Wpisy 2 630 424 – 2 630 523
23 kwietnia 2016 11:00 → 23 kwietnia 2016 14:18, 100 wpisów
1.15 .. 1.12 aktualne tylko uważam, że za niską stawkę kursy poniżej 1.20 nie opłaca się stawiać
Granie zwyklych kuponow AKO nie jest najlepszym pomyslem,praktycznie zawsze trafi sie jakies spotkanie,ktore zawali nam caly kupon.Jesli ktos faktycznie chce sobie poprawic budzet domowy grajac mecze, to najlepszym rozwiazaniem sa rozpisy blokowe,a i zdarzenia na nim bierze sie inaczej,niz standardowo:wygra,przegra lub zremisuje.Mozna zbudowac taki kupon uzywajac TAKICH opcji :strzela obie druzyny[AKO przewaznie jest miedzy 1,5-1,8].....do tego takze over >2,5 gola...a takze gra na 1-wsza kwarte w kosza i 1-wszy set w siatkowce.Pozniej budujemy blok z AKO np.4 ,robimy rozpis,powiedzmy 4 z 7 ....i mozna faktycznie cos realnie zarobic.....,bo grajac TUTAJ, to szanse na wygrana wieksza niz 2 zlote sa bardzo male.....ale to juz chyba wszyscy grajacy w TOTO-LOTKA zdazyli sie zorientowac.....
>>>zgrywus>>>Owszem,potrzeba tych 20 spotkan.....,ale takie kupony robia juz gracze,ktorzy sa w jakims stopniu zaawansowani w tym temacie....bierzemy wtedy mecze nawet i z 3-ech dni...,wybierajac najbardziej prawdopodobne spotkania,z jak najwyzszym prawdopodobienstwem wygranej.A na gre,za TYSIAKA o ktorej piszesz..,to mozesz zagrac ....ale NIE mecze ,tylko.............SYSTEM pelny w...np......MINI LOTTO.....caly pic polega wlasnie na tym,aby najpierw wygrac jakas kwote u bukmachera[powiedzmy kilkaset zlotych] i Ta wygrana....ladujemy w system w jakas gre TS.Bo grajac ZWYKLE kupony na 6 skreslen w LOTTO,czy na 5 w MINI....to bedziemy sobie grac do...u___nej smierci[wygranej 1-wszego stopnia wlasciwie nigdy nie uzyskamy],jedynie gra systemem pelnym faktycznie daje szanse na konkretna wygrana.......
aby wybrać te 20 spotkań to siedzisz pół dnia nad tym i jak zazwyczaj bywa w każdym bloku ucieknie po jednym spotkaniu i jest zupa pomidorowa
Wszystko zalezy od tego ile czasu juz grasz te mecze....jesli masz odpowiedni staz,to juz wiesz ktore ligi i druzyny Ci zawalaly najczesciej kupon,i ich juz NIE obstawiasz....jest bardzo duzo opcji typowania....tak jak mowilem wczesniej, mozesz przeciez umiescic na kuponie rozne opcje..np.takze takie..:punkty w kosza,pilke reczna,siatkowke....bramki w hokeja.....,gemy w tenisa......itp....to juz tylko od Ciebie zalezy co zagrasz.....
Gra na 20 zdarzeń...
Najlepsza droga do plajty. .
cyt "bierzemy wtedy mecze nawet i z 3-ech dni...,wybierajac najbardziej prawdopodobne spotkania,z jak najwyzszym prawdopodobienstwem wygranej"
Po co gmatwać najbardziej,najwyżej...>>> nie prościej napisać z najniższym kursem? Przecież na jedno wychodzi.
I wpadaka na kursie 1,10. To dopiero boli hehe..
Najlepsza droga do plajty. .
cyt "bierzemy wtedy mecze nawet i z 3-ech dni...,wybierajac najbardziej prawdopodobne spotkania,z jak najwyzszym prawdopodobienstwem wygranej"
Po co gmatwać najbardziej,najwyżej...>>> nie prościej napisać z najniższym kursem? Przecież na jedno wychodzi.
I wpadaka na kursie 1,10. To dopiero boli hehe..
>>zgrywus>> Jesli masz "wolny" TYSIAC zlotych to proponuje zagrac 3-rzy kupony MINI LOTTO na 10 skreslen.
daro dlatego też podałem Tobie moje spotkania za tysiaka, a za mini to będę gonił po mieście
>>Monet>> NIE ,jesli grasz rozpisem blokowym....jesliby to byl zwykly kupon AKO,to wtedy tak.
dwa trzy zdarzenia z dobrym kursem . No jak coś juz b. dobrze wygląda to można to można cztery ale na treblach rozpisane.
