Wpisy 2 623 264 – 2 623 368
13 kwietnia 2016 22:58 → 13 kwietnia 2016 23:59, 100 wpisów
Liczby na wesoło.
Czyli:
>> trzynastego losują liczbę : 13
plus uzupełnienie:
13 + ( 19 & 57 ) --->> 3/3.
Czyli:
>> trzynastego losują liczbę : 13
plus uzupełnienie:
13 + ( 19 & 57 ) --->> 3/3.
A,w polityce -burdel-POpaprańcy skarżą się na RP w Brukseli-Targowiczanie
Im żal wygodnych foteli,bo teraz siedza na twardych stolkach a od tego dupa boli i zle się myśli.
Czarno widzę przyszłość eurokołchozu-Jak G.B.wykona exit-będzie po herbatce
Sam Tusk powiedzial,żeby zmieniać Polskę to trzeba wygrać wybory.
zobacz jakiego miska sobie przybili tusk z putinem po tragedii
po ch.. ja sie tam pchac skoro tam nie ma zadnych wzorcow kulturowych nic nam to nie daje, to co daja to zabieraja
Jak by powiedzial Walesa to ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne.
mowia ze lamia demokracje, czy ktos sie ludnosci pytal jakie maja zdanie?
Nie wiem czy wiecie,ale Niemcy to państwo,które nie ma kostytucji
przeciez jakbysmy wyszli z unii litwa lotwa estonia by dostala po dupie
bysmy brali oplaty za tranzyt przez nasza granice do rosii same plusy
człap,człap Antek człapie ,ciekawie się tu dzieje .
Piszecie takie bzdury,że aż przykro zielonego pojęcia nie macie o polityce .
Mówicie PO złe ok ale PIS to miodzio poczekajcie jak będziecie buczeć.Piszecie Unia be to co tam większość robi wracajcie
Piszecie takie bzdury,że aż przykro zielonego pojęcia nie macie o polityce .
Mówicie PO złe ok ale PIS to miodzio poczekajcie jak będziecie buczeć.Piszecie Unia be to co tam większość robi wracajcie
Schetyna będzie domagał się sankcji,bo dzisiejszy wyrok PE to gowno znaczy.
Bo ja mam to wszystko w d...e ,mnie jest dobrze w Unii.pamiętam lata 80 i wiem jak było super
ta pinćet ha ha chyba na psa
no le k...a co zrobisz rób co do Ciebie należy i będziesz miał spokój ducha 20 lat temu też się ciskałem ,ale dałem spokój
Niemcy sami sobie zrobili problem z imigrantamiA teraz usilują go nam podrzucić. Nadto mają problemy wewnętrzne-bo Bawaria (kraj katolicki)ma tego dosyć
zazdrościsz tych ośmiorniczek przecie to nie dobre
ciekawe jak lechu zareaguje na opinię ze akta sa prawdziwe i grafolodzy potwierdzą
Camilex Ty chyba też na tych ośmiorniczkach chowany bo mielesz tym ozorem jak opoętany jakiegoś doła chwyciłeś
Może zmontujemy jakieś 5 do multi na 14
ja proponuję 18
ja proponuję 18
własnie sie zastanawiam czy tu warto czy TS nie obserwuje forum
No jak tacy ,jak ty tu sa to nie wroze Polsce Nic dobrego-Maciarewicz z pelo.
dzisiaj walnołem szóstkę na jeb......pies co mi przyszło do głowy i trafione 4 ale co to 8 zł masakra jedna uciekła to chociarz 120 by było
Cześć no i znamy półfinalistów LM. Ważne że CF Real Madryt awansował. No ale że FC Barcelona odpadnie to się nie spodziewałem. A liczyłem na finał CF Real Madryt vs FC Barcelona. A kto was komu kibicuje ? I kto według was wygra LM ?
Nie myśl o tym ,tak dla rozlużnienia atmosfery bo nerwowi jesteście jacyś dziś. Ja nie jestem z PO ,ani zPIS jestem neutralny .Pamiętam poprzednie rządy PIS .Obecnie nic dobrego nie w prowadzają te 500 ok potrzebne młodym ,a po za tym masakra