Wpisy 263 132 – 263 231
5 kwietnia 2011 23:45 → 6 kwietnia 2011 09:55, 100 wpisów
Artur123:To az sie cisnie na usta...
WIELKIE GRATULACJE
W dodatku jestesmy swiadkami jedynego takiego kuponu w Polsce w dzisiejszym wieczornym losowaniu mm,trafiles jako jedyny,wow!
WIELKIE GRATULACJE

W dodatku jestesmy swiadkami jedynego takiego kuponu w Polsce w dzisiejszym wieczornym losowaniu mm,trafiles jako jedyny,wow!

No to rozumiem-wczoraj mi Artur obiecał meila-juz nie chodzi o liczby aa o zwyką ludzką ucziwosc a dzis udaje ze mnie nie widzi--a oiecał
artur123 to może podzielisz się cudownym sposobem? Btw. gratulacje.
typer6: W Polsce z plusem 6/6 trafiło jeszcze 3 osoby oprócz artura.
Pawcio gdybyś chciał kiedykolwiek pogadać, mój numer gg jest w profilu. Chętnie każdą metodę przekłuję w kod maszynowy, by komputer mógł za nas szybciej liczyć zestawiki 

Pawcio....artur miał stawkę x4 

Szczęściara: Nom wiem
Ale ogólnie tyle osób trafiło z plusem. ciekawe jak inni zagrali.
Ale ogólnie tyle osób trafiło z plusem. ciekawe jak inni zagrali.andromeda nie złość się zadzwoniłem po kolege i 
po jednym na te kąto ja wszystkim podaje liczby wygrywajcje niech zbankrutuje TS..

po jednym na te kąto ja wszystkim podaje liczby wygrywajcje niech zbankrutuje TS..
Lestek: OKI. Ta metoda jest taka sobie. Dopiero zacząłem testować na sucho, ale w czwartek może zagram. Zobaczę co z tego wyjdzie.
Pawcio: 4 szostki ktore widac w tabeli oznaczaja trafiona artura 6z6 x4 stawka,jestem o tym przekonany 

typer6: To każda stawka oznaczałaby osobną wygraną? Jak np ktoś jakiś czas temu wygrywał 10/10 i pisali, że ze stawką to było kilka dziesiątek?
Pawcio w wygranych są uwzględnione wielokrotności. Tzn gdy pisze że są 2 wygrane 10/10 to może oznaczać dwie osoby które trafiły 10/10 lub jedną która ma stawkę x2.
Pawcio, numer znasz. Odezwij się to coś przygotujemy.
Pawcio, numer znasz. Odezwij się to coś przygotujemy.
Lestek: No chyba, że tak. Dziwnie to zrobili. W sumie zazwyczaj nie gram w mm to się nie orientuję.
@korn: odkąd ja zapisuję to nr 7 dopiero
3 wygrane powyżej 10k. Rekord losowanie nr 4348 - 10434.90
3 wygrane powyżej 10k. Rekord losowanie nr 4348 - 10434.90artur123 gratulacje ja nie puśćiłem miałbym 8/10ale tobie się poszcześćiło super waliske szykuj.....nara wszystkim dobranoc

Moze ktos sie jeszcze na ten temat wypowie?
Wydaje mi sie ze sie nie myle,moze ktos to sprostuje...
A ktos pamieta jak raz padlo 37(czy 39) 10/10 jeszcze w ml,
bedzie z 8lat temu,jeszcze na swistku z wynikami bylo info o wygranych
Wydaje mi sie ze sie nie myle,moze ktos to sprostuje...
A ktos pamieta jak raz padlo 37(czy 39) 10/10 jeszcze w ml,
bedzie z 8lat temu,jeszcze na swistku z wynikami bylo info o wygranych
Spadam kimać. Dobranoc wszystkim a artur będzie pewnie 
do białego rana 

do białego rana 
tzn nie ilość tylko kwotę gdzie byłoby płatne mniej niż podstawowe 250 000 na gracza.
Pawcio
DZIEKI DOBRZE MÓWISZ JUŻ JEDNA 0,7L PĘKŁA I ZARAZ DO NOCNEGO TRZEBA PO DRÓGĄ
ZA 20ZŁ 6/Z6 Z PLUSEM WARTO BYŁA 17.200 
DZIEKI DOBRZE MÓWISZ JUŻ JEDNA 0,7L PĘKŁA I ZARAZ DO NOCNEGO TRZEBA PO DRÓGĄ
ZA 20ZŁ 6/Z6 Z PLUSEM WARTO BYŁA 17.200 
pawcio:To juz temat na inny dzien
sytuacje bardzo wyjatkowe i rzadkie
Dobrejnocy Wszystkim oraz snow o duzych wygranych

sytuacje bardzo wyjatkowe i rzadkie
Dobrejnocy Wszystkim oraz snow o duzych wygranych

jutro na celną w szczecinie z workiem pujdę tam oddział jest po gotówkę he he ..

