Wpisy 2 641 457 – 2 641 556
6 maja 2016 15:28 → 6 maja 2016 16:37, 100 wpisów
Nie poale, nie pije, wystarczy mi wasze towarzystwo. Haj bezcenny.
Tadeo112 wiem po co grasz żeby mieć papier toaletowy,leć do kolektury bo już kolejki po papier
Einstein lubil chodzic nago po domu, a ja lubie czat na tej stronce. Taki fetysz
Dodalem typowania, moze bede w koncu dumny jak paw wzorem tadka
no u mnie też. w cieniu termometr pokazuje 30 stopni i nie wiem czy się zepsuł czy tak faktycznie jest
Witajcie. Ale tu gorąco. Wydaje mi się źe chłopaki zbierają na vipa bo znudziły im się gwiazdki
Jutro przed losowaniem to wszystkie termometry wyszczela jak szampan.
Dawac losowanie
Puscilem 41zakladow minilotka na dzis liczby zapisane w stalych zestawach minilotka
by padlo mi 3/5 w mini
Minilotek to jednak daje cos tam wygrać prawie kazde losowanie to powodzenia.
Aktualna pula 57 milionów
Robet wez Ibuproma albo apapa
Ide jutro na rybki, pewnie znow bede musial pogonic paru klusownikow. Stolica a taka dzicz.
Dojdzie do 70
Robert kiedys ostatni raz byles u psychologa
Maszyny wysiadają unas juz 2 padly system nie daje rady
Milion 400tys zakładów na godzine
Robert wez apapa
W miejscowości Chorzów padła wysoka wygrana w zdrapce Giga Cash
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Pasko ile trwalo by zakreslenie zakładów systemowych 12 liczb
15sekund
Ludzie się przekonali ze ts robi ustawki i mają to gdzieś.Teraz to 3 trafienia to sukces.
Niewiem czy umnie ktos wyslal zakład
Lotto podnosi zakład do 5zl lotto plus 6zl od 23pazdziernika
Camilex masz sto lat jakie banderole
Rober zażyj ibuproma
Zbigniew lewetywe zrobiłeś
Rober trafiles podobno 6/6 wczoraj tak sie chwaliles zapisz sie do jakiegos psychologa
Nie byl taki kupon i pani w kolekturze tak jak w banku czy na poczcie przybijala pieczątkę.Takie czasy to byly.W worku kupony dostarczali do Warszawy.
641 496. camilex 2016-05-06 (15:55)
Najlepiej to wyslac te same liczby w 2,3 miastach w lotto
No to jest patent!
Jak mi nie wylosują moich com je w Szczecinie krślił i wysłał to wylosują te same które we Wrocławiu nadam..
Ta strona zo zódło inspiracji i natchnienia w grach hazardowych..
Najlepiej to wyslac te same liczby w 2,3 miastach w lotto
No to jest patent!
Jak mi nie wylosują moich com je w Szczecinie krślił i wysłał to wylosują te same które we Wrocławiu nadam..
Ta strona zo zódło inspiracji i natchnienia w grach hazardowych..
Ale pisal ze kumulacji nie bedzie bo trafil
Ja pamiętam, jak byly bilety, które sie wkladalo do dziurkacza. Pamietam to z czasow jak jeszcze jezdzilem autobusem.
Wezcie kredyty na kumulacje, bo jeszcze ktos wam ja sprzatnie sprzed nosa
Monet, patrząc na to że duże kumulacje przeważnie są rozbijane przez 2-3 osoby z różnych części Polski to ta metoda może nawet nie być zła. Sens jakiś zawsze jest. To tak jakby "podszeptać systemowi" jakie liczby mają paść żeby tradycji stało się zadość
http://www.superstacja.tv/wiadomosc/2016-04-20/roztrwonil-30-milionow-zlotych-szczere-wyznanie-michala-wisniewskiego/
Tak byscie skonczyli, a przeciez on sam to zarobil.
Tak byscie skonczyli, a przeciez on sam to zarobil.
Równie dobrze można stwierdzić że często słychać o rozbiciu kumulacji w jakiejś małej wiosce której nazwę słyszymy pierwszy raz. wysnuwa się myśl że być może jazda po małych wioskach i puszczanie kuponu na "chybił-trafił" ma swój sens.
jeśli się nie mylę to było kiedyś tak że kumulacja została rozbita przez 3 osoby, z czego każda z nich zagrała na chybił-trafił. wychodzi na to że 3 automaty z różnych części Polski, zupełnie nie połączone między sobą wpadły przed tym samym losowaniem na ten sam zestaw wygrywających liczb. Niezwykłe a jednak.
myślę że tym razem też wygrana będzie wynikiem "chybił-trafił".
czasem lepiej jest zawierzyć maszynie. Dlatego oprócz swoich puszczam zawsze 1 kupon z maszyny
czasem lepiej jest zawierzyć maszynie. Dlatego oprócz swoich puszczam zawsze 1 kupon z maszyny
Jak faktycznie jesteś z Warszawki to masz 70% ze możesz wygrać.
camilex, automat może wygenerować te same liczby gdyż nie ma pamięci i korzysta z generatora losowych liczb. możesz pójść do kolektury i dostać zakład na chybił-trafił, a 5 minut później przyjdzie następna osoba i może zdarzyć się tak że spośród 14 milionów kombinacji automat znowu wylosuje ten sam zestaw.
z Warszawy, na dodatek główna centrala TS-a jest 50 metrów ode mnie a w kolekturze w której wysyłam przeważnie zakłady padło chyba dwa lata temu 11 milionów ponad.
Można sobie policzyć jak podają wygrane,ile osób gralo a ile jest wygranych i porównać z każdym dniem