Wpisy 2 652 552 – 2 652 651
22 maja 2016 00:31 → 22 maja 2016 01:11, 100 wpisów
Bill to zmien prace. Jako kontroler lotow mozesz zarobic ponoc nawet do 40 kawalkow, a pracuje sie 7 godzin w tym polowa to przerwy przed telewizorem czy inne rozrywki...
cocojambo to są mity, i tyle
dobra, serio, tak mnie bolą palce, że nie moge pisac
jeszcze rękawiczka mnie obtarała na lewej dłoni, muszę iść spać bo się wukończę, na razzie ,pozdrawiam
Bill ja to sie juz gubie, bo jak pierwszy raz tu wszedlem to pisales, ze pracujesz na stacji benzynowej.
cocojambo coś ci się chyba pomieszało, nic taakiego nie pisałem, mylisz mnie z jakąś inną osobą
po co miałbym pracować na stacji? <aż otrzeźwiałem z wrażenia >
ale so tysiace ludzi w kazdym polozeniu, na stacji, na roku , na kroku
kazdy jakos zyje i ciagnie do przodu, zyje bo musi
kazdy jakos zyje i ciagnie do przodu, zyje bo musi
Tego nie wiem. Co by robil chirurg i to po 12 godzinnej operacji na czacie lotto?
cocojambo a co nie wolno? już nam qrwa wszystko zabierzcie
że nic nie robimy, a dużo zarabiamy
że podobno bierzemy w łapę
że na dyżurze to śpimy, a nie czuwamy
mialem kiedys panne lekarke na cale lato, chetna byla, 40 razy
udane lato
udane lato
nawet mi doradzala w lekarstwach, dobrze miec lekarke w rodzinie
a ch*j w d*pę nie pozdraawiam, i ch*j cię to powinno obchodzić co ja tu robię, mam takie prawo i wała ci do tego
Akurat ze lekarze spia na duzyrach to wiem z pierwszej reki. Co do reszty to nie bede polemizowal.
a taki lekarz ogolny to sie nie zna na niczym, liczy sie specjalista
nie będę z tobą rozmawiał, bo pokazałeś szczyt swojego kretynizmu...
Juz nie mowiac o lekarzach, ktorzy robia na kilku etatach a potem pacjenta zlelecza.
no ale co Ci do tego, że robimy po 5-6 etatów nawet. co - ból d*pki?
to ide na lekarza ale mozna rozpoczac studia do 32 wieku? cos takiego
no ja juz 41,5
no ja juz 41,5
kup prognostil - suplement diety na dobrą pogodę
Najsmieszniejsze, ze w Polsce praktycznie nie ma sadu dyscyplinarnego. Wszystko rozmywa sie po kosciach, chyba ze jest juz sprawa kryminalna jak z pawulonem.
może Ci pomoże... brak słów...
-.- szkoda dyskutować, nie wierzę w to co czytam, brak słów...
No to, ze potem chirurg jest jak nawalony ze zmeczenia. A do tego etat z prywatnego szpitala odsypia na dyzurze.
ogarnij się, nie wiem czy jesteś mężczyzną czy kobietą, ale Cocojambo ogarnij się, bo tak za przeproszeniem pie*dolisz, że po prostu szkoda komentować...
ekspert od siedmiu boleści, informacje z pierwszej ręki, będę robił co mi się podoba, i o której mi się podoba
Ja jestem za prywatyzacja, mozesz sobie zarabiac miliony, mi to zwisa jak ogon tygrysa. Ale przemeczenie odbija sie na pacjentach.
i ch Ci do tego
A ja i tak nie jestem ubezpieczony, mam to w djpie jak mnie cos ***nie to trudno. Kazdy umrze.
wlasnie czemu jestes zmeczony ja mam teraz taki koks ze nigdy nie jestem zmeczony
odbijać to sobie możesz piłeczkę w ping-ponga. Człowiek to nie zabawka i nie po to się 6 lat studiuje, żeby później być poniżanym przez takie osoby...
Cocojambo no jestem, ale nie pozwolę, żebyś obrażał całą grupę lekarska w Polsce.
każdy taki kozak
a zresztą, zapomniałem że jesteście jedną sitwą
A czy ja uzylem jakiegos kwantyfikatora ogolnego? Mowie, ze sa takie przypadki i trzeba je napietnowac. A jakos nie widac tych spraw i odbierania praw do wykonywania zawodu.
pewnie sobie nawzajem liżecie i wkładacie do d*pki
w sobote 6 za 7 dni wpadnie ta parka 19,30
tylko magia to najwyzsza z nauk
tylko magia to najwyzsza z nauk
Nie ma się o co kłócić!!!Faktem jest,że lekarze "biorą"Mam w tym względzie własne doświadczenia
weź pavuloniku troszkę, bo Ci lotto we wtorek nie wejdzie
Wywalczyliscie takie penaje, ze szpitale tona w dlugach, szczegolnie te w malych miejscowosciach? Nieprawda? Jakos protesty szybko ucichly jakis czas temu.
po co leczyc za duzo ludzi juz na swiecie i za dlugo zyjo, umierac robic miejsce mlodym
widać, że ktoś nie ma dysków międzykrękowych w odcinku lędźwiowym
nie masz oparcia kręgosłupa, więc twoja masa ciał leży i kwiczy
zainwestuj w mechanizm podwójnego oddychania, bo masz za niskie ciśnienie parcjalne tlenu w pęcherzykach płucnych
jakby Cię rodzice robili w sylwestra, to lekarz by nie wiedział, czyś pierwousty, czy wtórousty
więc zainwestuj w lepsze wrzeciono kariokinetyczne, bo ci mitoza nie leży
przychodzi baba do lekarza, a lekarz bufo bufo
chyba kondomsator
szkoda, że w waszych żyłach nie płynie C8H18...
a wiecie dlaczego?
bo jakby płynęła C8H18 to - I set fire to the rain
i po ptokach, tak jak w Auschwitz
wizard to co zrobimy kondomsator?
jakis biznes szybko kaske, takie czasy net i mozna dotrzec do mas
alea iacta est stare dziady!!!
zabrałbym Wam wszystkie emerytury i do kamieniołomu w Korei Płn.
kosiarz umyslow, najpierw zniszczy multi ale na tym nie poprzestanie
gonzaga nie jestem panem, chyba że się ze mnie nabijasz to ok
nie uważam się za kogoś lepszego od innych, po prostu tacy ludzie mnie wkurzają
przyjdzie taki, i smęty pie*doli, że ja dobrze zarabiam