Wpisy 264 539 – 264 638
7 kwietnia 2011 22:29 → 7 kwietnia 2011 23:30, 100 wpisów
korn748...mam całkiem nowe autko
Jak dla mnie troszkę za długie ale daję radę.
Jak dla mnie troszkę za długie ale daję radę.nie rozumiem o co niektórym chodzi. układu liczb 15,16,17,18,19,42 nie ma w zbiorze liczb 6 z 49?
układ jak każdy inny

układ jak każdy inny
no nic reszte kasy puki jeszcze jest ktora mialem przeznaczona na TSa wplacam do buka tam przynajmniej mozna pograc
asia,
5/10
jak dalej tak pójdzie kasa wspólna będzie pełna pkt.4
5/10
jak dalej tak pójdzie kasa wspólna będzie pełna pkt.4
Agatka. Ja już nie mam głowy żeby o liczbach myśleć. Do której tu siedzicie ludzie dziś?
Rysiu...oczywiście
..miałam się zabrać ostro za typowanie
..miałam się zabrać ostro za typowanie
A to tak mi przyszło do głowy po losowaniu. Ja zaraz znikam, a jak coś to na gg

asia tak muślę a dorotka do koszyka ile dała?
u mnie pewniak 12,13 wszedł
u mnie pewniak 12,13 wszedł

Rysiu..
..Dorotka zajęta dzisiaj....jutro opowie

..Dorotka zajęta dzisiaj....jutro opowie

2 razy 3/6 w Lotto i 3 x 2/6 =40 zł. I chyba nie będzie kumulacji. Tak myśle

w lotto układ liczb jak każdy inny. W MM też ładne tasiemce się trafiają. Ale jednak należy pamiętać, że w nasz kraj tworzy wielka rzesza cwanych ludzi, u których liczy się tylko mieć, pokazać się, zepchać innych ze stołków i zasiąść na najlepszych stanowiskach, nie mając odpowiedniego mózgu do tego i przede wszystkim chytrość. Ja takich ludzi ***ole, są u mnie na czarnej liście...
Rysiu ale plan bardzo przypadł jej do gustu
rav44.już patrzę..

rav44.już patrzę..

Liczby typowane na nie w lotto - 15/15.
Takich układów jak dzisiaj- 5 liczb razem plus oddzielna liczba jest: 44+43+42+....+2+1= kto to policzy, to będzie wiedział.
Takich układów jak dzisiaj- 5 liczb razem plus oddzielna liczba jest: 44+43+42+....+2+1= kto to policzy, to będzie wiedział.
asia czy dodamy coś jeszcze?
chyba jak coś się nawinie
Asia,dobrej nocy i wymyśl na jutro pewniaki aby całość była 10/10
chyba jak coś się nawinie

Asia,dobrej nocy i wymyśl na jutro pewniaki aby całość była 10/10
nie jojczyć i nie kwękolić 

ostatecznie mamy piękny wynik typowania 5x 5/12

ostatecznie mamy piękny wynik typowania 5x 5/12

jest jakiś sens w tym układzie
2 to w ksiazce "Autostopem przez galaktyke" odpowiedz na pytanie o sens wszytskiego

2 to w ksiazce "Autostopem przez galaktyke" odpowiedz na pytanie o sens wszytskiego

42 to w ksiazce "Autostopem przez galaktyke" odpowiedz na pytanie o sens wszytskiego
42 miało byc
42 miało byc
Oczywiście
że jest możliwe wylosowanie takiego zestawu, przecież widzieliśmy... Tylko, że - nie było żadnego zdziwienia... A taki wynik , ciąg liczb - w realnych losowaniach jest /chyba/ pierwszy raz...
A teraz odpowiedzmy sobie na takie pytanie - jeśli w następnym losowaniu, powtórzyła by się taka kombinacja, co przecież oczywiście jest także, jak najbardziej możliwe - czy nie zareagowalibyśmy jednak jakimś, jakimkolwiek - zdziwieniem ?
Nie, bo to prawdopodobne ? Zestaw, jak każdy inny ?
No, to - ewentualnie kiedy należy/można zacząć się dziwić ?
że jest możliwe wylosowanie takiego zestawu, przecież widzieliśmy... Tylko, że - nie było żadnego zdziwienia... A taki wynik , ciąg liczb - w realnych losowaniach jest /chyba/ pierwszy raz...
A teraz odpowiedzmy sobie na takie pytanie - jeśli w następnym losowaniu, powtórzyła by się taka kombinacja, co przecież oczywiście jest także, jak najbardziej możliwe - czy nie zareagowalibyśmy jednak jakimś, jakimkolwiek - zdziwieniem ?
Nie, bo to prawdopodobne ? Zestaw, jak każdy inny ?
No, to - ewentualnie kiedy należy/można zacząć się dziwić ?
Moim zdaniem byłoby zdziwienie gdyby wypadły po kolei - a wypadły wymieszane
Rysiu dobranoc..