Cała reszta to droga do biedy.
Rozpis blokowy? Jaka gwarancja przy jakim rozłożeni wygranej? jeden wygrany kupon zrekompensuje pozostełe umoczone?
OK. Życzę powodzenia.
Cała reszta to droga do biedy.
Rozpis blokowy? Jaka gwarancja przy jakim rozłożeni wygranej? jeden wygrany kupon zrekompensuje pozostełe umoczone?
OK. Życzę powodzenia.
>>Monet>> W sumie to niewazne jest jak wygrasz.i w jaka gre.....LICZY sie tylko jedno....:masz wygrac,a jesli jestes jak to sie mowi "w czepku urodzony",to mozesz wyslac tylko JEDEN kupon na chybil-trafil w LOTTO ....i trafisz 6-tke
I tą konkluzją o czepku lepiej zakończmy..
Bo ja uważam że ważniejze od samego czepka jest to co sie pod nim ma.
Bo ja uważam że ważniejze od samego czepka jest to co sie pod nim ma.
NIE do konca tak jest,bo widzisz ja kiedys Z PRZYPADKU wygralem 1300 PLN, wlasnie na tym rozpisie blokowym......a wklad wlasny mialem tylko 20-pare zlotych.....polecialem na same remisy...a do tego wszedl mi nawet jeden DOKLADNY wynik...,wiec samo szczescie takze ma znaczenie......
heh,,, i to był właśnie fuks.Fart czy jak wolisz szczęśliwy dla Ciebie zbieg okoliczności.
Takie sytuacje były ,są i będą miały w odniesieniu do zakładów wzajemnych.Ale są to epizody.Tak jak dla gracza tak i dla organizatora. Zdarzają się.Gracz się cieszy bo coś w końcu wygrał (a raczej cząściowo odzyskał)organiator ma to w doopie bo wie że ten gracz niebawem te pieniązki w wygranej im zwróci . Z nawiązką .
Takie sytuacje były ,są i będą miały w odniesieniu do zakładów wzajemnych.Ale są to epizody.Tak jak dla gracza tak i dla organizatora. Zdarzają się.Gracz się cieszy bo coś w końcu wygrał (a raczej cząściowo odzyskał)organiator ma to w doopie bo wie że ten gracz niebawem te pieniązki w wygranej im zwróci . Z nawiązką .
pięta Wizardowa - nie ma, odcięta.
Zajrzę do Korna.
Dawać losowanie.
478.
0-1/3.
0-1/3.
Bolek.
Patrz wyżej. Taki sam wynik.
Obserwatorów: 408.
Dopisano wyniki Multi Multi
04,12,17,18,23,28,32,34,41,43,47,56,58,62,66,70,73,74,76,78
Plusem jest liczba: 04
04,12,17,18,23,28,32,34,41,43,47,56,58,62,66,70,73,74,76,78
Plusem jest liczba: 04
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 7610 zestawów od 1009 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 352 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 14 424 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- 1234 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 122 zł = 12,20 x koszt gry
- jano33 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 202 zł = 8,08 x koszt gry
- pele34 - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 274 zł = 6,85 x koszt gry
- marwi - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 150 zł = 6,00 x koszt gry
- Ana71 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 144 zł = 5,76 x koszt gry
2 630 467. wizard 2016-04-23 (13:39) Władca Kulweczek
4 filmy na blureju
4 filmy na blureju
2 630 456. wizard 2016-04-23 (13:23) Władca Kulweczek
pieta multilotkowa 17
parka minutowa 17,23
pieta multilotkowa 17
parka minutowa 17,23
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,07,08,11,13,14,15,18,20,21,24
Bolek.
N I E.
Nie zaczarowałem liczb. Zajrzałem do ... PRZYSZŁOŚCI, i dlatego wiem co będzie ... WYLOSOWANE.
N I E.
Nie zaczarowałem liczb. Zajrzałem do ... PRZYSZŁOŚCI, i dlatego wiem co będzie ... WYLOSOWANE.
jak wczoraj bylo 1,75 to wiadomo ze dzis bedzie 12 moje urodziny komplet
Co za h..nia,7,50 poszło się wal.ć,pazerny TS znowu mnie zrobił w balona-Karwasz
Ts-grabi tylko pod siebie -chyba przestane grac bo to psu na bude,lepiej browara łyknąc.-Wszystko jest łatwe po losowaniu.
Emeryt ma rację wygrana to przypadek nie muszą kantować i tak mają z tego 50%
Mykam w mapki jak będzie beret?-to wieczorem to pauza z graniem.Wszyscy liczymy na fuksa a nuż się uda coś chapnąć z tortu TS- wszystkim wysokich i Powodzenia