Wpisy 2 639 661 – 2 639 760
5 maja 2016 14:25 → 5 maja 2016 17:55, 100 wpisów
jeśli dziś nie padnie 6/6 to dzień jutrzejszy i sobota będą najlepsze w obrotach w historii ts- zobaczcie że ludzie odpuszczają nawet mini
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dzisiaj dzielę się z trzema osobami wygraną w Lotto,proszę chętne trzy osoby,liczy się kolejność,czekam pół godziny
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
Rroobbeerrtt mamusia trafila 4 oczka a ty ile trafiles ?
ja tylko tyle zdradzę ze mam linię z trzech liczb na pukonie w lotto i 2 przedziały liczbowe
Lotto ciezki przeciwnik
Witaj Brian
Zgłaszam się szybko, bo później będzie kolejka!! Numer konta podam w późniejszym terminie
Zgłaszam się szybko, bo później będzie kolejka!! Numer konta podam w późniejszym terminie
Lotto wyniki 3,4,5,28,34,38 jarek kazał takie
Janko54Za łatwo byś chciał,musisz zapracować na te :10 baniek,Musisz podać dwie liczby d 1do49
Tródno,telefonicznymi ziomalami się podzielę.Dzisiaj padną:4 6-ki w Lotto Jasnowidz
nino- po hiszpańsku - chłopiec, dzieciątko
https://pl.wikipedia.org/wiki/El_Ni%C3%B1o
El nino- zjawisko pogodowe
i jeszcze to:
https://www.youtube.com/watch?v=GCvwJSwf9bI
Nino- nie bądź wredny
Spadam
https://pl.wikipedia.org/wiki/El_Ni%C3%B1o
El nino- zjawisko pogodowe
i jeszcze to:
https://www.youtube.com/watch?v=GCvwJSwf9bI
Nino- nie bądź wredny
Spadam
nino czy jest tluku jakas rzecz na ktora daje sie kase wg ciebie co nie jest wrzucana w bloto do smieci czy to twoja kasa ze ktos gra wydaje kase rownie dobrze mozemy tutaj znaczki sobie wymieniac kupowac sprzedawac zadna roznica robimy to za swoje mozgo j ebie ide sie puscic bo szkoda czasu na czytanie wchodzenie tutaj jak tacy frustraci siedza co boli ich ze sie kase daje na co sie lubi wolalbys dawac pewnie dla panow w czarnych kieckach co zbieraja po pogrzebach mimo ze kase dostali i tak co laska haha od 500 w gore przeciez ludzie tak daja lub dla ich ukochanego radyjka i tv piekne wlasnie sie spoziomowalem do twojego toku myslenia choc to zbyt wielkie slowo pewnie i tak nie zrozumiesz tego co napisalem mozesz teraz sobie popisac na mnie becwale aaaaa przepraszam tych ktorych obrazilem vel katolikow wierzacych w kogos bez urazy zegnam ide troche kasy przepuscic rownie dobrze mogbym sie kupic wydac na itp moja sprawa tylko takie cos jak nino i jemu podobni nic nie kumaja ze ktos cos lubi nawet jesli wydaje i nie m zysku ze dla kogos to zabawa tylko potrafia cos zepsuc takimi wpisami i po co tutaj wlaza nie jedno mam tez na sumieniu na tej stronce tak mi sie wydaje ostatnio sie uspokoilem z jazda na jaka kolwiek religie ale nie o to ho napisze jeszcze raz moja kasa moja kasa moja moge sobie ja uzywac w wc zamiast papieru nikomu nic do tego zreszta jak ktos sie burakiem urodzil burakiem jest i jako burak skonczy pewnie jedyne co potrafi to durne wpisy pisac boli go a pisz sobie ja bede sobie gral kase wydawal i kropka spadam do ukochanego lukania w liczby przepraszam za wpis paaaaaaaaa
W puli juz 43miliony
qrwa jaka cebula...
co za debile...
mózg idźcie sobie kupić, a nie lotka...
na mercedes i pod kościół
hahahahahaahahahahah
mac"ham"y flagami
no nic, ale będą jaja wieczorem
aż was kukle będą swędziały z bólu
ale nie moja kasa, tylko wasza xD
wstawiłbym cebulę, ale jest tylko jabłko 

Sam wyslalem 30 zakładów system 12 liczb raz sie żyje
tak, a mi petardę opie*dala nie powiem kto...
ale cebula...
