysiu: badź ostrożny względem tego co ludzie piszą w internecie. Dzisiejsze gówniary w wielu przypadkach chodzą odpicowane kilogramem szpachli i toną kosmetyków że wyglądają na 10 lat starsze
To tylko GG jest.
A kamerkę możesz wyczaić nawet za kilkadziesiąt złotych czasem
No ja wiem o tym.
Możesz też zaproponowac jej skype, ewentualnie załóż lewe konto na FB i zaproponuj wideorozmowę
Że tak jest z nimi.
https://www.youtube.com/watch?v=ZvQyKZVFC1Y
1-min 40-sekunda
Księciunio uwielbia ten Dyskretny Urok......
Te wasze ble ble ble to raczej nie o tej porze
1-min 40-sekunda
Księciunio uwielbia ten Dyskretny Urok......
Te wasze ble ble ble to raczej nie o tej porze
Trzymajcie się, życzę wysokich wygranych, wygranym , przegranym więcej szczęścia. A co teraz robicie ? Dobranoc idę miłego dnia życzę.
https://www.youtube.com/watch?v=DuDMjjTQbEc tak mi śpiewajcie
WitamKumulacja:20 000 000 Czekałem i się doczekałem.Mam 5 liczb,brakuje mi jednej liczby do 6/49,do soboty się wyklaruje
47 - tyle lat miał Lenin gdy wybuchła rewolucja październikowa
wzialem tydzien temu w sobote parke z maszyny lotto uk 19,30 i nie byla
ale tydzien pozniej byla i przepowiednia do tego byla taka
6 dnia tygodnia za 7 dni wejdzie ta parka z maszyny 19,30
zdanie warte 70 tys zl
ale tydzien pozniej byla i przepowiednia do tego byla taka
6 dnia tygodnia za 7 dni wejdzie ta parka z maszyny 19,30
zdanie warte 70 tys zl
3 - tyle władz mieliśmy w Rosji w 1917 (carat, republika, bolszewicy)
Brjanie, Carska Rosja jak najbardziej, ale obecna rządzona przez byłego KGB-istę Putina już nie
Prawdziwa Rosja umarła w 1918 roku wraz z rozstrzelaniem carskiej rodziny
Przed caratem byli wielcy książęta, ale ponieważ ostatni wielki książę dobrowolnie koronował się na cara to jest to jak najbardziej kontynuacja
za 2 tyg, 14 dni lece do dom na lato 20 16 ale te 29??? chyba jakas dupa
Gdyby nie zamach na carskiego premiera Stołypina przed I wojną światową przebieg losów świata byłby zupełnie inny
Stołypin był genialnym człowiekiem który miał między innymi pomysł na uczynienie z najżyzniejszego terenu świata, czyli Powołża, spichlerza świata
Rosja byłaby w stanie wykarmić już wówczas ponad miliard ludzi, czyli cała ówczesną populację świata
Niestety ów człowiek został zastrzelony przez zamachowca, a w konsekwencji wprowadzenia przez bolszewików kolektywizacji i degradacji tamtejszych gleb ów plan nie zostanie nigdy wprowadzony w życie
https://www.youtube.com/watch?v=rGOXMf6yDCU
Wiesz co to takiego?
Wiesz co to takiego?
Majpanie, Bogarodzica rzecz jasna, pieśń znana nie tylko przez Polaków ale i Litwinów, Białorusinów czy Ukraińców. kiedyś byliśmy jednym silnym państwem...
Wizard - nie, po prostu piszę o tym, jak mogło być gdyby nie jeden zamach
Gdzies słyszałem że Hitler będąc małym chłopcem omal nie utonął w rzece, wyciągnął go przejeżdżający obok młynarz. Ciekawe jakby się potoczyło gdyby tego młynarza akurat tam nie było.
Ty wiesz ile bym miał żebym połączył dzisiaj dwie piątki?
...272
...272
Bolszewicy byli bardziej genialni-spowodowali głód w najżyzniejszej części świata
Ty wiesz co byśmy robili, gdyby dawno temu nikt nie wymyślił czegoś takiego jak gry liczbowe?
Bolszewicy na własne życzenie przestali być ludźmi. Idę spać, bo rano trzeba iść i tyrać
taki dar od losu szok
w sobote 6 , dostalem parke 19,30 bede tak gral
albo w 7 niedziele sprawdze parke 19,30 czy wygralem
tak czy siak 4,5 tys zl za kazdego postawionego funta
trzeba byc uwaznym mozemy miec w reku juz numery
w sobote 6 , dostalem parke 19,30 bede tak gral
albo w 7 niedziele sprawdze parke 19,30 czy wygralem
tak czy siak 4,5 tys zl za kazdego postawionego funta
trzeba byc uwaznym mozemy miec w reku juz numery
teraz trzeba wyczarowac samemu 2 numery na sobote, moze z 2 losowan naszego duzego
znajde odpowiedz, czekac na czw
znajde odpowiedz, czekac na czw
za 700 zl kupie lawe inwersyjno grawitacyjno, bede zwisal z sufitu jak batman
ciekawe czy urosne
ciekawe czy urosne
ale tez inny pozytywy wzmocnienie kregoslupa i mozna glowe dotlenic
zeby tylko wylewu nie dostac
zeby tylko wylewu nie dostac
Wizard najlepiej kupic drazek. Mozna nawet skolioze wyleczyc. Trzeba zwisac dluzszy czas, przypinasz sie specjalnymi szelkami.
no mowie parke mi wylosowala maszynka i byla po tygodniu szkoda
60 funtow za nio bym dostal
a jak polaczyl z 6 albo 7 to 800,
a jak 6,7,19,30 to 13 tys funtow ale wiadomo ze to juz trzeba byc glupim albo prorokiem
60 funtow za nio bym dostal
a jak polaczyl z 6 albo 7 to 800,
a jak 6,7,19,30 to 13 tys funtow ale wiadomo ze to juz trzeba byc glupim albo prorokiem
taki do rak to juz mam drazek ale jak sie wieszam to mi go wyrywa ze sciany
No chyba kupie, zeby plecy pocwiczyc. Tylko nie wiem czy ten rozporowy jest dobry. Najlepiej przymocowac do sufitu.
teraz wezme z maszynki znow parke albo pewniaka, kilka losowan i sie go namierzy
bedzie czas i pora zeby go wyslac
bedzie czas i pora zeby go wyslac
A zeby sie dotlenic, to najlepej jezdzic na rowerze albo maszerowac z 10km.
Bieganie to szalenstwo, niszczy stawy, szczegolnie po chodniku czy asfalcie.