Wpisy 2 628 833 – 2 628 934
20 kwietnia 2016 22:15 → 20 kwietnia 2016 23:18, 100 wpisów
Liczby trzeba sprawdzać w dniu, kiedy jest losowanie.
greg od lutego mam w pracy istny Sajgon a inne zobowiązania praktycznie nie pozostawiają czasu na zrobienie rozpisek dla kolegów z MP. Mam nadzieję, że sytuacja się zmieni. Podaj jednak datę urodzenia to zrobię takie proste zestawienie na szybko
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Brak wygranej.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 50 000 zł
Brak wygranej.
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Nawet Ekstra Przekręt bez wygranej.
Cuda się dzieją w TS.
Cuda się dzieją w TS.
Ela.
Ojej. Nie spostrzegłem Twojego wpisu.
Ojej. Nie spostrzegłem Twojego wpisu.
Ela.
Twój wpis, liczby na NIE.
>> 2 628 172 <<
Twój wpis, liczby na NIE.
>> 2 628 172 <<
Zaraz znikam.
--->>
--->>
siemka kamilex - obejrzyj przekretw lotto w serbii ....https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0
przekrety TS. nie grajcie to ustawka :https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0
tepaków nie nawrócisz wystarczy żądanie tysiecy ludzi o losowania z udziałem publiki i jest zmiana , tylko z kim to chcesz omawiać ?????
Ale juz się wyprostował,pewnie pobije poprzednika i za rok 2016 będzie 7.2 mld do przodu
nie grac tydzień i sprawa jest do załatwienia: przekręt zobacz :https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0
Ja mysle ze tu ludzie się tylko bawią nie traktują tych gier poważnie.
greg jeśli tak jak u drapka moje wskazania u Ciebie się będą sprawdzać to Maxi Cash będzie twoją szczęśliwą zdrapką razem z Giga Cashem,Kasax10, Kasax5, Zodiakiem
Jeśli wejdziesz na stronę wydawnictwa Pulsar w zakładce Metryka mógł sobie na bieżaco sprawdzać te znaki, o których pisałam. Jeśli ich symbol ( trzeba sobie znaleźć i zapamiętać) występuje w danym dniu jako przewodnik lub okult albo fala to powinno Ci sprzyjać. A jeśli będzie to niedziela, dzień po III kwadrze ksieżyca w znaku wodnym, w miesiącu gdy Słońce jest w znaku wodnym ( im więcej parametrów tym dzień lepszy) to można i lotto zaryzykować.
Jeśli wejdziesz na stronę wydawnictwa Pulsar w zakładce Metryka mógł sobie na bieżaco sprawdzać te znaki, o których pisałam. Jeśli ich symbol ( trzeba sobie znaleźć i zapamiętać) występuje w danym dniu jako przewodnik lub okult albo fala to powinno Ci sprzyjać. A jeśli będzie to niedziela, dzień po III kwadrze ksieżyca w znaku wodnym, w miesiącu gdy Słońce jest w znaku wodnym ( im więcej parametrów tym dzień lepszy) to można i lotto zaryzykować.
Robert13 ,, tępaków jest pełno , stadiony sportowe za kasę , piłka jedna bramki dwie , i pełno tępoli , hi hi , innych tępoli nie będę tutaj wymieniał ..
nara spadam
nara spadam
tyle set tysiecy i wszyscy sie mylą???? bez jaj jestem matematykiem i to nie mozliwe jest!!!
KOD - po mimo tego ze siał kłamstwo potrafił tysiąco ludziw wmówić że demokracja jest zagrożona oa TS ograbia ludzi przez lata i nikt sie nie zastanawia jak to jest ze są kumulacje i nikt nioe wygrywa .Jakoś za komuny średnio było 4-6 szóstek a teraz nie ma to nawt głupek cos wyczuje.....
tak , a wystarczy się skrzyknąć i wysłać tysiace żądać do TS aby udział publiki był i wystarczy zamiast wysyłaś i płacić za NIC! kto z was wygrał albo z waszych znajomych wiecej niż kila tysięcy???
To nie cyrk może siedziec tysiące ludzi a komputer centralny w Warszawie zrobi swoje.
wysyłasz kupon a w tej samej sekundzie TS wie jakie liczby skresliłeś .... to złodziejstwo
wygrywasz wtedy jak sie zmiescisz w kombinacji która wskazuje jaich liczb jest najmniej???