5, 11, 16, 23, 30, 42 hahahahaha dobry gościu hahahaha
jak czytam te wasze wpisy, to dochodzę do wniosku, że większość osób spadła w dzieciństwie z rowerka...
no nic, uciekam
Szczęśliwy numerek na sobotę to
1
a nie - jednak 7
ale mam dobry humor
hemocyjanina
chlorokluoryna
polecam zażyć, bo zaprze Wam dech w piersiach o 21:40
ale będę śmiał, jak padną liczby 3, 4, albo 5 pod rząd i jedna z 30 albo z 40-stki
wtedy dopiero przekonacie się, o co w tym kaman
hey greg
puk puk czy sa jeszcze jakies frustracyjne trolle co ich boli ze czlowiek wydaje kase na co chce chocby mialo by byc to tylko i wylacznie lottkowe gierki ale macie bol d-py ze sie gra ze sie lubi ten sport
puk puk czy sa jeszcze jakies frustracyjne trolle co ich boli ze czlowiek wydaje kase na co chce chocby mialo by byc to tylko i wylacznie lottkowe gierki ale macie bol d-py ze sie gra ze sie lubi ten sport
o 14 nie gralem jedynie wieczorem 4/10 i 3 kosze 2x5/8 to ani czy twoje greg tak czy siak na wieczorek 3x10/10 i 2 lottki jutro na 14 chyba nie gram choc moze z chybika jakas 8 na 2 losowania wezme lub lottka zwyklego z trafika
gryks76 czytałeś coś o sobie- Naiwnych nie sieją ,naiwni się rodzą
gryks76 mądry człowiek wydaje pieniądze na mądre rzeczy a nie na głupie gdzie są tylko problemy,a ty widzisz na odwrót .Dlatego jesteś naiwniak i do tego głupi
P A S K O
ja wiem ze nie jestem swiety na tej stronie sam za zagadke pewna dales mi blokade do dzis nie rozumiem co bylo w niej nie ten tegos ze ciebie i moneta( nie mam nic zlego na mysli tak uwarzales ok) to ruszylo i chyba jeszcze wpisy na temat religijny twoja strona ty rzadzisz mam pytanie czy dalo by rade nino billa i jemu podobnych poblokowac no chyba ze ci co lubia to stronke jak i lubia grac wzajemna zdrowa rywalizacje w typowaniach maja cos przeciwko temu no i jesli wg nich mnie tez nalerzy zablokowac to prosze bardzo tylko razem z nimi z gory dzieki za jaka kolwiek odpowiedz ten wpis wkleje zaraz w twoj profil
ja wiem ze nie jestem swiety na tej stronie sam za zagadke pewna dales mi blokade do dzis nie rozumiem co bylo w niej nie ten tegos ze ciebie i moneta( nie mam nic zlego na mysli tak uwarzales ok) to ruszylo i chyba jeszcze wpisy na temat religijny twoja strona ty rzadzisz mam pytanie czy dalo by rade nino billa i jemu podobnych poblokowac no chyba ze ci co lubia to stronke jak i lubia grac wzajemna zdrowa rywalizacje w typowaniach maja cos przeciwko temu no i jesli wg nich mnie tez nalerzy zablokowac to prosze bardzo tylko razem z nimi z gory dzieki za jaka kolwiek odpowiedz ten wpis wkleje zaraz w twoj profil
ide bo przez tego nino jest tak cudowna atmosfera ze az sie chce tutaj siedziec
Witam wszystkich
gryks76 - w kolekturach już bylismy - zostały chyba "niedobitki" albo czekający na tzw ostatnią chwilę aby puścić jeszcze swój szczęsliwy kuponik
Witaj zgrywus .Postawiłeś na wysokie czy niskie numerki ? albo pomieszałeś ?
Nie zna Nino ??kto to jest ? podobno było tu nieporozumienie ? no coś takiego co do tego ma Ts ?
no chyba wszyscy gramy ? albo udajemy ,że gramy
Wychodzę stąd - do spotkania przy losowanku.Dzieki wszystkim za miłe przywitanieA ja jestem kobieta jakby co
witam kasandrę22 - kobietę jakby co
witam Panów
Krasnalek o 14stej pewniak 9i to wplusie
Greg
4,32,45,59,67
Mialem puscic duzego, ale jakos mi sie nie chce isc do kolektury. Tylko kase zmarnuje.
Cocojambo i do przodu tzn do kolektury