Wpisy 2 641 339 – 2 641 438
6 maja 2016 14:33 → 6 maja 2016 15:17, 100 wpisów
Na nic się zdadzą wszystkie wasze dywagacje !!
Jeśli padnie szóstka to powędruje ona do Torunia.
Wszak jest to zrzuta ogólnonarodowa, tak więc przyda się na budowę TERM .
Tam budowana jest WSPÓLNOTA i wszyscy będziemy z tego kożystać, a nie tylko jeden.
Jeśli padnie szóstka to powędruje ona do Torunia.
Wszak jest to zrzuta ogólnonarodowa, tak więc przyda się na budowę TERM .
Tam budowana jest WSPÓLNOTA i wszyscy będziemy z tego kożystać, a nie tylko jeden.
Przestańcie politykować. nawet tutaj musicie?
to jest chat związany w grami TS-a, pogodą, wynikiem meczu z 19 ligi hokeja na trawie ale na miłość boską dajcie chociaż tutaj odpocząć od polityki
to jest chat związany w grami TS-a, pogodą, wynikiem meczu z 19 ligi hokeja na trawie ale na miłość boską dajcie chociaż tutaj odpocząć od polityki
Cocojambo polscy przedsiębiorcy nie douczeni,a politycy postawili kropkę a lud piątkę przybił
Nawet jakbyscie wygrali, to mielbyscie przesrane. Biedni by was chcieli oskubac, a bogaci szybko by sie polapali ze maja do czynienia z cebulakami.
Cocojambo, z tym że naprawdę są osoby którym taka kasa by nie uderzyła do głowy i nie zrobiła im papki szpinaku z mózgu
Camilex ty to bys wszystko dala rydzykowi, zeby sie pozbyc problemu
dlatego ja bym zainwestował w nieruchomości i niech mnie spróbują okraść z 10 mieszkań które dodatkowo bym wynajmował i kasiorę trzepał
Cocojambo, nie, akurat jak widzisz ja myślę trzeźwo.
inwestycja w coś z czego nie da się okraść.
inwestycja w coś z czego nie da się okraść.
A nieruchomsci bym nie wspieral, bo mam juz dosyc betonu i asfaltu. Wystarczy, ze mi okolice tym gownem zabudowali. Do tego kazde osiedle to getto. Kiedys mialem tu przyrode a teraz mordy przyjezdnych cebulakow.
i co wy macie z tą mafią stojącą pod totalizatorem czekającą z gnatami
serio myślicie że spojrzeliby na kogoś kto wygrał taką kasę? a rodzina by nie zgłosiła zaginięcia "lotto milionera"?
serio myślicie że spojrzeliby na kogoś kto wygrał taką kasę? a rodzina by nie zgłosiła zaginięcia "lotto milionera"?
witam
6/10 2x 5/9 tylko
Cocojambo, mafia nie interesuje się wygranymi w lotto. gdyby tak było to po prostu weszliby tam, sterroryzowali wszystkich pracowników i wzięli te pieniądze. problem?
Najpierw kase bym pomnozyl, a potem potworzyl prywatne parki narodowe.
Cocojambo, nie jestem spiskowcem. czemu w innych krajach warunkiem odebrania wygranej jest ujawnienie tożsamości? I jakoś nikt się tego nie boi
Tylko wyborca PiS wygra reszta to zdrajcy
Jestem na 100%przekonany ze w losowaniu jest ingerencja ludzi z ts
Tadeo a jak chcesz to mozesz sie ujawnic na facebooku czy gdzies tam. Kolejka przyjaciol ustawi sie stad do Glesgow
Dozę kolejki uwas
ok zestawiki na www.... gotowe
Nie przejmuję się tylko widać że trafił się troll który założył konto kilka dni temu i stara się udowodnić swoje racje. Cocojambo, powiedziałeś że młody a uzależniony od TS. I coś o bystrości
jeśli wytypujesz kiedyś 5/5 w mini to pogadamy.
