Wpisy 2 648 453 – 2 648 552
15 maja 2016 01:47 → 15 maja 2016 07:38, 100 wpisów
Tylko czuje jednak niedosyt, bo przed byly pokazywane wywiady i cale kulisy, jak mowili ze w tym roku wygra Szpak. Szkoda naprawde, bo liczylem ze w tym roku sie uda. Teraz czekam na mecz Realu Madryt z Atletico Madryt. Jestem kibicem Realu Madryt i postawie na nich kase, ale ile ? Kibicem okolo 11 lat.
100 zl chcialem postawic.
Na pana Szpaka.
Miejsca 1-3 to bylo wygranej. A dobrze ze nie postawilem.
Rosjanki sa bardzo ladne, a pisalem wczoraj z Polka na GG, 18 lat, blonynka, dlugie wlosy, bardzo ladna, dala mi swoje 2 zdjecia.
Zgrabna do tego i twarz bardzo ladna.
Zgadzam sie z toba.
Jak myslisz na ile % to ona ?
Moze jakos to sprawdzic, ze na pewno ?
Chce poznac fajna dziewczyne, bo jeszcze z zadna nie bylem.
I smutno mi.
No dzisiaj GP Hiszpanii F1 bede ogladac a wy ?
Moj idol Fernando Alonso bedzie startowal z 10 pola. Chociaz kibicowalem Robertowi Kubicy i mam nadzieje ze wroci do F1 jeszcze modlilem sie o to i bede. Chociaz w tym roku chyba Rosberg wygra swoj pierwszy tytul, no i dobrze. Nie lubie za bardzo Hamiltona. Choc za Niemcami nie jestem, to Rosberg jest spoko.
To znaczy, dwie poznalem i zagadalem ale sie kazywalo na 2 spotkaniach ze maja kogo. A i spotkalem bardzo ladna blondynke w galerii, szedlem za nia ona po butikach i sie okazalo ze w jednym pracuje. Usiadlem za przeciwko i spogladalem. Ona byla z jeszcze jedna i usmiechaly sie. Potem przymierzala bluze z butiku. A i wyszla tamta i tak nie porozmawialem. Co mam zrobic ?
Właśnie z laską uprawiam formule 1 juz prawie wchodzę w "zakręt"
Sam chcialbym byc kierowca. To by dopiero bylo co ?
Krzysztof...zagadaj...inaczej będziesz tylko wzdychał na jej widok...
Musze na konsoli znowu zaczac sezon. Jak bylem na latwym to zostalem Mistrzem Swiata, a teraz chce na legendarnym to zrobic. Ale w jakim zespole ? Bo bylem w Lotusie. Gralem w F1 2013.
Laurcia latwo ci mowic. A ty jako dziewczyna, kobieta ? Nue wiem ile masz lat ? No wiem nie pyta sie o wiek. Daj jakies rady. I wedlug was od kiedy mnie znacie jaki jestem ? Napiszcze krotko.
Napisałam Krzysiu wyżej...ROZMOWA...
Ja mam 33 lata...i mój mąż wyobraź sobie...po prostu się do mnie odezwał....
Co teraz zrobisz? Będziesz chodził do galerii i ją obserwował?
Ja mam 33 lata...i mój mąż wyobraź sobie...po prostu się do mnie odezwał....
Co teraz zrobisz? Będziesz chodził do galerii i ją obserwował?
Pomagalem innym, jak sa zbiorki, dla chorych, potrzebujacych. O jak wyszedlem z Kauflandu w tamtym roku, pani byla z napisana wiadomoscia ze ukradziono jej 780 zl emerytury. To dalem jej iles. Podziekowala, ze taki mlody, a doby jest, cos tam jeszcze ? Ale przede tez dal.
Pewien rotmistrz miał szalone powodzenie u kobiet.Jeden ze znajomych pyta go ja to robi? a on normalnie -mówię jej daj du.y!Ależ p. rotmistrzu,za to można dostać w pysk.Rtm-faktycznie,ale częściej się pier...li!!!
Krzysiu...ty jesteś porządny człowiek...tak wnioskuję z twoich wpisów...więc próbuj...kiedyś jakaś dziewczyna to doceni
To trzymajcie sie, powodzenia w kolejnych losowaniach, abyscie wygrali duze pieniadze , wygranym i przegrani aby sprobowali , milego dnia, jutro wstac trzeba na 7:00, w koncu na 8:00 na msze sw ide, dobranoc.
Padl wczoraj 49,50,68 oczekiwany zestaw
Greg pomys o stalym zestawie ktory nie padl od ponad 800losowan 3/3 pisze na multipasko kiedy padlo ostatni raz w tym roku wielokrotnie padlo 3/3
Gram zadko multi ale czasami zagram 3/3 za 50zl i trafiam bez plusa
Ostatnio tralilem oczekiwany zestaw ale bez plusa zagralem padnol plus i by bylo ponad 4000
Wlasnie mamusce teraz sprawdzalem kupon zchybika 2zaklady duzego lotka 4/6
Ja tez chce4/6
Lece na spacerek
Za ile
Gryks76 zagraj za 200zl jak trafisz w plusie dostaniesz 100 000 000 minus podatek pobijesz rekord
Zagraj za 200zl rozwalisz totalizatora 100 000 000
Baniek dostaniesz
Baniek dostaniesz
Podaj mi twoje liczby i ja zagram dostaniemy 200 000 000
Lece pa
nie jestem szalony bez urazy jak sie ma wygrac to sie wygra nie nastawiam sie od gram bo lubie fascynuja mnie liczby by nie napisac podniecaja (69) fajnie typowac cieszyc sie jak cos wychodzi a jak nie trudno robi sie wszystko by cos weszlo
Do sasiadki na piwo
zdaje sie bez podatku 10 tys na pol po 5 tys mi tam pasowalo by
powodzenia ja już coś popisałem ale muszę jeszcze selekcję zrobić...