Wpisy 2 636 452 – 2 636 551
1 maja 2016 20:28 → 1 maja 2016 21:18, 100 wpisów
Dawać ts kombinerki.
camilec a wlasciwie co ciebie boli jak niechcesz grac to nie grasz jak grasz to sie liczysz ze nic nie zyskasz
a ja 1 mini wlasne 3 zaklady w multi 1x8/8 2x10/10 oraz z chybika 1x9/9
dusia opowiadaj co dzis za liczby masz na wieczorek a wlasciwie numerki
Dawać losowanie ...'EP'ilepsji.
Dusia.
pasko wiesz moze wlasciwie o co ho z tym kuponem nowym w multi super szansa wlasny numerk to cos innego niz plus?????//
Brjan.
Pasko coto za nowa gra
Oczywiście, że coś innego.
To dowolny numer od 0 do 9 999 999
Typuje się taki numer i jest osobne losowanie tego.
Jeśli się trafi tylko ostatnią cyfrę wygrywa się 2 zł. jeśli dwie ostatnie cyfry, to 10 zł, trzy ostatnie cyfry 100 zł ... itd. aż do wygranej 2 miliony za trafienie całej liczby.
To dowolny numer od 0 do 9 999 999
Typuje się taki numer i jest osobne losowanie tego.
Jeśli się trafi tylko ostatnią cyfrę wygrywa się 2 zł. jeśli dwie ostatnie cyfry, to 10 zł, trzy ostatnie cyfry 100 zł ... itd. aż do wygranej 2 miliony za trafienie całej liczby.
Czyli powiedzmy typujesz 3 467 578, losują 4 567 578, to wygrywasz 100 zł, itd
Pasko aile zakład tez 2,50
przepraszam, wygrywasz 10 000 zł w tym wypadku bo 5 ostatnich cyfr mi się zgodziło
ten wlasny numer i ta szanse podaje sie przy wysylaniu chyba.......... i pewnie dodatkowo sie placi 2,50 normalnie super wole normalny zakladzik multi
Widzę w tym podstęp.
/czytaj - wyciągnąć jak najwięcej od grających/.
Ten wynalazek po jakiś czasie padnie.
/czytaj - wyciągnąć jak najwięcej od grających/.
Ten wynalazek po jakiś czasie padnie.
moze raz zagram sportowo ..........2 zl za ten numerek i super szanse czy to samo bo zgupialem
ale najgorsze jest to, że niby jeśli zagrasz w Multi Multi, to i tak wydrukują Ci ten numer, tylko nie weźmie udział w grze... możesz go trafić, ale nic nie wygrasz, jeśli nie zapłaciłeś 2 zł ekstra
jeśli zagrasz w jakąkolwiek grę (nie licząc Keno), to na każdym kuponie dostaniesz numer tak czy siak.
w pewnym sesie zmuszaja gracza by dal te 2 zl niz potem sie pociol
krasna na kuponie jest kratka wlasny numer czy jakos tak i napis super szansa zgupialem czy to samo czy cos innego
jak najbardziej. Można będzie samemu podać. Jeśli się nie poda samemu, to dostanie się na chybił-trafił.
Jaja to zakład 4,50 może się opłaci niż plusa
to jest wyciąganie kasy od naiwnych
chyba skończę zabawę z TS
chyba skończę zabawę z TS
krasna ja bede sie dalej bawil nie patrzac na jakies wlasne numerki super szanse
Ja NIE SKORZYSTAM z najnowszego wynalazku TS.
O kant ... czegoś tam należy roztłuc ten wynalazek.
Ukryta ...podwyżka.
Ukryta ...podwyżka.
Ja już tyle razy pisałem skreslicie sobie 4 zaklady po 10 liczb.Potem sprawdzajcie jakie liczby są obok w prawo lub w lewo
I kombinujcie dalej ja tak trafiłem 2 ósemki na 10.
I kombinujcie dalej ja tak trafiłem 2 ósemki na 10.
jak by przez tydzień nikt nie zagrał to dopiero TS by odczuła braki w kasie
No nic nie da bo tu na chacie to jest zbyt malo osób w ogólnej ilości osób grających.
Najlepiej grać na kilka osób i każdy obstawia pewien zestaw liczb.To sprawdzone.
camilex powiedziały jaskółki ze do diabła są spółki,na początku wszystkoa potem
Po TS nie należy oczekiwać czegoś dobrego dla graczy, jak szefem tej instytucji jest były wiceprezes piłki kopanej jakiegoś tam klubu.
Dawać losowanie, bo kawa stygnie.
Dusia.
Piję ... herbatę.
Piję ... herbatę.
OSTATNIO JAK BYŁAM WYSYŁAĆ kupon to była babka i mówiła że para młoda zażyczyła sobie zamiast kwiatów to zdrapki
Durny pomysł ze zdrapkami na prezent.
witam wszystkich