Wpisy 2 627 920 – 2 628 019
19 kwietnia 2016 21:55 → 19 kwietnia 2016 22:23, 100 wpisów
Nino ty jestes glupi bo szansa to nie jest 1:2 wygrasz/przegrasz tylko raz wygrasz 200 razy przegrasz
te twoje głupoty z liczbami ,obłuda ,tak się mądrzysz ,wariat na 100 procent.Co ty chcesz udowodnić.Z Prawdopodobieństwem nie wygrasz .Wróć do szkoły.
albin lotto - powien tak jak gram na jeden kupon to lipa po całosci jak gram trzy zakłady jeden w te jeden wifte coś tam wpada
3/9 i 4 oboki.
nie chodzi o jedno losowanie tylko o kiladziesiat przynajmniej
Nie jest źle Ania 3/6 lotto mm kosz mini 3/5 za to ja lotto+3/6 MM kosz mini kosz
Nino jestes kompletnym idiota ze myslisz ze ci ludzie o tym nie wiedza, skoro graja caly czas i jedna porazka ich nie zmienia
Głupi jesteś to jest fakt,dałeś dowód w postaci licz co tu udowadniać,żeby chociaż był zwrot
Nino idiota z ciebie co mysli ze jedne losowanie cos zmieni i nie wyciagaj wnioskow na kolejne
Majpan jak bedziesz mial cos ciekawego to daj znac bo i tak nie zasne
ja dałem na ***ł ....pies i załuje 2,14,22,24,42, 55, 73 ........a było jak wyzej oboki
Nino ale ty jestes glab, wystarczy ze w ciagu 1000 losowan wygrasz raz a porzadnie i jestes na plus
Głąb już udowodnił,z głupim nie piszę ,szkoda czasu ale graj dalej i
bo jak bym wytypowal 5/5 to bys napisal to wytypuj jeszcze raz 5/5 i potwierdzimy regule
ale to kazdy wie ze sie nie oplaca grac, jesli sie nie trafia wiekszych wygranych
to jest portal : jak wydymać lotto a Wy sie kłucicie o co?????
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
W dużego jak zwykle kolejna ustawiona kumulacja ,aby naiwniaki miały czym się łudzić.
GreqDzisiejsze losowanka>14-ta 2pewniaki>8,60Na sucho-21-wsza>60Rezultaty>6/10,5/10
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
angierski nie kłam miałeś udowodnić minimum z zestawów ,a nawet zwrotu byś nie miał z tych zestawów co podałeś.Głupi i tyle jesteś
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 128 697,50 zł
ZAMIAST SIE WADZIĆ LEPIEJ SIE ZJEDNOCZMY I WYWALCZMY ZGODE NA UDZIAŁ PUBLIKI W LOSOWANIACH!!!!!
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 40 000 zł
Cisza
Kumulacja Lotto: 9 000 000 zł
Gramy hehe matematyka
MÓJ WUJEK WYGRAŁ ZA KOMUNY DUZE PIENIADZE I SIE ŚMIEJE ZE DZISIAJ SAMI GŁUPY GRAJA , BO JAK MOZNA WIERZYĆ W LOSOWANIE BEZ UDZIAŁU PUBLIKI?????