Wpisy 2 635 996 – 2 636 095
1 maja 2016 13:06 → 1 maja 2016 13:56, 100 wpisów
Krasnalka.
Wysłałaś >>
Wysłałaś >>
zechca moga nas unicestwic nie zdazymy pierdnac i po co sobie tym glowe zawracac rzeczami na ktore nie ma sie wpływu
Krasnalka.
A to ... dobrze.
A to ... dobrze.
najlepsze, że Hilary Clinton jako jedną z kiełbas wyborczych utrzymuje, że ujawni prawdę o ufo jak wygra
---->> "Lepsze 5 zł w garści, niż ... UFO w Kosmosie".
no właśnie o to chodzi, po zostawiło dziurę, pis na nich przeklinał a sami jeszcze pomnożą starty. Sami siebie warci nieudacznicy i złodzieje
tak jak z tk, po zawiniło a pis poszedł jeszcze dalej i ich przelicytował
Kaczyński- pociąga za wszystkie sznurki a za nic nie odpowiada. Rządzi Polską a sam ma same długi i do tego masa pieniędzy idzie na jego ochronę osobistą.
Macierewicz, Waszczykowski, Szydło, Szyszko, Ziobro- dream team
a co mnie po obchodzi? Czy ja napisałem, że jestem za tymi złodziejami i aferzystami?
Pis gra na emocjach i instynktach, socjalistyczny, populistyczny bełkot. Do tego zasłaniają się kościołem, który traktują instrumentalnie jako narzędzie propagandowe.
Beata.
1-2/5.
1-2/5.
a może jakiś argument a nie atak ad personam? Tylko tyle potrafisz doktorku?
no tak, przecież jest dowiedzione, że w lotto głównie grają frustraci, mężczyźni w średnim wieku albo emeryci,do których doszło, że nie dojdą do bogactwa przez talent i pracę.
trolla itp insekta mowie stanowcze nie a tak sie typnelem bialo czerwoni
Pewniak MM 67
Parka MM 05,12
Trójka MM 06,04,08
Piątka MM 44,55,30,28,31
Dziesiątka MM 37,39,40,41,42,45,48,52,54,59
i pa bo jade w polske jaka by nie byla paparapa
Pewniak MM 67
Parka MM 05,12
Trójka MM 06,04,08
Piątka MM 44,55,30,28,31
Dziesiątka MM 37,39,40,41,42,45,48,52,54,59
i pa bo jade w polske jaka by nie byla paparapa
ta państwo wam da z magicznego kuferka, wyciągnie z jednej kieszeni żeby włożyć do drugiej a przy okazji zatrudnią tysiące nowych urzędników, jakby milion to mało
bo mam w du.... politykę kto by nie był u władzy i tak ten sam syf i powiedzmy ze wiszą mi twoje dywagacje
znowu jakis wynalazek typu nino czlowiek gra dla zabawy ma jakies zajecie przebywa z ludzmi smieje sie a ktos filozofie odpierdziela po co tutaj tacy wchodza jak nie graja niechce grac dla nich szkoda kasy po uj i jacy oni madrzy bo wg nich to be to kazdy glupi a jak cos im po nosie to madre ok
dobra ide bo panie P A S K O smierdzi trolami typu dzambo tambo sramto i nino
to już było, komuna się skończyła. Singapur, Japonia czy Korea postawiły na wolność i są nowoczesne i bogate.
no jak tak dalej pójdzie, to ja nie będę płacił jeszcze większych podatków na marnotrawstwo politykierów
i tak już 50% zjadają podatki bezpośrednie a jeszcze kawał pośrednie typu vat czy akcyza
Cocojambo to weź wyjedz trollu z tego kraju gdzie kol-wiek gdzie będzie ci lepiej ale po co jedyne co potraficie to skarżyć się a i tak nigdzie się nie ruszycie tak jak córka pani ex premier
sam sobie będę odkładał na emeryturę, bo zus za chwilę i tak upadnie
krasna mam nadzieje ze zabierze nino ze soba i pomyla kore pd z pl dobra ide nie mam czasu milego ...........jambo czambo a kogo to obchodzi lub innaczej na to co napisales WZRUSZYLA MNIE TWOJA HISTERIA
państwo powinno być minimum, a nie rozrośnięte do granic możliwości i ja mam na to łożyć
na 13 i 14 górników i inne państwowe molochy typu lot, które przynoszą tylko straty
szkoda, że w szkołach nie uczyli was ekonomii i liczyć też nie potraficie jak widać. Jak wam pracodawca płaci 2000 to drugie 2000 zabiera państwo.
coco idz turlać frytkę do betlejem lub jeszcze trochę dalej pajacu
Najpierw PiS wprowadziło nas do Unii (traktat lizboński), a teraz uchwalają (socjalistyczną) ustawę, za którą czekają nas unijne kary!
Za uchwaloną przez PiS i podpisaną przez prezydenta Andrzeja Dudę ustawę o obrocie ziemią Polsce mogą grozić wysokie kary finansowe ze strony Unii Europejskiej.
Za uchwaloną przez PiS i podpisaną przez prezydenta Andrzeja Dudę ustawę o obrocie ziemią Polsce mogą grozić wysokie kary finansowe ze strony Unii Europejskiej.
wkurza mnie troll bo za poprzedniego rządu było to samo tak samo nas łoili ale teraz zal koryta i bujają się po wszystkich forach żałosne bo przegrać to tez trzeba umieć z honorem
pis zrobiło z rolników przypisanych do ziemi chłopów pańszczyźnianych
doktor super argument na niszczenie Polski. Widać łykasz propagandę jak młody pelikan. 'Wygraliśmy to możemy wszystko' otóż nie. Szczególnie że nie ma zgody na rozwalanie porządku prawnego.
Niech żyje Pierwszy Maj!! Święto klasy robotniczej, w pocie czół trudzącej się przy rozdawaniu zasiłków, subwencyj, 500+, dopłat, świadczeń, zapomóg - a także przy odbieraniu nam pieniędzy na te szaleństwa. Cześć pracy, Towarzysze!
to wy zniszczyliście Polskę zabrakło na ośmiorniczki i zegarki
doktor Polska zniszczona? Ciekawe, jakoś tego nie widać. Nawet we wioskach budują wielkie domy i mają nowoczesne ciągniki. Otwórz swoją główkę, może nie jest jeszcze za późno.
tak budują a ile pośrednio wpadło do kieszeni popleczników koalicjantów spadaj
Reżymowe linie lotnicze LOT dostały od podatników 527 mln zł (rok wcześniej: cały miliard!) , a i tak przynoszą straty. NIK twierdzi, że ledwo zipią, bo wyprzedały swój majątek, działki, biurowce, a z cennych rzeczy zostało im kilka słynnych Dreamlinerów. Czy pracują tam sami nieudacznicy? Nie. Ci sami pracownicy LOTu potrafili założyć firmę, EnterAir, która po 6 latach jest warta 300 mln złotych. Ale LOT zapewnia wysoko-płatne posady wielu reżymowym funkcjonariuszom... Więc pewnie urzędnicy wykończą ten EnterAir...
doktor czy do twojego pustego łba dociera, że nie jestem ani za pisem, a ni za po? ty ty nadajesz tylko w systemie zero-jedynkowym?
Cocojambo tępy trollu miałem nie pisać niech dotrze to do twojej tępej wielkiej główki ze nie wszyscy w tym kraju preferują alkohol bo wyginiecie jak dinozaury myślicie ze wszystkim dacie wódki i jakieś ochłapy i