Wpisy 2 624 679 – 2 624 779
15 kwietnia 2016 22:29 → 15 kwietnia 2016 23:57, 100 wpisów
Nic nie mówi.
O. Znalazł się ... jasnowidz.
Idż precz durna istoto.
jak rzuci ciupaga to minimum 200 metrow z daleja wbija w w drzewo jak robin hood
A się porobiło kto tak paskudnie losaował,mm 0000000, katastrofa 2 zeta,mini u Ani 3/5
on kladzie dwa klocki drewna jak rabie drzewo, robi zamach i wbija siekierke w pienka ciosajac 2 klocki
on rzucil siekierka na giewont z nizini podhalanskiej w konkursie rzutu przez gory
Po jasną Ci X na końcu jesteś jaka firma z początku lat 90-siatych?
Ja tez jak za duzo wipije to tez robie dwa klocki,no moze trzy.
Majpan znam takiego kolesia co jakby tu wszedl to by wszyscy lezeli na ziemi i turrali sie ze smiechu
No nie dajmy sobie Luz panowie,poco to wszystko,sorki jak kogos obrazilem.
Jutro robię... eksperyment.
Podawajcie zestawy TYLKO po 6 liczb.
Spróbuje ZŁOŻYĆ 3 ZESTAWY w jeden, aby powstał jeden zestaw z ... co najmniej z 10 - 12 trafionymi liczbami.
Podawajcie zestawy TYLKO po 6 liczb.
Spróbuje ZŁOŻYĆ 3 ZESTAWY w jeden, aby powstał jeden zestaw z ... co najmniej z 10 - 12 trafionymi liczbami.
2 624 725. camilex 2016-04-15 (22:52)
Swiat nie konczy sie na mm ludzie nawzajem musza sie >> szonowac.<<
może : SZOROWAĆ
Wracam w mapki
A.......część wszystkim
spadam
Swiat nie konczy sie na mm ludzie nawzajem musza sie >> szonowac.<<
może : SZOROWAĆ
Wracam w mapki
A.......część wszystkim
spadam
Majpam.
Jutro podawajcie po ...6 - 8 liczb.
Jutro podawajcie po ...6 - 8 liczb.
Za małe.
Jak będziecie mieli trafione np: 2/8 to niewiele da się zrobić.
Przemyślcie sprawę do ... rana, a ja tymczasem znikam.
--->>
--->>
Bo załóżmy że miałbyś 50% trafności to
z 5-ciu parek wybierasz co najmniej dwie całe i trzy w połowie trafione
co daje 7/10
z 5-ciu parek wybierasz co najmniej dwie całe i trzy w połowie trafione
co daje 7/10
Co za głupie pytanie wybacz przeca dzisiaj wyrwałeś 8/10 z plusem
761
761
No kuzwa wlasnie bez plusa,Bo nigdy nie gram z plusem.Jak cos wygram to dla mmie wlasnie plus.
camilex ale Ty wybierasz do 40 lub od 40 do 80 i z tych ustalasz 4 zakłady?
Robert to nie tak,ja juz tyle razy Tu pisze,skres sobie 4 zakłady po 10 skreśleń tj 40 liczb i zobacz ile liczb wpadnie,i potem skreslaj z tej czterdziestki.
To podam jutro no bo ja mam rozpiskę na 9 zakładów po 10 skreśleń.Dzisiaj tego nie jestem podać bo piwa robią swoje.
Ja mam te wszystkie wygrane w dupie,zalezy mi na tym żeby ros***ic ten cały ts.w pyl.
Nie wiem w ktorym roku zmienili maszyny ale to rozwalilo caly system losowania u mnie w bydgoszczy to zabrali koncesje Bo facet za duzo wygrywal.
To musi być b.miła świadomośćAle uwierzę Ci jak będziesz TO powtarzał 1x w miesiącu,-No niech będzie 1 x na kwartał