oczywiście takie losowanie wywołuje zdziwienie >> ale żeby od razu twierdzić, że było ustawione? Moim zdaniem przypadek 

masz całkowitą rację Marcinie
nie jedna wróżka powiedziała mi że nie mam szans na wygranie dużych pieniędzy w lotto więc niejako się sprawdza
że Bóg tak chciał

nie jedna wróżka powiedziała mi że nie mam szans na wygranie dużych pieniędzy w lotto więc niejako się sprawdza
że Bóg tak chciał

gdyby wypadło 50,51,51,51,51,99 to by mogło budzić podejrzenia 
torsan >> piątek będzie masa, jest szansa, że poniżej 2000zł więc będzie można odebrac w kolekturze

torsan >> piątek będzie masa, jest szansa, że poniżej 2000zł więc będzie można odebrac w kolekturze

kurde miałem 16 17 18 19 tylko ze po dwie w roznych zakładach szkoda
Kasia. Jak pewna wrózka chciała mi postawić tarota to po zajrzeniu w karty zerwała znajomość. A druga też podziękowała. Czas trzecią wystraszyć. 

3, 12, 7 --> te zestawy kul są już od ..... 2 miesięcy . Ciekawe jakie będą w sobotę?
nie mieszajcie Boga w wyniki losowań. On z tym i czymkolwiek podobnym, gdzie jest kasa nie ma nic wspólnego. Lotto i inne gry hazardowe są i Niego na ostatnim miejscu, jeśli w ogóle są.
A co do przypadku w losowaniu - puscilem w malego 14,16,25,28,34 i tu moge uwazac ze leca w balona.
Krzysiu ale my Szatana mamy na mysli a on tez jest Bogiem . A moze o Allahu myslalem albo o Buddzie- kurde tyle ich jest ze trudno sie zdecydować o jakim myslalem. 

ciekawe wedrowco sama jestem ciekawa pomimo że wszystkie wróżki mówią że nie wygram to i tak zagram na przekór
dobranoc Marcinie
jutro jadę do Łodzi i powiem szczerze że nie wiem o której wyjade bo nie naszykowałam jeszcze potrzebnych rzeczy
a po za tym korzystasz z gg któreo podałeś w profilu?
dobranoc Marcinie
jutro jadę do Łodzi i powiem szczerze że nie wiem o której wyjade bo nie naszykowałam jeszcze potrzebnych rzeczy
a po za tym korzystasz z gg któreo podałeś w profilu?
hefajstos >> to ja kiedyś miałem w Jokera same oboki!
4 z 50: moje 1,4,16,32 a wypadło 2,5,17,33
4 z 50: moje 1,4,16,32 a wypadło 2,5,17,33

Może być dużo szóstek i piątek i trójek. Czwórki i piątki jak i szóstki mogą być mało płatne.
Ale rekordu chyba nie będzie hehe
80 szóstek każda po 10 000zł
Czujecie trafić 6/6 w Lotto i wygrana odebrac w kolekturze?
80 szóstek każda po 10 000zł
Czujecie trafić 6/6 w Lotto i wygrana odebrac w kolekturze?

Kumulacja Lotto: 2 000 000 złotych
idam nyny teraz naprawde

życie często przewraca mnie
nic dodać nic ująć

życie często przewraca mnie

nic dodać nic ująć

Ciekawe, jakby tak dla żartu wytypować 37 LICZB na "NIE", dostanie się nagrodę w konkursie?
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
szóstka 1 2 691 179.00
piątka 96 2 730.40
czwórka 2816 224.90
trójka 46983 20.00
piątka 96 2 730.40
czwórka 2816 224.90
trójka 46983 20.00
Dopisano wygrane mini lotto
5/6 ..2730,40 brutto????????????
albo ten ktoś kto trafił 6/6 miał fantazje albo maszyna przykozaczyła na chybił-trafił 

liczby w lotto to żart