Wpisy 2 623 – 2 722
18 września 2007 05:37 → 19 września 2007 23:35, 100 wpisów
widzę,że niektóre liczby jak zaczną się losować tak krążą jakiś czas,z moich ulubionych 70-tek :
72,75,76,79
72,75,76,79
Cześć Opa. Z tym Multi Plus nie przesadzajmy. Przecież to kolejny zabieg "cwaniaków" z Totalizatora, żeby zwiększyć wpływy, bo dużo ludzi poodchodziło do bukmacherki. Przecież lepiej "wypuścić" 2 zakładziki niż naiwnie czekać na ostatnią losowaną liczbę. Pozdrawiam
zróbcie statystyki z ost. 10 dni,od 8-17 września-te liczby które 4 razy wystąpiły,je troszkę pomieszać
hej MATYCZ,każdy wie o co chodzi,fakt że sporo odeszło.ale ja nie narzekam,u mnie jest jeszcze lepiej,niż kiedyś
najgorsze to,jak ktoś będzie chciał trafić PLUSA,trzeba zagrać za 5zł-niestety
mnie wydaję się,że nie jest to takie głupie-ten PLUS,moja mama nieraz by coś trafiła(jakby już był),a tak nic
3,7,22,27,29,30,38,42,45,47,49,65,67 -wystąpiły 4 razy w ciągu ost. 10 los.
No ja też nie przeszedłem, chociaż przy odrobinie szczęścia u bukmacherów też można zarobić. Wracając do Plusa, jak tak chcieli "uatrakcyjnić" to mogli przynajmniej wprowadzić zasadę,że liczba plus ma być w 5-ciu ostatnich wylosowanych, a i tak trudno byłoby trafić.
MATYCZ,nie martw się,po prostu jeśli liczby nie będą wchodzić to nie będziemy za dużo grać,po co wtapiać
Ja Opa jak Ci mówiłem na GG gram systematycznie, ale za niewielką stawkę, czasem w "porywach" do 10 zł. Dlatego śmieszy mnie jak tu niektórzy piszą,że odkładają na Plusa itp. Bądźmy rozsądni.
A jeśli chodzi o DL. Ktoś marzy o głównej wygranej. Załóżmy,że wypadną wszystkie liczby dwucyfrowe. To ciąg 12-stu cyfr, odpowiednio "ułożonych" jedna po drugiej. Teraz wyobraźmy sobie wielką książkę telefoniczną z prawie 14 milionami nr telofonów (od 6-ścio do 12-cyfrowych)-bo tyle jest kombinacji. Jak mam trafić, jeżeli na kupniku mam jedynie kilka? Czy trafię jak będę miał 100? Kto poda mój 7-cyfowy nr telefonu? Trzeba mieć cholerne szczęśćie.
czy nie wydaje sie wam ze wczorajsze losowanie zmieni trend wypadanych liczb
No racja, ale jednak są tacy którzy mają to cholerne szczęście i wygrywają miliony :) Trzeba tylko czekać aż to szczęście zacznie chwytać za ręke i się uśmiechać. :)
Piterex dlatego gram, ale rozsądnie. Bo hazard jest jak alkohol, można codziennie wypić lampkę wina dla zdrowia. Nikomu nie zaszkodzi. "Nie dość,że dokoła nędza ty się sam w tę nędze wpędzasz" -śpiewał Sienkiewicz. Zachowajmy umiar. Hazard wciąga.
Święta racja...dlatego każdy powinien rozsądnie a nie zastawiać domy, samochody bo a nóż wygram...dlatego ja max do 10 zeta, wyjątkiem są duże kumulacje w DL :)Można się bawić a jednocześnie mieć profity .
...oto właśnie chodzi -na pierwszym miejscu zabawa, a przy "okazji" profity.
Przepraszam, przesadziłem, -czasem można się upić -jak sie wraca z wygraną :):)
hehe no też można, na dodatek jest przynajmniej za co pić i nie szkoda wątroby ;D
Kaczor gdzies jestes?:) wrzuć swoje typy na dzis bo zaraz wychodze i puszczam ML.
moze ktos inny poda swoje pewniaczki.
moze ktos inny poda swoje pewniaczki.
zaraz ocipieje;) o co chodzi z tymi kodami jak wygenerwać z tego liczby
Dzięki Mila!
Witam wszystkich multimaniaków. Mam z pewnego źródła pewniaki na JUTRO (19.09.2007). Oto one 1, 69. Jest więc dosyć czasu, aby je przemyśleć i puścić za wystarczjąco dużą stawkę. Pozdrowienia
sory Sowa ale juz mnie nie było jak pisałes.Kaczor dzieki za liczby ale zobaczyłem je dopiero teraz a i tak bym nie puscił bo sie pani komputer zawiesił a 3 punktów lotto został 1 wiec nie miałem mozliwosci a czekac nie bede.
