Wpisy 2 629 035 – 2 629 157
21 kwietnia 2016 00:22 → 21 kwietnia 2016 01:50, 100 wpisów
ja mówie przekret a wy dalej woje masakra jak mozna być tak tepym... znacie kogos kto zna kogos kto zna kogos ktowygrał jakies wieksze pieniadze???? załosne...
Robert13 jak nie chcesz grać to nie graj twoja sprawa nikt cię nie zmusza ale nie obrażaj innych
No właśnie znalem gościa co losowanie gral 1000 zlzawsze byl do przodu.A kolektorowi zabrali licencje.
https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0 johno pooglądaj moze Ci sie przejaśni
Nie dziw się ze go to wkurza bo mnie tez ale ja panuje nad tym.
znaczek kosztuje 2,50 gdyby kazdy gracz wysła do złodzieji z TS list dlaczego nie ma losowania z udziałem publiki nic by sie nie stało ..... ale myslenie boli .....
ja wsłałem kilka ale to nie robi na nich wrażenia bo to kilka.... ale setki tysięcy????
oni by poszli z torbami jakby nikt nie gral strajk przez pol roku
chociaz nie wiem ile by kosztowalo utrzymanie tej calej machiny
bo moze placa kolektorom od kuponow a nie daja minimalnej placy
takie forum a myslenie zerowe : co on gada trzeba grac ! graj w rynsztoku skończysz! Dlaczego niema publiki!!! okradaja was jawnie włącz myslenie!
Robert!-Skoro jesteś przekonany,że robią przekręty,to złóż zawiadomienie do Prokutatury
oszukuja was bo niska jest wartosc oczekiwana gry - po co to wszystko
podejrzewam ze sporo osob jakby szostka w lotto warta byla 10.000 by gralo
angierski proste pytanie znasz kogos kto zna kogoś to wygrał???
No,cóż-jak nie ma dowodów,to po herbatceChyba żeby zastosować tortury
to pewnie było kiedy jeszce komputrów nie było - teraz to nie mozliwe!
Panowie .... mi niechodzi o sprzeczke tylko skoro cie stać na kupon wyslij na adres TS pytanie - dlaczego nie na publiki w losowaniach , to nie boli......
wystarczylo by tylko skontrolowac losowanie i liczb sie nie da zmienic w danym czasie danym miejscu
ale na to wyglada ze grajac w gry godzimy sie na takie warunki jakie nam oferuja
a ts to prywatna firma, wiec beda robic to co do nich nalezy - jak najwieksze zyski
wiesz kogo sie boja: tych co puszczaja zakłady 10 minut prze końcem bo przestawienie Video na puszczenie liczb najmniej korzystnych dla ludzi jest dla nich najgorsza , czyli grając jak najpózniej mamy najwieksze szanse - nie wierzsz ... sprawdz...
gdy byl socjalizm, ludzie mieli wglad bo sie zdanie ludzi liczylo, a tutaj nikt nie pozwoli nikomu wchodzic w tajniki firmy
niby demokracja, ale tez kapitalizm i ten kapitalizm ogranicza demokracje
boja się o antysemityzm w polsce, ale jakbysmy zniszczyli swoje korzenie ich tez bysmy zniszczyli
zyki są wszedzie w bankach, TV, biurokracji, czyli tam gdzie niec sie nie robi a kasa leci
no wiec jesli maja stad spierr..... polska musi byc dla polakow
Vondeoff te smieci doskonale kamufluja się , przyjmuja Polskie nazwiska i kradna do bólu
taki schetyna.... śmieć co tydzień jarmułkę zakłada ...... jakim to Polak jakie wartości ma????
Jasne-nazwiska najprościej,ale wygląd?,albo co się ma w spodniach???
nie tylko , kradna od dziesięcioleci . Wyprowadzaja miliardy do izraela bezkarnie
Ja tam antysemitą nie jestem-nie pałam też specjalną do nich sympatią-Ale faktem jest,że to bardzo zdolny narodek
dlaczego tyle tysiecy wyjechało....? bo im jest na rękę aby stworzyć państwo parobków dlatego się boją PIS bo w lipcu wchodzi ustaw a 12 zł minimum
Zanim będziecie pisać dalej dale bzdury -polecam przejrzenie listy laureatów nagrody Nobla
Robert-...146Niedługo nie znajdziesz żadnej pozytywnej nacji i proszę nie nie obrażać