Wpisy 262 467 – 262 566
4 kwietnia 2011 22:02 → 4 kwietnia 2011 23:59, 100 wpisów
szczesciara hmm wiesz ze miałem 7/7 tylko nie poszło na 14 godzine bo byłem tak zajety ,
i nie wysłałem
Moze jeszcze kiedys sie cos uda wygrac

i nie wysłałem Moze jeszcze kiedys sie cos uda wygrac

no dobra dobrze się bawię ale trzeba iść spać
dobranoc po raz drugi
dobranoc po raz drugi
rav444
...domyslam się co czujesz....
Dlatego jak wiem ze pracoa nie pozwoli wysłać to nawet nie typuje....bo szkoda zdrowia i nerwów
Ale zobacz..zobacz..jak Ci dobrze idzie

...domyslam się co czujesz....
Dlatego jak wiem ze pracoa nie pozwoli wysłać to nawet nie typuje....bo szkoda zdrowia i nerwów

Ale zobacz..zobacz..jak Ci dobrze idzie

chyba serce na chwilkę mi przestało bic hahah ale juz sie rozluzowałem haha
jeszcze nigdy tak nie trafilem ,takiej typowankihmm chyba jest to mozliwe tylko ja juz wyczerpałem swoją okazję hihhi teraz znowu gram piatkami
rav444..chyba bym sie nauczyła palić po czymś takim....
Ja pije za następne Twoje trafne

Ja pije za następne Twoje trafne

witam wszystkich ostatnio nie bylo mnie na multipasko ale musze nadrobic zaleglosci i sie pochwalic ze 1 kwietnia trafilem 5z5 i to nie zaden prima a prilis takze 700zl i jeszce jakies groszaki okolo 50zl naprawde mam dobry okres bo w marcu zgarlem prawie 500zl takze oskubalem totalizator
aga31 hazardzistko jesteś tu ???????????????
: sześćdziesiątek pujdzie dzisjaj parę sztuk
: sześćdziesiątek pujdzie dzisjaj parę sztukPOWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
76

14,15,28,37,52,67,68,76
joker 27
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,05,06,11,19,20,23,29,30,38,40,45,48,55,56,64,66,69,70,73
Plusem jest liczba: 64
03,05,06,11,19,20,23,29,30,38,40,45,48,55,56,64,66,69,70,73
Plusem jest liczba: 64
Użytkownik Automat dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 13, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 22,25,34,40
Wylosowany Joker to: 13, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 22,25,34,40
Blisko..blisko..5/10, 5/10, 4/10, 4/10...ale to nie dziś

!!!!!!!!!!!!!!!!!
..typowania..1/1..2/2..3/3..3/5..5/10
Dzisiaj na + ;-)
Trafilem sume wylosowanych liczb i przedzial plusa 61-80 na betgun
Trafilem sume wylosowanych liczb i przedzial plusa 61-80 na betgun

Podobna niedługo będą nowe lottomaty... i będzie można płacić w kolekturach za prąd i za telefon. Nie bardzo wiem po co to. Prezes TS powiedział, że to ma przyciągać nowych graczy. Jeżeli takie sposoby mają na przyciąganie ludzi do gry to sukces gwarantowany.

Lila..dzieki..co u Ciebie????
robaczek

..ja też znikam...muszę popracować pa paGratuluje wygranym
....robaczek..
do jutra
do jutra
Artur pomożesz mi wybrać na bazie tego co będę miała i mogę to Ci na email wysłać?>

aga31
cos na jutro popatrzę i odezwę się ucjekam pospać parę godzin dobranoc wszystkim 

do jutra aga31
cos na jutro popatrzę i odezwę się ucjekam pospać parę godzin dobranoc wszystkim 

do jutra aga31
ok aga jutro sie odezwę około 11/00 gg zajnstaluję niech ci bedzie pa do jutra uciekam aga 

no i masz babo placek 
akurat dzisiaj jak odpuscilem gry tradycyjnie systemikiem strefowym, sprawdzam a tu 5/5 lacznie z pewniakiem

i 700 PLN z groszami przeszlo kolo nosa SIET

akurat dzisiaj jak odpuscilem gry tradycyjnie systemikiem strefowym, sprawdzam a tu 5/5 lacznie z pewniakiem

i 700 PLN z groszami przeszlo kolo nosa SIETLestek>>> strefy ktore ja grywam wygladaja tak ze wybieram 4 trojki czyli w sumie 12 liczb z ktorych robie 6 zakladow po 4 skreslenia i dobieram pewniaka do nich i gram o 5-tke

i jak sie dobrze wszystko ulozy to wystarczy ze trafisz po jednej liczbie w strefie czyli w sumie tylko 4 liczby z tych 12 typowanych + pewniaka i mozesz cieszyc sie wygrana.
Ale to rzadkosc tak trafic, dlatego z doswiadczenia wiem ze nalezy trafic min. w dwoch strefach po dwie i w dwoch po jednej + pewniak
To tak w skrocie, ogolnie gra warta uwagi, niegram na 10 skreslen bo uwazam ze niema sensu, wole miec 20 zeta jak trafie 4 w piatce niz marne 2 przy takim samym trafieniu w dziesiatce
Ale to rzadkosc tak trafic, dlatego z doswiadczenia wiem ze nalezy trafic min. w dwoch strefach po dwie i w dwoch po jednej + pewniak
To tak w skrocie, ogolnie gra warta uwagi, niegram na 10 skreslen bo uwazam ze niema sensu, wole miec 20 zeta jak trafie 4 w piatce niz marne 2 przy takim samym trafieniu w dziesiatce

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Ciekawe podejście. Generalnie gra na 10 w mm nie ma sensu bo szanse są podobne do Lotto a wygrana znacznie mniejsza.
Kumulacja Jokera: 2 400 000 złotych
angela-andromeda@wp.pl napisz mi jutro jakies pewniaczki to je bardziej przeanalizuje albo puszcze wszystkie

andromeda nie pusciłaś dzisjaj przecierz były te co podałem i plus 64 wszedł 

nie dziesiatke tylko szóstkę pisałem ze nie gram w dziesiątki miałem 4/z6 z plusem x5
Bonus Multi Multi: 240 000 złotych
ja nie gram andromeda stawkę x1 jak tu grają minimalna x5 ok do jutra
napiszę jutro
a szóstek puszczam zawsze dwie i jedną ósemkę takie same liczby wszędzie 
napiszę jutro
a szóstek puszczam zawsze dwie i jedną ósemkę takie same liczby wszędzie 
artur123 ale mi nie podales zadej 4/6 nie weszlo tyle z tego co podales na stronce
z tego wpisu co podałeś nie weszło nigdzie 4/6 tzn z tego co podałeś mi na multipasko
18,30,31,50,51,52,53,59,68,77 a ztych coś sobie wybierz na jutro zrobię zdjecje kuponu i wkleję jutro zobaczysz
możliwe to chyba aga31 je wysłała jutro podam tobie mogą jutro być z tych też 13,14,15,40,41 andromedo szczerze mówiąc po losowaniu o 14stej na 22/15 będe wiedział więcej niewiem jak dziesiątki pujda na 14stą pa do jutra 

nie musza byc 10tki moga byc 6stki żeby cos ugrać -jak coś to na meila