Wpisy 264 354 – 264 453
7 kwietnia 2011 21:08 → 7 kwietnia 2011 22:00, 100 wpisów

podasz linka ?

Jedzą , piją lulki palą ledwie strony nie rozwalą. Tańce hulanki swawola 

witajcie

lila jaki pewniak?
maxwelka jak zwykle poda o 22.00
maxwelka jak zwykle poda o 22.00

no prosze jakie macie skojarzenia a moze mi chodziło o "paradować" 

hefajstos, nareszcie wróciłeś do żywych 

witajcje 17,33,39,40,41,...17,31,33,38,39,40,41,44,50,51
resztę w profilu

resztę w profilufajny ale ciężko się poruszać w tym bilardzie 

kijakiem

kasika

lila 12 lub 13

http://multi.eska.pl/index.html?gg=99&n=37&room=99 tu jest fajny bilard 

hefajstos......umierać dzień w dzień i się odradzać to trochę nudne,albo w jedną albo w drugą stronę.Nikt nie powiedział,że będzie lekko.
pewniak = 4 

hefajstos, jak dzisiaj trafie w lotto to jutro rano na pewno narodzę się na nowo 

04,06,15,28,35,41,47,50,74,80 to są liczby nad którymi myślałem o hoho

jak nad wszystkimi w moim profilu, wchodzą dzisiaj

Przełączcie na TVN fajny dok leci
dla zainteresowanych 

torsan.....a no jak na razie nie wiem,ale pewnie się dowiem w najbliższym czasie

a moze 40 na plusa? a nie 36
taak o Smoleńsku niestety
wzruszające wypowiedzi bliskich
maxwelka...wejdź do korna na stronkę,fajna muzyczka i w ogóle fajna stronka.
bartus18182...powiem Tobie coś,każdy z nas przeżył jakąś tragedię,pewnie nie jeden z nas gdyby nam opowiedział swoją historię,którą przeżył,płakał by jak bóbr.
Płaczą a po 250,000 dostaną.To była katastrofa, a jak 16 osób zgineło w wypadku w busie to nawet na pochówek nie mieli.
mash....albo w kopalniach.O tym nie trąbią cały rok.Pochowają górników i sprawa cichnie a tu cały rok jakieś dyskusje.Jak dla mnie to nuda,przepraszam jeśli kogoś tymi słowami uraziłam,ale takie jest moje zdanie.
zgadzam się z wami
. w jakim kraju my żyjemy? w drugiej irlandi?
. w jakim kraju my żyjemy? w drugiej irlandi?Każdego mi szkoda ale to już jest przesada.Rodzina tu opowiada,a już dawno zapomnieli.Teraz żądają a nas podatników kasę.Przecież nie nasza wina że mieli taki zawód.
No tak, ale każdego szkoda
w tym kraju są równi i równiejsi
bo czym różnili się pasażerowie rządowego tupolewa od wspomnianego busa? może ci z tupolewa mieli po cztery żołądki tak jak krowa?
bo czym różnili się pasażerowie rządowego tupolewa od wspomnianego busa? może ci z tupolewa mieli po cztery żołądki tak jak krowa?
Na pewno jest im ciężko ale takie jest życie,niestety.Ja też straciłam bliską mi osobę która była jeszcze młoda,nikt o niej nie mówi w tv.Zresztą to wszystko jest po***olone,brak słow.
maxwelka...jak wejdziesz na tą stronkę to u góry jest napisane muzykaTV,kliknij na to i włączy się muzyczka.
no ja jak bym kipnął to by moja rodzina 1 zł nie dostali
mm:1,5,12,25,26,28,35,36,45,46
5,19,20,30,36,45,60,64,65,70
5,20,23,30,35,45,75
powodzenia

.maxwelka...wejdz jeszcze raz na tą stronę to tam na czacie napiszę ci jak to zrobić.
mash i dobrze że czczono, bo to był zasłużony człowiek
Polska to dziki kraj

lila