Wpisy 2 635 396 – 2 635 495
30 kwietnia 2016 19:34 → 30 kwietnia 2016 20:25, 100 wpisów
gryks76 dam radę chociaż wredny jesteś.Pieniądze lubią mądrych ludzi.Nie prawda ?
glowa to pewne skocz z mostu lubisz czujesz podniete co jak sobie popiszesz frustracje ale rosniesz co zboczku
Ale kłótnia
dobra gryks nie ma co karmić trolla nie ma co z nim dyskutować jest pusty jak cymbał
Gryks76 poco tepakiem piszesz olej go
czerpie z tego podnietę zaraz poleci z Frania rączkowską pogadać
nie wiem wlasnie chyba dla zabawy bo tacy jak oni zyja by inni mieli ucieche coz pech w gench zawisc frustracja bagaz zycjowy
Byl tu taki krzesio pojebe? Y krasnalce dogadywal wiec krzysia zablokowali i jego juz nie ma
niby wybralem liczby do lotto tylko dumam czy ktores nie wywalic i nie dac 01
Mądrzy jesteście że taką kasę tu robicie,udowodnijcie chociaż 4 w DL.Skan w Profilu.Wtedy napiszę że jestem głupi i trol
Nino tys jestes pewnie el nino prąd morski
i tym się różnimy ze ja nie muszę ci nic udowadniać a Ty nie potrafisz udowodnić swoich racji i poprzeć tego jakimiś twardymi argumentami
doktor2p pisałem że nie gram bo nie widzę tu logiki ,gracie dajcie dowody że można coś wygrać.To jest dobry argument
Doktor
skan numer konta wszystko na tacy i co jeszcze ci dac w pysk jedynie co mozna i trzeba by bylo tylko isc siedziec jak za czlowieka czy do ciebie dociera ze za twoja sie nie gra ze robisz zamieszanie masz jakies chore wymagania fantazje chorego czegos tam boli ciebie ze ludzie graja dla zabawy za wlasna kase co za piii meska
Nino ma tylko 1 pytanie grałeś kiedykolwiek w jakakolwiek grę TS-a ?
Nino jestes na prawde tepy zeby wygrac trzeba grac gram i czasem trafiam takiej jednej na tym czacie sie przyznaje ile trafilem od razu mowie nie gram co losowanie nie liczac mini
nino tobie to tylko glowe urwac i nalac benzyny i podpalic po co sie cos takiego jak ty meczysz
Nino iles wygrał najwiecej2zlote
Ninio do ujowej wrozki chodzisz
Nino idz do jasnowidza moze trafisz 3/6
Nino tys jeszcze nic nie wygral pewie masz 17 lat i zakaz sprzedazy nieletnim
nudny jestes niechce mi sie z toba pisac a co dopiero gadac grasz nie za moje ale do ciebie to nie dotrze tempy jak but ide sie puscic nino za 300 zl tylko nie tnij bo pewnie czujesz ze te 300 to z twojego konta nie ma co tutaj siedziec dawno powinienem isc a nie czytac co ten blazen pisze .... nino na proste pytanie nie odpowiedziales czy za twoje ktos gra a sie pytasz ide
Gryks76
gryksiea mi byś co /paftemu/ przelał na gre?
czy jutro wolisz na tace księdzu dać?
gryks76 prosta odpowiedź grasz za swoje i wyrzucasz do śmieci jak można to nazwać głupotą.jak chodzisz do pracy i nie zarabiasz nic to jak to się nazywa głupota
2 635 379. Nino 2016-04-30 (19:15)
doktor2p wróć do szkoły.Matematyka-Prawdopodobieństwo
Nino.
I co? czy to prawdopodobieństwo wyklucza wygraną?
wcale. Nie czyni jej ławtwej ale też i nie niemożliwej.
Zresztą jeśli jesteś taki sceptyk to po uj się pałętasz po takich stronch?
doktor2p wróć do szkoły.Matematyka-Prawdopodobieństwo
Nino.
I co? czy to prawdopodobieństwo wyklucza wygraną?
wcale. Nie czyni jej ławtwej ale też i nie niemożliwej.
Zresztą jeśli jesteś taki sceptyk to po uj się pałętasz po takich stronch?
Masterszef zagralem dzis w keno 2/2 za 10zl i trafilem gram za darmo w duzego lotka wejdz na mój profil zdjecie zagralem tak dla totalnych jaj
Ninomasz racje bęcwałom złodziejom sie płaci podatek od gupoty a oni sie śmiejom na kanarach bykiem leżom i kwicom
Monet oczywiście że można wygrać tylko ile trzeba włożyć kasy ,głupie
Krasnalek
Krasnalek trafie dzisiaj 17 razy 6/6 zdjecie w profilu
Zagralem tak dla jaj jaj jaj
Widzialas
mam pytanko jak na operze zrobić żeby wtyczka adobe flassh włączała się automatycznie-a nie trzeba było klikać na sdzarym tle włącz adobe flash za każdym razem plis???
Krasnalek kilka minut przed zakupem duzego lotka zagralem w keno za 10zl 2/2 i trafilem 2/2i zagralem za darmo tak jak zdjecie wprofilu
to maM ustawione zapoamiętaj i ni uja
Krasnalek umiesz liszyc zagralem za 10zlotych
Krasnalek krasnalek licz kalkulatorem
właśni we wszystkich oprócz opery jest z automatu ,a zaś opera jest fajna szybka tylko ta wtyczka
masterszef adobe flassh odinstaluj i ponownie zainstaluj powinno być dobrze
Chyba ze to już ajzchajmer
ma ktoś przegl.opere jak tak to co z adobe flash z automatu macie czy trzeba klikać ?????/
jutro zagram w multi i nie bedę myśleć nad liczbami skreślam na oko
trochę sie orientuję jesli chodzi o służbę zdrowia i dziwny masz system zmianowy..no ale nic mi do tego
Krasnalek coś z tobą nie tak policz na palcach jak zagralem albo zawołaj meza nie policzy jak zagralem
W keno za 10 zl nie placa 2/2 14 złotych
Krasnalek za kazde postawione 2zlote placa 14 zlotych a ja postawilem 10zl i za darmo zagralem tak jak zdjecie w profilu
ma ktoś opere????
Krasnalek za 2zlote placa 14 złotych{{omg }} puscilem za 10zlotych czyli 5 razy 14 krasnalek policz na kalkulator
Nie pomyl sie
Krasnalek ilemam zakładów duzego lotka na zdjeciu