Wpisy 2 630 756 – 2 630 855
23 kwietnia 2016 20:28 → 23 kwietnia 2016 21:01, 100 wpisów
ja tez gram w lotto wole to niz dac na tego od radia co ma i tu nie napisze bo bym jeszcze obrazil a staram sie nie obrazac
a skad wiesz greg czy zawczas moze i lepiej by do kompa nie podszedl
Większość z was ma korzenie chrześcijańskie z dziada pradziada i się śmiejecie ciekawe jak się pogorszy na świecie gdzie będziecie szukać wsparcia duchowego w Ts
Nino ale my nie obrażam swojej wiary.To ty lub ta jesteście jakoś nawiedzeni
jednego nie kumam moze dlatego zem nie zaba po co ludzie nie grajacy nie typujacy sie udzielaja jak by to za ich ktos gral czlowiek zarabia wydaje kase na to co chce zarcie czlowiek kupi co z tym dalej nie bede pisal jak i z piciem ale co ja tam wiem lepiej dac na tace pewnie wg nie ktorych to nie wyrzucanie w bloto to finansowanie kwitnacego od lat wiekow biznesu ale ok nie bede sie rozwodzil kazdego brocha
juz oddawna na swiecie sie pogorszylo tak woli scislosci jak by ktos nie zauwazyl zalerzy tylko od ludzi co dalej puki co slepota itp
na dodatek dostal zebraczyna dofinansowanie z nierzadu a jemu podobni maja zwiekszone kieszonkowe co by mogli sobie lepsze fury kupic rozkrecic biznes jak i tez wychowac dzieci zadbac o kobiety wlasne zeby nie bylo nie wszyscy kazy orze jak moze
Bo to głupie wyrzucać kasę do śmieci jak piwo się na pije to chociaż mam humor a po losowaniu kaca i tak cały czas po 14 i 21 40 ,smutek i rozczarowanie to jakaś głupota tego nie można zrozumieć.A za waszą kaę fury idą do Ts
Karwasz już tu był taki co nam na przekór gadał i został do wora spakowany i go nima
to zle tamto zle to nie dobre ja pierdziule jak niechcesz byc stary to powies sie za mlodu no chyba ze juz jestes stary to spiesz sie spiesz
Nino wali cię ile stracimy i spadaj z naszej rozmowy pozdrawiam pa pa
ja bede sie smial i dalej bawil cieszyl zycjem nikt mnie pechem nie zarazi to nie moja wina ze ktos ma pecha nawet wkladajac palca do do to go zlamie coz zycje tylko po co zyc pomysl choc to duze slowo nad tym....... narazie spadam mykam po zonke a potem bania u cygana
Greg.
graja kase wydaja a tego boli na to nie na tamto nie pewnie siedzi z domu boi sie wyjsc by manto nie dostac uwwarzaj by nie siadac pod obrazem jakims lub pod czyms bo moze spasc bawcie sie dobrze a po losowaniu na przekor prosze o
Krasnalka.
krasna ja mam gruche nie dlugo chyba se to przepuszcze cale 1000 a co mi tam system w duzego lub multi stawka 10 dobra ide....... nino tak masz na imie czy stojac przed lustrem tak mowisz papapa
Nino --->> chłop, co się ukrywa pod babskim nickiem.
Tfu... . zboczeniec.
Tfu... . zboczeniec.
witam dawno tu nie pisałam ale mam szczęscie jak tylko wejdę to zawsze jest nawiedzona jakas osoba
Idę do ...Korna.
janosik jakies wspolczucje on ma zaburzenie jakies lub ono ona dobra ide milo bylo
nawet mi się nieraz niechce o tym pisac bo jest coraz gorzej przynajmniej u mnie
greg ja się z tobą zgodzę mam te liczby ale jak zawsze nie umiem ich do kupy złożyc