Wpisy 2 653 003 – 2 653 102
22 maja 2016 21:49 → 22 maja 2016 22:38, 100 wpisów
ten adolf to ciagle cos trafia....super facet
Kasandra coty taka sex tez nalug masz
Tobie tez krasnalku
TS zaburza statystyki losowań przez te próbne losowania, które nie są publikowane i pokazują co drugie wyniki losowań.
czesc torsanie
Robertooo teraz czytam co mi napisałeś ROObertoo tak na Ciebie mam nałóg
dobrej nocki wszystkim i słodkich snów
Ja na ciebie kasandra
gdybyś mróweczka była bystra to byś zauważyła, że jest kilkuadolfów tylko numer się przy nim zmienia
Adolf jak typuje
Cześć w piątek byłem u wujka, odwiedzić dziadka. Potem wujek powiedział abym z nim pojechał do lasu, wziął wózek od jednego pana i tam załadowaliśmy wałki takie dość cienkie, jeszcze jeden taki pomógł. Potem jeszcze jak przyjechaliśmy to miałem to wyładować, a był taki dość gruby i wujek no co dam radę ? A ja pokazałem że dałem radę i wujka dałem mi ocenę 6 nawet. A potem trzy worki z samochodu zanieść musiałem do pralni. Ale to nie wszytko, bo cały czas mówimy o tym wujku właścicielu przedszkola gdzie pracowałem. Powiedział abym zaczekał bo przyjedzie pan po zboże, na którego mistrz mówią. No dobra przyjechał, to nasypywałem do worków zboże a pan trzymał, to tak wziął 4 worków. Ale z góry wujek podawał, choć niektóre były wsypywane z góry na przyczepę samochodu dostawczego. A wczoraj z tatą na przyczepę nasze zboże ładowałem 78 worków, a u pana, gdzie ma taki wsyp do silosa, żmijkę na dół ściągnął, a tata odkrył wrota korbką, a potem jeszcze ja dalej. I podawał worki z przyczepy a my z panem wsypywaliśmy tam. A dzisiaj ksiądz kanonik bo od niedawna jest obchodził 25 lecie kapłaństwa byłem, a potem był poczęstunek przy kościele na parkingu rozstawione duże namioty długie, a ludzi pełno, ciasta, kiełbasy, kawa dużo, piwo. Trudno było się dostać tak ludzie się pchali. A potem poszedłem po 3 Lechy, bo zabrakło piwa, wypiłem jedno, a mama 2. Jakieś zabawy małe, muzyka, dla dzieci. Z kolegą porozmawiałem. A i poszedłem do orlika i w tenisa pograłem z kolegą innym, to pierwszy set 4-6 dla niego a drugi dla mnie 6-2, ale już nie dokończyliśmy meczu, bo musiał się zbierać. A wczoraj byłem na meczu ligowym A klasy GKS Ossy Biskupiec, choć przegrali z KS Mroczno 2-6 niestety. Bo tak to nie jeżdżę na mecze ligowe aż, długo już nie byłem. Tata o której może grają, a co chciałbyś jechać ? A co w domu siedzieć. A na drugą połowę bardzo ładna dziewczyna przyszła, około 18 lat, z 160 cm, 45 kg, zgrabna, szczupła, blondynka, długie włosy. Bym zagadał ale była jeszcze z dwiema innymi dziewczynami. A jeszcze z rodzicami byłem a obok mama. A u was co słychać ? Jutro puszczę Mini Lotto. A u was znalazła by się jakaś blondynka ? No i 2 piwa dzisiaj wypiłem. Na zdrowie wam.
zgrywus....dziekuje za komplement, jestes bardzo męski.,...taki gentelman spod lasu....Za to ty jestes bystry. Juz mnie drugi raz zębem zahaczasz....uwazaj, bo stracisz zęba
Urywek z życia Krzysia. Tak bym to zatytułował, a wy ?
zgrywusie masz paten dla mnie na Mini Lotto, albo wy ?
Oj krzysztof, krzysztof....fajny z ciebie chłopak
Studiowałaś w Płocku na Wydziale Administracji ?
nie bądź taki ciekawy, bo cie mrówki za obraz wciągną....
ty zgrywus nawet nie typujesz...tez znalazłes sobie miejsce rozrywki, do dogadywania innym, a doradzasz jak Basia w młynie
jak ci krzysztof idzie nauka?? Dajesz radę??
To jak, bo mam sprawę.
witam ponownie 5/10 4/9 exp 2 trafne
jaką masz sprawe?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
ide
A powiem że całkiem nieźle, choć w pierwszym semestrze zaliczyłem warunek z Elementów logiki prawniczej niestety. No i będę musiał poprawić to w 3 semestrze, choć dobrze że się nie płaci za warunki. Aha bo dobrze jakbym wiedział co było w poprzednich latach na egzaminach.
Bym miał chociaż jakiś obraz na co zwrócić uwagę, bo tak się po uczę.
ty chyba krzysztofc zartujesz, ze studiujesz. Piszesz straszne głupoty. Przeciez program studiów i tematy zmieniaja sie. Ja miałam statystyke, a nie logikę. Elelemntow logiki prawniczej nie miałam. Swiat sie zmienia i program na poszczególnych wydziałach i kierunkach tez. lepiej zacznij sie uczyc, bo skonczysz studia i będziesz ciemny jak tabaka w rogu.
już nie bądźmy tacy drobiazgowi przecież krzychu powiedział, że jest po
Czyli co mam odejść stąd ?
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 74 394,20 zł
dobranoc
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 70 000 zł
ponoć w mini można wygrać 300 tysiaków, a tutaj ledwo połowa tej puli
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
oooo 2x 74 tys. hehehehe dobrze im tak ja nie wygrywam, to i inni niech g***o maja ide spac jutro arbajt w kołchozie
miesiax po losowaniu i na stronie multiloteri niema pelnych danych osób co wygraly nagrody
co to znaczy weryfikacja nie pozytywna tzn co z tymi nagrodami sie stalo
ja tez tak moge piusac
co to znaczy weryfikacja nie pozytywna tzn co z tymi nagrodami sie stalo
ja tez tak moge piusac
No PiS się zapisuję, bo taki pan mnie ma zapisać, już kilka razy z nim rozmawiałem. Jutro o 20:00 ma przyjechać. Bo głównie mi chodzi aby ludziom, pomagać i dawać pomysły na zebraniach, a nie stanowiska jakieś tylko. Tak jemu powiedziałem.
Taka no nowość dla was.
2 652 755. emeryt 2016-05-22 (12:29)
Rosja zwycięstwo
Kanada zwycięstwo
Rosja zwycięstwo
Kanada zwycięstwo
Ai odpust parafialny dzisiaj był, bo pw. Trójcy Świętej.
to musisz miec poglady tych panów z 20 lecia miedzy wojennego
a najlepiej tego jud z litwy z wielodzietnej rodziny
a najlepiej tego jud z litwy z wielodzietnej rodziny
Dajcie mi jakieś pomysły na zebrania partyjne.
2 653 081. krzysztof c 2016-05-22 (22:21)
No PiS się zapisuję
do PiS-dz.....w
czy no PiS ?????????
No PiS się zapisuję
do PiS-dz.....w
czy no PiS ?????????
Na miało być.
emeryt co miałeś na myśli, mam się domyślać ? A co 500+ dali ? Dali i co ?
pis zabralo refundacje niektrowych lekarstw! od marca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bedzie na 500 plus
zaje......... gno......
zaje......... gno......