Wpisy 2 640 716 – 2 640 815
6 maja 2016 00:00 → 6 maja 2016 00:55, 100 wpisów
Cocojambo grasz w sobotę? xD
miałem raz dziewczynę było bardzo czule
jak to matematyk kocham jej półkule
Ostatnio pierwszy raz przysnily mi sie konie i do tego lwy, to moze teraz liczby zobacze:$
po co mi alkohol, po co mi kobieta
mam pitagorasa no i wzory vieta
wracając
to właśnie wiedziałem, że padnie 1,2 w najbliższym czasie
po mapkach było to widać
w tamtym padło 2, więc teraz musiała ulec 1
4 nie pie*dolnęła już dłuższy czas
22 tak samo
24, 30
42,46
no i moja metoda jest prosta
Ja sobie kiedys zartowalem, ze puszcze 1,2,3,4,5,6 i mialbym trojke
biorę sobie te liczby z mapki: 4,22,24,30,42,46
i teraz muszę wziąść liczby, które najczęściej padały w ostatnim czasie
1,2,14,15,18,27,31,37,38,39,40,44,47,48,49
i teraz łączę to w całość
Moze puszcze w takiej fartownej kolekturze. Tylko tam kiedys trafilem ze 3 trojki.
1,2,4,14,15,18,22,24,27,30,31,37,38,39,40,42,44,47,48,49
Byla tez taka kolektura w wypozyczalni video, ale zbankrutowali.
i teraz zaczyna się kolejny etap działania na liczbach, który jest moją tajemnicą
14,15,30,31,37,38,39,40,47,48,49
14,30,31,37,38,39,40,47,49
47 won
37 won
14,30,31,38,39,40,49
14,31,38,39,49
14,38,49
któraś z tych 3 liczb jest pewniakiem
14 v 38 v 49
Cocojambo 2 już było i nie padnie
Wszystko moze wpasc, nie ma reguly. To jest wrozenie z fusow i fallusow.
raczej z kallusów
bo to tkanka przyranna, która goi rany po przegranej xD
xD
trafiłem jedną liczbę dziś, mój tata 2
jakbym puścił 6 zakładów mieszanych, to miałbym 6 trójek
jaki prezes?
wymienili prezesa?
Nowa wladza to i pewnie prezesa wywalili, skoor nawet za stadniny sie wzieli... Nie wnikalem.
TS to też trybunał stanu xD
faktycznie o kierwa...
"Niezatapialny" prezes Zarządu Totalizatora Sportowego odwołany
W piątek 11 marca 2016 roku Wojciech Szpil przestał pełnić Funkcję Prezesa Zarządu Totalizatora Sportowego. W ubiegłym roku osiągnął najwyższe w historii przychody w historii spółki.
czyli qrwa przekręt w ch*j z tymi 60.000.000
A czytalem w forbsie, jeszcze za po, ze obiecuje wieksze przychody... To juz dawalo do myslenia.
oj qrwa, to teraz widzę, jaka jest prawda...
niestety, taka sama jak z TVP...
szkoda...
a myślałem, że to uczciwa gra...
ale niestety myliłem się
sterowana odgórnie niestety...
udowodnić tego nie potrafię, ale sytuacja mówi jasno za siebie
ja do Lecha Kaczyńskiego nic nie mam, to był spoko gościu
Poza ttym to jest odwracanie uwagi id obecnej sytuacji politycznej. Do tego chca, zeby szara masa gadala o kumulacji, a nie marszu kodu 7 maja...
ale to co się dzieje teraz...
ma ktoś jakiś kontakt do TS'a?
Wcale bym sie nie zdziwil, jakby wygral pewien obywatel z Torunia. Ale dla podpuchy wyslalby kupon gdzie indziej.
Pani Agnieszka Libor
napiszemy zaraz
biuroprasowe@totalizator.pl
Nie zapominaj, ze teraz maja wszystkie sluzby typu cbs, policja, straz celna, a nawet prokurature, to jak im podpadniesz to cie zniszcza.
tylko muszę się podpisać imieniem i nazwiskiem
nie podpadnę, ja im nic złego nie zrobiłem, nie chodzę na żadne strajki, nie chodzę na kod, działam charytatywnie, pomagam w caritasie
mam kontakty z klechami, nic mi nie zrobią
ja do nich nic nie mam
ale maila napisze xD
Kosciol akurat traktuja instrumentalnie jako narzedzie polityczne i tube propagandowa. Prawdziwego ksiedza Chrzescijanina moga zniszczyc a co dopiero szarego obywatela.
Witam Państwa bardzo serdecznie,
chciałbym się dowiedzieć, jakie liczby padną w sobotnim losowaniu gry Totalizatora Sportowego - Lotto.
Ja do Państwa nic nie mam, ani też nie mam nic do polityki, ale chciałbym trafić 5-tkę, szóstki mi nie musicie dawać.
chciałbym się dowiedzieć, jakie liczby padną w sobotnim losowaniu gry Totalizatora Sportowego - Lotto.
Ja do Państwa nic nie mam, ani też nie mam nic do polityki, ale chciałbym trafić 5-tkę, szóstki mi nie musicie dawać.
Dziękuję, pozdrawiam xD
Wiesz teraz juz normalnie puszcza ta kumulacje. Nie beda przeginac paly.
61 osób
Witam Państwa bardzo serdecznie,
chciałbym się dowiedzieć, jakie liczby zostaną wylosowane podczas sobotniego losowania gry Totalizatora Sportowego - Lotto.
Obawiając się Państwa odpowiedzi, brzmiącej prawdopodobnie, iż jest to gra losowa, i jej wyników nie można przewidzieć,
ani tym bardziej "zaprogramować" chciałbym prosić o wskazanie kluczowej wskazówki, jak grać, żeby wygrać.
Nie potrzebuję 60.000.000, ale chciałbym choć raz w życiu trafić 5/6. Jestem zwykłym szarym obywatelem,
szanuję Państwa instytucję, do polityki się nie mieszam, dlatego proszę o Państwa radę.
Prawdopodobnie nie uzyskam odpowiedzi na to pytanie od Państwa, ale jak to mówią, warto spróbować.
chciałbym się dowiedzieć, jakie liczby zostaną wylosowane podczas sobotniego losowania gry Totalizatora Sportowego - Lotto.
Obawiając się Państwa odpowiedzi, brzmiącej prawdopodobnie, iż jest to gra losowa, i jej wyników nie można przewidzieć,
ani tym bardziej "zaprogramować" chciałbym prosić o wskazanie kluczowej wskazówki, jak grać, żeby wygrać.
Nie potrzebuję 60.000.000, ale chciałbym choć raz w życiu trafić 5/6. Jestem zwykłym szarym obywatelem,
szanuję Państwa instytucję, do polityki się nie mieszam, dlatego proszę o Państwa radę.
Prawdopodobnie nie uzyskam odpowiedzi na to pytanie od Państwa, ale jak to mówią, warto spróbować.
Pozdrawiam
57 osób
Jeśli wyślesz w życiu ponad 50 tys. zakładów to wygrasz piątkę 150 losowań na rok.. musiałbyś żyć ponad 300 lat
na razie wysłałem do nich maila
Jestem ciekaw czy szóstki które padają są wybierane przez graczy czy na "chybił-trafił"
kantowanie