Wpisy 2 635 696 – 2 635 795
30 kwietnia 2016 21:57 → 30 kwietnia 2016 23:59, 100 wpisów
Czesć. Jest ktos moze zainteresowny zarabiniem duzych pieniedzy za pomocą amerykanskiej strony ala Facebook, trzeba kilkac w reklamy, pieniadze sa naprawde duze, jesli poswieci sie troche czasu. Zainteresoanie moga pisac na email :szumi1111928@wp.pl
W Lotto trafiłem 44 i 26, Lotto Plus 40 i Lotto 3. A wy jakie liczby trafiliście ?
Czesć. Jest ktos moze zainteresowny zarabiniem duzych pieniedzy za pomocą amerykanskiej strony ala Facebook, trzeba kilkac w reklamy, pieniadze sa naprawde duze, jesli poswieci sie troche czasu. Zainteresowani moga pisac na email :szumi1111928@wp.pl
W Lotto Plus 3 a Lotto 40.
Czyli kumulacja 35 000 000 zł będzie do wygrania. Przegranym życzę aby następnym razem wygrali, a wygranym gratuluję i życzę kolejnych wygranych. A maturę zdałem, w maju język polski a sierpniu matematykę.
jacunn w jakim ty Świecie żyjesz, że ty o tym nie wiesz ?
Urodziny miałem w niedzielę.
Polecam Strone http://www.ermail.pl/
Krzysiek to nie wiem dlatego ze nie oglądam tv a w wiadomosciach napewno o tym mowili ze zdales mature
Szacun aile placa zate klikanie
Studiuję na Wydziale Administracji w Szkole Wyższej im. Pawła Włodkowica w Płocku, filia w Iławie. Jestem na zasiłku dla bezrobotnych, jak pracowałem u wujka jako pomoc nauczyciela w przedszkolu. Choć musiałem i inne rzeczy robić również w gospodarstwie pomóc np. wyrzucić obornik.
35 milionów nie będzie. Jeśli kumulacja to góra 30 milionów. Teraz mamy praktycznie jeden dzień na normalne zawieranie zakładów. Jutro i we wtorek wiele kolektur będzie zamkniętych.
No też na tymi 30 000 000 pomyślałem, ale jednak stawiam inaczej.
A napiszcie czemu ja znowu nawet trójki nie trafiłem ? Ja nigdy w życiu jej nie miałem.
Krzysiu, kto nie ma szczęścia w hazardzie, ten ma szczęście w miłości
MCSI dlatego dziwie sie ze TS nie wprowadzil jeszcze gry przez neta,wiecej by zarobil
ja trafiłem wtypowaniach o 14stej 6/10 0 21;40 7/10
Od trzody chlewnej. Pomagałem też jak plac zabaw był robiony. A wczoraj byłem u wujka i ciocia na 10 rocznicy ślubu, właśnie jego.
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
wtypowaniach podtwierdzenie
Kumulacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Tylko ciekawe ile ?
jak ja nie cierpie zgywusa
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 147 282,70 zł
Tak że wygramy miliony i zostaniemy milionerami. A wydałem w czwartek raz 8 zł i dzisiaj znowu.
krzychunapisz sobie na kartce jedynkę i sześć zer i jesteś milionerem
lorey Ja dzisiaj 24 złote w Lotto. No lepsze niż nic. Będzie na grę we wtorek
Kumulacja Lotto: 30 000 000 zł
jacun to są troszke matoły u multipasko są zestawy które dawno nie padły jak by wszyscy skreślali te liczby mulyi multi to by by byli na plusie w tym miesiącu jestem na plusie w multi 1561 ale wole grać w mini
Zbigniew lubi baiki opowiadać na dobranoc
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 40 000 zł
robooberrtt tyś jest po***ny nigdy bym krasnalki nie o szukał rrrooobbbeeerrt zażyj ibuproma
robert zażyj ibuproma
doktor
zgrywus tyś jasteś naprawde po?eany
zgrywus smerfetka cie zajedzieeeee
bolek31. Raczej nie ma szans. Na czwartek 35 milionów, góra 40. Coś mi się wydaje, że we wtorek te 30 się nie uzbiera.
Albo poskikać na spędzie KOD-u
coś tam podobno płacą za te hop hop hop
coś tam podobno płacą za te hop hop hop
wytłumaczyć to można tylko na jeden sposóbza długo przyglądają się skaczącym kulkom w bębnie
https://www.youtube.com/watch?v=nY-EXKzaLqc
Zobacz chcą Ci pomóc
Zobacz chcą Ci pomóc
..z demokracją u nich lepiej wyżej skikają a i za friko lub Afriko
hey ja trafilem pewniaczka ale w lotto tzn 44 miedzy innymi ale to historia jutro nowy dzien nowa choc ta sama zabawa z ts
W zasadzie nie gram w Lotto,ale zastanowię się do poniedziałkuW zależności ile się skumulowało-No właśnie-ILE???
Jak przeczytam lub usłyszę >>>> Surrealizm
od razu widzę --- Młodą dziewicę zgwałconą przez własną cnotę
od razu widzę --- Młodą dziewicę zgwałconą przez własną cnotę
http://www.salvador-dali.com.pl/SalvadorDali19521959/salvadordalimodadziewicazgwaconaprzezwasncnot.html
Podobno na randkę z niejaką Galą użył oślich odchodów zamiast pachnidła