Wpisy 2 635 296 – 2 635 395
30 kwietnia 2016 17:16 → 30 kwietnia 2016 19:33, 100 wpisów
Cześć
Anię umieśc w sejmie- bedziesz miał więcej jak z Tsa
Młoda jest
Anię umieśc w sejmie- bedziesz miał więcej jak z Tsa
Młoda jest
PiS zawsze i na wieki wieków amen.
wrocilem po 5 h maratonie zakupowym nie wiem kiedy to zlecialo jak zwykle g kupiony konto szczuplejsze
amen amen zabil dziadka kamien a babke cegla bo sie stara k... nie spostrzegla a co to jest amen moze odwrotnie nema i zjedzone i tak wyszlo
dobra ide tam gdzie byc moze reszta nowy grill kupiony full wypas trzeba sprawdzic w lottka 4 13 22 i cos tam jeszcze ale chyba sie z chybika symbolicznie puszcze za 3 zl wlasne 2 mini oraz 3 zaklady w multi i losowanko to nara iiii gramy gramy ts pokonamy
dobra to ja od dzis jak bede pisal mowil to bedzie oznaczalo niech tak bedzie tfu ...... trza sie jeszcze typnac
a czy ja sie tego slowa boje u kazdego oznacza co innego sa lepsze slowa niz to tfu amen
dusia co masz ciekawego z liczbowych snow kobiecej intuicji itp
Gryks
Widziałeś jak Breżniew ochoczo całował w usta głowy innych państw płci męskiej?
Widziałeś jak Breżniew ochoczo całował w usta głowy innych państw płci męskiej?
ja zastanawiam sie wlasnie ale chyba wysle na chybika nrazie dumam nad liczbami moze wlasne nadam
do multi ta 56 mnie przesladuje choc spi moze wejdzie z 55 wieczorem
po 1 2 maja i tak dalej ts trza zdeczka oskubac moze cos z majowka tzw dadza liczby
ja to chyba mam przez kogoś takie zaczarowanie że nic ugrać nie mogęa potrzebuję na gwałt parę tysiaków
Przeczytałem wpisy , poezja fajna , zastanawiam czy tą poezję nie wymyśla jakiś program
a co zagram jak będzie 50 baniek ,
idę sobie
a co zagram jak będzie 50 baniek ,
idę sobie
dusia pluj pluj 3 razy obrot raz w lewa strone raz w druga i sie pusc
w grach ts trzeba miec farta lewy prawy do lewego lewy do prawego
i trzeba trochę patrzeć w mapki Tosiek czasami jest przewidywalny
44 w duzego 08 12 37 34 27 04 05 17 06 32 cos moze z tego w lotto
wlazlem na str ts lotto poznaj swoje liczby i poznalem i je wysle zobaczy sie co bedzie 4 z nich zgadzaja sie z moimi wyzej
eh mialem nadzieje ze real madryt zremisuje lub przegra a tu panienki wygraly najwazniejsze aby atletico poszlo w slad zaglebia lubin i wygralo a barca by przegrala bylo by cudownie
gryks76 ty masz pecha ,naiwniaku ha ha ha,podaje liczby 1,2,3,4,5,6 co sądzisz doktor2p ha ha ha
Nino jesteś zgorzkniałym zawistnym człowiekiem nic ci w życiu nie wychodzi wiec masz pretensje do wszystkich i o wszystko narty CI
gryks76 lubię jak robisz na Ts ha ha ha i nic ha ha ha. Ts górą. doktor2p co to jest głupota,będę się śmiał dziś po losowaniu z was
doktor2p nie znasz mnie więc nie wiesz gdzie lokuje kasę na pewno nie tu ha ha ha
nie ty jesteś przegrany bo chciałbyś mieć wszystko na tacy zero inwencji własnej a tu niestety żeby coś osiągnąć trzeba ruszyć 4 litery wysilić szare komórki a nie pisać tu i jenczec
Ja robie swoje gre traktuje jako zabawe i dodtkowe do chody przegrywam tez swoje nie twoje i nic Ci do tego
dla zabawy ale gram o miliony ha ha ha gdzie zawszę przegrywam w sumie ha ha ha
jeny dalej smierdzi czemu takie smrody boli to ze ktos wydaje kase na co chce jak by to bylo jego pytam sie ciebie tumanie za twoje ktos gra wydaje twoja kase jesli zyjesz powietrzem na nic nie wydajesz dusisz kase na kacie w lokatach niech ci bedzie kasa ci rosnie twoja kasa twoja sprawa wiec sie odpimpaj od ludzi ktorzy wydaja na to co chca co za bezmozg moja kasa nie twoja kiedy to pojmiesz tempo strzalowcu twoi mieli pecha ze takie cos wyszlo i masz to w genach PECH wiec nie zarazaj innych po co tutaj wlazisz
wolalbys zeby ludzie dawali na tace na radyiko telewizje pewna o tam to nie smietnik pewnie nie pijesz nie jesz nie palisz nie wydajesz kasy na to co wg ciebie jest madre pozyteczne to ok jak nie to glupie najwne za kogo ty sie masz stary ponury zgosznialy czlowiek a moze cos miedzy kosmita a robalem ide panie pasko z tej strony bo tutaj smierdzi wroce jak przestanie
W keno nie gram w tym roku tylko 2raz dziś 2raz postanowiłem zagrac za 10zl 2/2 i postanowieniem przed zakupem ze jak trafiw 2/2 to w duzego lotka zagram tak zdjecie w profilu