Wpisy 2 626 332 – 2 626 431
17 kwietnia 2016 22:22 → 18 kwietnia 2016 02:25, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Ale jaja Barcelona przegrala 2-1 z Walencja u siebie co sie znimi dzieje
Messi strzelił ale co zgra są wykończeni fizycznie hyba
atletico atletico zadna barca zaden real a w polsce zaglebie lubin w następnym sezonie
Naród zaczyna omijać ... EP.
1. Pierwsze losowanie: 840 000 zakładów.
2. Ostatnie losowanie: 250 000 zakładów.
Spadek; -590 000.
1. Pierwsze losowanie: 840 000 zakładów.
2. Ostatnie losowanie: 250 000 zakładów.
Spadek; -590 000.
jakas namolna panienka mi pisze nino czy jakos tak co usune post to pisze moze jest gejem sorry pociagaja mnie tylko kobiety i to niemalrze idealne wiec dzieciaczku nie pisz na nic twoje zaloty idz do mamusi pod spodniczke i sie wyplacz bo co ciebie widze to nasuwa mi sie jedno mamo on sie bije
Zimno:
Olsztyn tylko +5.
Olsztyn tylko +5.
ZAPRASZAM na mój profil Nino zobaczycie co pisze gryks76 o katolikach.Tak się piszę na Multipasko a kazałem usunąć wpis bo może dla nie których wierzących być obraźliwy.
jakiej prawdy nino no no ide bo ze smiechu zasnac nie bede mogl bede sobie typowalem na 2 nicku tylko do typowania dawno tam nie bylem paparapa
Tu trzeba obiektywnie do sprawy podejść ,a nie popierać bluzgi na innych wierzących
Dokładnie tak,
Od porządku jest Pan Bóg, ... a diabeł chce ... ulepszać?!
https://youtu.be/bU3f418BmnE
Od porządku jest Pan Bóg, ... a diabeł chce ... ulepszać?!
https://youtu.be/bU3f418BmnE
Moze nie poprawia ale daje pewna nadzieje na poprawe,ludzie licza tylko na dobra materialne.
Zgoda na wszystko,cała wolność słowa nie ma żadnych zasad i później są negatywne efekty.
W nic nie wierzą tak tylko kasa i głupoty tak jak hazard który robi białą plamę w mózgu
I co najgorsze ze malolaty Sa w tym temacie,dzisiaj się o tym przekonałem ,taci naprawde młodzi chłopcy a kasa dla nich bardzo wazna.Toc to szok!Mieli po 13 lat ze skateparku.
Chrześcijaństwo jest podważane,jest negatywne a z czego się wywodzimy,korzenie itp,młodzi chcą tworzyć nowe zasady i przykłady ale jakie są ,widać.pozjadali rozumy,zero pokory.Nie piszę że wszyscy ale spora grupa
camilex W każdym razie dyskusja się nie rozwija na czacie,tylko my,wiadomo o kasę chodzi na tym czacie i najlepiej opluwać się nawzajem>Muszę kończyć Pozdrawiam
Cześć mam razem z tatą 147,75 kredytów a wy ? Aha w Mini Lotto wczoraj 1/5 i 1/5 a dzisiaj 0/5 i 1/5 a kolega miał 1/5 bo mu wziąłem. A wy ile mieliście i w jakich grach ?
Trzymajcie się i powodzenia w kolejnych losowaniach oraz wysokich wygranych. A i gratuluję Krzysztofowi Głowackiemu obrony pasa, dobranoc.
Gonzaga.
hey gonzo co tam masz ciekawego na tapecie liczbowej do zabawy liczbowej na 14????
Gonzaga.
Szykuj na jutro 2 x 6 pewniaków, to może coś z tego dobrego wyjdzie.
Szykuj na jutro 2 x 6 pewniaków, to może coś z tego dobrego wyjdzie.
janosik jesli mogbys tak z ciekawosci zlukac 60 bylbym wdzieczny jak nie masz ochoty do 14 sie nimi zajac to ok
Podawajcie po 6 - 7 liczb, może się uda z 3 zestawów zrobić jeden porządny.
I te wszystkie kombinacje liczbowe to o dupe trzasnąć liczysz się tylko Ty.
Rano Krasnalka ma podać liczby do ... odrzucenia, czyli na NIE.
A nie jakiś tam zasranych liczb,wymaginowanych przez niedocenionych facetów.
krasna jak poda to nic nie wejdzie krasna tak bez urazy .... krasna moze tak maly wyjatek i liczby na tak podasz pewnie teraz chrapiesz ale za 4-5 h cos bedzie
Krasnalki liczby nie skreślamy, są do odrzucenia.
oh frustracjo czemu dalej zyje jestem taki mlody czemu czemu los tak mnie pokaral tak zle tak nie dobrze tu zle tam zle ide bo to moze zarazliwe jak mawiaja niechcesz byc stary powies sie za mlodu
Mam tak:-I)3,8,15,31,44,47,54,60,63,68 II)5,6,8,19,36,41,60,63,71,75
janosik choc raz poslucham krasny oby 60 zostawila i moje ulubione w spokoju
O godz. 1 znikam.
NIE lubie pisać ale po 6 latach obserwowania chcem BYĆ,hej
WASZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DŁUGO SZUKAM IKONEK,HEJ