Wpisy 262 567 – 262 666
5 kwietnia 2011 00:00 → 5 kwietnia 2011 12:00, 100 wpisów
aha-daj na meila cynk najlepiej na 22:15 i jak wiesz ze plus bedzie to tez taj znac-dziekuje

o takich dziesiatkach piszę ja nie skreslam dziesięciu liczb bo to chore ja gram do sześciu lepsze zwroty
artur123 ok -to taką dzisiaj co miales 6stke na meilika-p\

dziekuje
papa

dziekuje
papaWitajcie
Witaj Wen..dzis snilam..bylam mala i pojechalam na wakacje
do babci i dzadka na wies(oboje juz nie zyja)bawilam sie nad
stawem..zbieralam stokrotki i pletlam wianki..obok bylo
duzo zab..dziadek z babcia tanczyli..teren byl bagnisty
ale nie zapadalismy sie..bylo slonecznie i milo..
Prosze zamien Sen na liczby,dziekuje.
Pozdrawiam Cie i milego Dnia zycze

Witaj Wen..dzis snilam..bylam mala i pojechalam na wakacje
do babci i dzadka na wies(oboje juz nie zyja)bawilam sie nad
stawem..zbieralam stokrotki i pletlam wianki..obok bylo
duzo zab..dziadek z babcia tanczyli..teren byl bagnisty
ale nie zapadalismy sie..bylo slonecznie i milo..
Prosze zamien Sen na liczby,dziekuje.
Pozdrawiam Cie i milego Dnia zycze

Wen..poczte otrzymalam..Dziekuje za liczby..
Duzo Zdrowia i Usmiechu..na reszte Dnia Tobie zycze

ps.uciekam do pracy..pa pa pa..

Duzo Zdrowia i Usmiechu..na reszte Dnia Tobie zycze

ps.uciekam do pracy..pa pa pa..
Witam
.Wędruś czy ty opisujesz jeszcze sny?Nie widziałam Cię tu dawno,nie wiem czy dalej mogę opisać tu swój sen,zawsze mi pomagałeś,pozdrawiam..
.Wędruś czy ty opisujesz jeszcze sny?Nie widziałam Cię tu dawno,nie wiem czy dalej mogę opisać tu swój sen,zawsze mi pomagałeś,pozdrawiam..Witaj Hanusia..nie chce sie wtracac..ale Wen..ma
jakies problemy z pisaniem tutaj..chyba nie dochodza
wpisy..pozdrawiam..
jakies problemy z pisaniem tutaj..chyba nie dochodza
wpisy..pozdrawiam..

Witam w ten deszczowy poranek i życzę trafnych wyborów numerków. Moje na dziś to 4.7.9.14.15.18.21.23.24.35
szkoda,zawsze trafil mi jedną z dwóch podanych liczb,moze jeszcze kiedyś..pozdrawiam,
Hanusia..wkrotce to nastapi..bo odbiera telefon z
naprawy..nie martw sie..bedzie..
ojej..uciekam zaraz 8..
naprawy..nie martw sie..bedzie..

ojej..uciekam zaraz 8..

Hanusia. Witaj.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Hanusia.
Szkoda, że Ciebie tu nie ma. Do widzenia.. .
Szkoda, że Ciebie tu nie ma. Do widzenia.. .
witam
na dzisiaj do strefy
4,12,20
27,42,40
76,52,15
72,65,2
i pewniak
17
na dzisiaj do strefy
4,12,20
27,42,40
76,52,15
72,65,2
i pewniak
17
Nio taka staruszka jeszcze nie jestem
. Ale i tak to mnie nie pocisza
. 

Dziś na chybił-trafił, na dwa losowania
23,31,39,43,47,48,55,56,60,68
powodzenia

Witam,Wędruś byłeś?szkoda że się minęliśmy,poczekam może teraz?
Odezwij się jak byś mógł,podam gg lub e-maila(o ludzie nie wiem czy dobrze napisałam)
7 i 17 ja zatypowalem tutaj na stronie, ale na 14 obawiam się ze dzisiaj nie padną 

ewentualnie 17 byc moze padnie, ale zaloze sie ze na 14 nie bedzie zadnej 01,02,03,04,05
po prostu skoro wszyscy obtawiaja dzisiaj na 14 parke 7 i 17 to czyli ze dzisiaj cos takiego nie padnie, to samo jet w przypadku innych parek, ktore ludzie czesto obstawiaja, nalezy czasem pomyslec tak jak TS mataczy 

mykaon to ze obstawiają nie znaczy ze puszczą-to wszystko zalezy od tego czy ktoś to puści a nie czy typuje
w ostatnich 5-ciu losowaniach na godzine 14 w MM nie bylo zadnej 7 i 17 wiec jesli moje statystyki się sprawdza to dzisiaj te liczby na godz. 14 nie padna, ewentualnie na 22 moga byc
hanusia, ja dzisiaj nie ufam 14 i 15 ale ty mozesz obastawic ktoras z tych liczb, niech ci intuicja podpowie
Ja też nie ufam 14 i 15 i ich nie będzie, tak jak 50,51 i 59, choc 59 mnie trapi

ja chcialbym zeby padlo 7 i 17 fajni by bylo, lecz ja mam zupelnie inne liczby do puszczenia na 14
hanusia76 maykon nie ma na to wpływu wez lepiej puść niz pozniej załować ze nie zagrałaś
7,17,22 to sa takie moje trzy liczby, ktore chcialbym kiedys miec na jednym kuponie 

jesli bym trafil, to na pewno bym zalowal ze ich nie puscilem, to samo mialem z liczbami na 14 kiedys typowalem 3,13,32,33,74
takie liczby padly na 14 a ja ich nie puscilem
takie liczby padly na 14 a ja ich nie puscilem
andromeda no to po losowaniu o 14 jestem ciekaw kto bedzie sie chwalil ze trafil "oboki"

...