Wpisy 2 631 081 – 2 631 180
24 kwietnia 2016 08:09 → 24 kwietnia 2016 11:43, 100 wpisów
Proponuję pilnowac 49,50,68 nie wpadla 835 razy
Sprawdzacie cos takiego jak dlugie oczekiwane zestawy w tym roku wielokrotnie padly 3/3 49,50,68 za niedlugo padnie
49,50,68 nie padlo 835losowan
Zastanawiam sie czy nie zagrac za 25zl na 14sta 36,37,49,50,68
a ja się zastanawiam czy puszczać dzisiaj bo ostatnio lipka totalna
znowu to cos nawiedzonego bylo sfrustrowanego
2 631 002. Nino 2016-04-23 (22:04)
Chce pomóc a wy jak
tempaku czy ktos prosil ciebie o pomoc chce tej pomocy lecz sie polecam skok z mostu do jakiegos wyschnietego koryta bedzie spokoj gramy za swoje to nasza pasja jedni maja pasje picja inni bzykanka choc mozna miec i kilka pasi zeby byl smaczek kilka lasek czytaj uwarznie bo nie bede kolejny raz pisal dla mnie nie istniejesz trolu wiesz co to IGNOR
2 631 002. Nino 2016-04-23 (22:04)
Chce pomóc a wy jak
tempaku czy ktos prosil ciebie o pomoc chce tej pomocy lecz sie polecam skok z mostu do jakiegos wyschnietego koryta bedzie spokoj gramy za swoje to nasza pasja jedni maja pasje picja inni bzykanka choc mozna miec i kilka pasi zeby byl smaczek kilka lasek czytaj uwarznie bo nie bede kolejny raz pisal dla mnie nie istniejesz trolu wiesz co to IGNOR
Gryks76 on cie lubi
I to bardzo
Gryks76 moze on sie zakochał
staram sie dusia ale to jakis niewiem on woli chlopcow ale ten od rowerow albo pedafil bez o
ja wole kobiety od kilku lat mam zone i zadnej innej i zadnej tez niechce dorze mi niech sobie kupi psa kota bedzie drugi prezes z pisu
doktorku kepiej barana bedzie mial cos wspolnego wlasnego podobnego a noz sie zrozumieja bo tutaj nikt go nie rozumie on staje przed lustrem i mowi zero dobra dla mnie od tej pory nie ma czegos kogos takiego jak ninus z dziecmi sie nie zadaje pomocy tez mi nie trzeba dam sobie rade jak zawsze a ten insekt nie bedzie mi psul zniechecal do zabawy moja kasa moge sobie ja nawet w wc zurzywac czy do smieci ja wywalac kupic cos i wywalic do smieci na to samo wyjdzie moja kasa tak mnie ciekawi w co w kogo on wierzy bo moze tak jest slepy i daje kazdego grosze na wlasna religie a tam wiecznie malo on lewe rece oni lewe ale ok
tak na marginesie kiedys jeden z tych panow co dzis zbieraja kase powiedzial wprost jak jeszcze wierzylem chodzilem nie trzeba chodzic trzeba wierzyc ale to bylo dawno zjechalem z tematu przepraszam milcze NINO jak dla mnie ciebie nie ma POMOZ sobie kup moze jednak ta KOZE
witam państwa -wczoraj zaś pasztety polosowali
squrczybyki ile oni to razy będa inne niż moje losować????/patafiany
dla mnie lipa
już im sie chyba limit wyczerpał
witam ponownie
wczoraj tylko 5/9,4/9
i 2 oboki
trzeba jak najwiecej wygrac papierkow ze staro 90 letnio grubo elo
Ferdek kiepski sie rozwodzi w realu
Wczoraj duzylotek bez plusa systemem 7dmiu 3/7 tylko
witam widze ze jak zawsze wszyscy na wygrywali ze az nie wiadomo na co wydawac
Polsat sport news Moto 3
wizard jasne ze tak ale za duzo to nie zdrowo tak choc troche zeby w sam raz było i ze by głowa nie zwarjowała
W moim przypadku 2 lata bo miesięcznie 2100
dokładnie jakis bonus i zwrot tego co juz zesmy włozyli czyli podatek od głupoty