Wpisy 264 254 – 264 353
7 kwietnia 2011 19:21 → 7 kwietnia 2011 21:08, 100 wpisów
Kol: na czym polega typowanie w Twoim systemie? Mógłbyś zdradzić, jeśli to nie tajemnica?
system jest dość dobry dzięki niemu wygrałem tydzień temu 540zł za 25zł obstawione
zdradzić nie mogę bo dość dużo pracy i czasu nad nim siedziałem jak każde systemy którzy stworzyli nie zdradzają chyba że za nie wielką opłatą za niego
no jak gdzie zapomnieliście???
na karnym jeżyku
tyle się nasiedziałam,że musiałam później te igły wyciągać
ale cały czas Was szpiegowałam nic nikt grubszego nie wyszarpał
?
na karnym jeżyku

tyle się nasiedziałam,że musiałam później te igły wyciągać

ale cały czas Was szpiegowałam nic nikt grubszego nie wyszarpał
?Witam.Nie wiem ale TS schodzi na psy.Od soboty w mojej kolekturze zbierali 700zł.
Witajcie ubodzy i przegrani ale za to bogaci w wiedzę o totku która do niczego wam się nie przyda 

Jak stawka x10 to trzeba podatek zapłacić,a jak się pośle stawka x2 i do tego 5 zakładów to?
zaszalalem dzisiaj po pracy i wyslalem 3 kuponiki na MM 
2xLotto sys.7
i 1xMini sys.7 
a co w koncu urodziny ma sie raz w roku

Witam
W Jokera ostatnio pogrywam i obstawiam "6". Pytanie moje: co radzicie wysłać jutro 12 zakładów Joker-a "6" czy 4 zakłady Joker-a "6" na trzy losowania (kasa ta sama)???
W Jokera ostatnio pogrywam i obstawiam "6". Pytanie moje: co radzicie wysłać jutro 12 zakładów Joker-a "6" czy 4 zakłady Joker-a "6" na trzy losowania (kasa ta sama)???Pozdrawiam

<matti> Wszystkiego najlepszego.to i tak że mogłeś o tej porze coś jeszcze napisać.
torsan...wejdź do korna748 na stronkę,po ilu pytasz hmm...chyba po 4 jak na razie.
mój typ dzis o godz 22.15
na pewno nie wygrać
23;30;75....3/3
25;52;61;64;66....5/5

na pewno nie wygrać
23;30;75....3/3
25;52;61;64;66....5/5

sieemkaa wszystkim 

lila dzieki

ja tam puściłem mini na 10 losowań. Zostało mi jeszcze 9. i tak niedługo się skończy pogrywanie w lotto .
witam, a co tu tak każdy pije a nikt nie 

Wędruś
,żebym wiedziała wcześniej,to tak bym rozpisała te liczby,a ja miałam 2-7-9-11-29,ale i tak ok,czekam na 22.15
,żebym wiedziała wcześniej,to tak bym rozpisała te liczby,a ja miałam 2-7-9-11-29,ale i tak ok,czekam na 22.15
torsan gdzie grasz w bilarda?