Nie chwalę się tym, ale uważam za powód do dumy. Żałuję tylko że nie puściłem ale mam satysfakcję i nikt mi jej nie odbierze. Nie jestem nałogowym graczem ale Twoje wrogie nastawienie do wszystkich i wszystkiego po prostu aż odrzuca. Założyłeś konto po to żeby miło spędzić czas czy po to żeby trollować i napawać się tym że być może kogoś zbulwersujesz? nie ten poziom. a żebyś wiedział ze się ujawnię zresztą obiecałem to wczoraj na czacie że jak wygram to robię imprezę dla całego multipasko kolejka przyjaciół się ustawi? sam wiem kto był przy mnie jak było ciężko i komu mogę pomóc bo na to zasłużył. ciężko jest odpowiedzieć "nie"?
jeśli wytypujesz kiedyś 5/5 w mini to pogadamy.
Nie chwalę się tym, ale uważam za powód do dumy. Żałuję tylko że nie puściłem ale mam satysfakcję i nikt mi jej nie odbierze. Nie jestem nałogowym graczem ale Twoje wrogie nastawienie do wszystkich i wszystkiego po prostu aż odrzuca. Założyłeś konto po to żeby miło spędzić czas czy po to żeby trollować i napawać się tym że być może kogoś zbulwersujesz? nie ten poziom. a żebyś wiedział ze się ujawnię zresztą obiecałem to wczoraj na czacie że jak wygram to robię imprezę dla całego multipasko kolejka przyjaciół się ustawi? sam wiem kto był przy mnie jak było ciężko i komu mogę pomóc bo na to zasłużył. ciężko jest odpowiedzieć "nie"?
W puli juz 53miliony i rośnie
Tadeo112 następny gryks76 napisze jeszcze raz Naiwnych nie sieją,naiwni się rodzą
zgrywus proszę
Byc dumnym z tego, ze wytypowalo sie 5/5 a do tego jeszcze nie puscilo sie kuponu. Powalasz
Tadeo powod do dumy, ze wytypowalo sie losowe liczby. Powinni ci dac medal Fieldsa
Cocojambo, czego właściwie szukasz na tym czacie? poklasku? zaklaszczę raz i możesz iść
po co wy wogule tutaj jestescie czy ktos gra za wasze pieniadze ?????????? co za tluki
P A S K O
NISZCZA CI STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
P A S K O
NISZCZA CI STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jest tutaj jeszcze pare osob, z ktorymi warto rozmawiac. Nino, bill czy jacek.
A pasko zyje z ruchu inteligencie. Jak w showbhiznesie. Nie wazne czy mowia dobrze czy zle, wazne zeby nazwiska nie przekrecili
rydzyk was przyslal za malo ma co za typy az sie odechciewa wchodzic na ta strone na czata odrazu w rubryke wyniki typowania
Cocojambo, bardziej to że spośród setek tysięcy kombinacji tylko moja była właściwa. dodatkowo w tym dniu nie wygrał nikt więc pokuszę się o to że jedyna właściwa w Polsce o ile ktoś nie miał takiej samej sytuacji jak ja i mimo tego że w pierwszej chwili czułem złość, stwierdziłem że to jest coś. I co z tego że większość potraktuje to jako bajkę. ważne że ja wiem
Tadeo wybraniec losu. Nawet nie rozumiesz z czego sie smieje. Rzeczywiscie trzezwo myslacy
po co tutaj jestes to nie strona dla frustratow ktorzy wkladajac palec do do go zlamia wiesz wogule co to za strona czy wchodzisz a wlasciwie wchodziles wszedzie narzekales wysmiewales i ciebie wywalano i ta str jest ostatnia po co tutaj ty i tobie podobni wlaza za wasze sie gra nino nie ten poziom zreszta zapomnialem ze z byle kim nie gadam normalnie klepia jak mohery od rydzyka ide do liczb