te marne grosze niech liczy ta stara prókwa kiedys juz wypłacałem 5 razy liczyła 

artur123: Ja na sucho gram. W mm w realu rzadko kiedy. Głównie w mini i potem lotto.
w ksiedze gosci pisałem nie było mnie ku...a podał bym wszystkim żeby wygrali 

artur123 ja Cie prosiłam napisz do mnie na maila-chrzanie juz te liczby-chodziło mi o maila
napiszę nie złość się już naprawdę nie było mnie byłem w kołobrzegu
chcjałbym żeby wszyscy wygrali na forum ale tak się nie da
karzdy cos obstawia innego
karzdy cos obstawia innegoAga31 napisales a mi nie-jej poales po 11stej dzis a mnie olałeś dlatego jestem zła na CIebie
tak torson ja tak gram i z plusikiem zobacz na tabeli jakie są zwroty
torson przyjechał bym na piwo do ciebie ale kawałek mam 954 km he he 

no i nie podałeś mi-a możesz napisac do mnie teraz na maila?tzn wyslij maila moze byc pusty
artur123 wyslij mi maila-moze buc pusty-wyslij maila ze swojej skrzynki
powiem wam jedno im bardziej chce się wygrać tym bardziej dalej do wygranej ...
pozdrawiam i życzę udanego
pozdrawiam i życzę udanego

Witam
,Wędruś dzięki 45-była,a dziś też mógłbyś?..śniłam,że pod moim mieszkaniem był sklep obuwniczy,a w moim domu było pełno butów ustawionych pod oknem,wszystkie były nowe,dużo sandałów....a potem że byłam w kościele i stałam w kolejce do spowiedzi,troche dziwny ten sen,chodziłam po tym kościele....będą jakieś liczby z tego?mówią że buty to podróż,ale..jak byś mógł Wędruś
,Wędruś dzięki 45-była,a dziś też mógłbyś?..śniłam,że pod moim mieszkaniem był sklep obuwniczy,a w moim domu było pełno butów ustawionych pod oknem,wszystkie były nowe,dużo sandałów....a potem że byłam w kościele i stałam w kolejce do spowiedzi,troche dziwny ten sen,chodziłam po tym kościele....będą jakieś liczby z tego?mówią że buty to podróż,ale..jak byś mógł Wędruś
Gała podam coś w profilu chodz nie wiem czy coś na 14stą wymyślę boli bańka muszę browarka zażucić 

Witaj Artur123 piekna fotke masz w profilu,podałam ci swoie gg jak mozesz to pamietaj tesz omnie.
Dzień dobry. 

eryka1 ok za godzinkę będę troszke się załatwiłem wczoraj 
cos tam wymyslę może na 14stą ale pewnie na 22/15 bedzie lepiej 

cos tam wymyslę może na 14stą ale pewnie na 22/15 bedzie lepiej 
Artur123 ok czekamy na szczesliwy nastepny taki dzien jak wczoraj aby tak czesciej ci dopisywało.
witam,
na dzisiaj
25,23,13
29,41,34
55,17,76
gra o trojke w strefie
na dzisiaj
25,23,13
29,41,34
55,17,76
gra o trojke w strefie

Witajcie..
Dzien dobry..
Witaj Wen..
Witaj Gala..
Witaj Eryka..
Witaj Armi77..
Witaj Artur123..
za SUPER WYGRANA..zachodniopomorskie
gora..to tez moj region..
Pozdrawiam Was..uciekam bo w pracy jestem..milego Dnia..

Dzien dobry..
Witaj Wen..

Witaj Gala..

Witaj Eryka..

Witaj Armi77..

Witaj Artur123..
za SUPER WYGRANA..zachodniopomorskiegora..to tez moj region..

Pozdrawiam Was..uciekam bo w pracy jestem..milego Dnia..

ale numer 
wczoraj wzilem sobie w zoltej budce 8 zakladow na Minilotto za 10 zlociszy i tyle tez uiscilem oplaty,teraz sprawdzam a tu patrze ze mam wydruk na 8 zakladow ale Lotto
czyli 24 zlocisze i jestem juz zarobiony o 14 zlociszy, niestety same podwojne trafienia na tym kuponie

wczoraj wzilem sobie w zoltej budce 8 zakladow na Minilotto za 10 zlociszy i tyle tez uiscilem oplaty,teraz sprawdzam a tu patrze ze mam wydruk na 8 zakladow ale Lotto
czyli 24 zlocisze i jestem juz zarobiony o 14 zlociszy, niestety same podwojne trafienia na tym kuponie
Sorry Aga31 witam
Aniqa halo
Gala rowniez
..roznie idzie ale jakos ciagne
zwiewam..bo szef juz mnie potrzebuje..pa pa
Aniqa halo
Gala rowniez
..roznie idzie ale jakos ciagne
zwiewam..bo szef juz mnie potrzebuje..pa pa

Hanusia.
Liczba z Twojego snu- 40, dodatkowa- 7.
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu- 40, dodatkowa- 7.
Pozdrawiam.. .
Ulexxa. Witaj.. .
Liczba z Twojego snu- 44.
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu- 44.
Pozdrawiam.. .
Jesteś zarobiony 14 złociszy,które kolektorka odda przy rozliczeniu z zarobionych pieniążków.
Szkoda,że nie wygrałeś,może byś wyrównał?
Bo z tego co piszesz,to raczej nie ma co liczyć na odruch uczciwości.
Szkoda,że nie wygrałeś,może byś wyrównał?
Bo z tego co piszesz,to raczej nie ma co liczyć na odruch uczciwości.

artur123 to jak, napiszesz coś o swojej magicznej metodzie? Czy to raczej kwestia szczęścia?