Kaczor bedziesz pisał 5 na jutro?mozesz zrobic to dzis czy dopiero jutro.moze jutro juz sie system pani w lotto sie odwiesi.dzieki baryła za 2 pewniaki.
Kaczor bedziesz pisał 5 na jutro?mozesz zrobic to dzis czy dopiero jutro.moze jutro juz sie system pani w lotto sie odwiesi.dzieki baryła za 2 pewniaki.
PODAWANE WERSJE MOICH TYPÓW SA NA DWA TRZY DNI OCZYWIŚCIE MOŻBA JE ROZPISAĆ LUB ZAGRAĆ JAK KTO WOLI PO ZA TYM SĄ CZĘŚCIĄ MOJEJ ZŁOTEJ 40 Z KTÓREJ WYBIERAM 5-7 I GRAM DO 10 LOSOWAŃ
Kaczor dzieki za wyjasnienia a moze podaz mi ta złota 40 na gg.czy moze za duzo wymagam.bede rozpisywał sobie i moze wygram wiecej niz 2 zł;)
moj numer 1061357 Sowa tez sie mozesz odezwac w sprawie tego kodu
moj numer 1061357 Sowa tez sie mozesz odezwac w sprawie tego kodu
baryla? a skad masz to pewne zrodlo informacji?:) bede wdzieczna za odpowiedz
CO DO ZŁOTYCH LICZB KAZDY JE MA TYLKO NIE POTRAFI JCH ODNALEZĆ SĄ TO MIN DATY NR. TEL.NR.KONT ITD.POWTARZM KODY BEEEEEEEEEEEEEEEEEE KAŻDY UŁOŻY SOBIE KOD NP.1I PO PRZECINKU JEDNYM CIĄGIEM WSZYSTKIE ISTOTNE DLA NIEGO DATY I JUŻ POWSTAJE UNIKALNY KOD A LICZBY DO LOTT SĄ WSZĘDZIE
A ŻE LICZBY SĄ WSZĘDZIE PRZYKŁAD KALENDARZ NA ŚCIANIE SIEDZĘ I PATRZĘ NA SOBOTY I NIEDZIELE O FAJNE PUSZCZAM 9/9 4 SOBOTY 5 NIEDZIEL LOSOWANIE SOBOTA 4/9 NIEDZIELA 7/9 POZDRAWIAM
OCZYWIŚCIE NAJPIERW SPRAWDZAM JAK TAKA KOBINACJ CHODZIŁA MIN.10 DNI`I PUSZCZAM W CAŁOŚCI LUB ROZPISIE
Każda metoda jest dobra -ja np.chodzę po parkingach i spisuję nr rejestracyjne. Jak jest gruchot-to takie numery odpadają. Najczęściej wchodzą mi numery z tych droższych fur:) Pozdrawiam Kaczor.
Jesteście Przegoście :)
Ale ten postęp jest błyskawiczny.
Pozdrawiam.
Ale ten postęp jest błyskawiczny.
Pozdrawiam.
Dziękujemy Willi. Obserwuj bacznie liczby -będziesz miał z 10 fur i 5 willi:)
cholerny swiat, czlowiek sie meczy skreslajac te magiczne numerki a dziwnym trafem losu i tak padaja inne:) wiec ja pytam..gdzie tu sprawiedliwosc?:P
SRANIE I ŚMIERĆ JEDYNA SPRAWIEDLIWOŚĆ DLA BIEDNYCH I BOGATYCH A TU CZEKAJ CIERPLIWIE
dziś na trzy dni muszę się wyleczyć z ostrej grypy.
1,8387648
1,9259856
2,0132064
pozdrawiam.
1,8387648
1,9259856
2,0132064
pozdrawiam.
mila zycze zdrowia mnie tez grypka dorwała nic nie kresle głowa nie mysli jeszcze raz zdrowia pozdrawiam wszystkich
PO DZISIEJSZMLOSOWANI WYKLAROWAŁA MI SIĘ TAKA 8\\\\\ 13 19 10 20 80 61 1 21
Nie wiem Aga. Wypuściłem na 2 losowania 2,13,17,31,35,40,44,53,55,62. Tylko ze względu na powiedzenie "historia lubi sie powtarzać" -w zeszłą środę wypadło 8 z nich, a potem przez 6 dni słabiutko. Zobaczymy o 21.55. Kłombinacji jest tysiąće :)
witam wszystkich co proponujecie na dzisiaj ja mysle ze 1,20,51,77,44
Witam!gra ktos z Was w Expresa tak konkretnie zakładami systemowymi ?
jak znajdzie sie jakis maniak Expresa to mój kontakt dav79@o2.pl ,moze złaczymy siły na 5 trafień bo ja poza 4 nie dalem rady a troche sie juz męcze w ten sport.Pozdrawiam
a ja proponuje układ 1 61 9 10 20 68 69 78 80 jak nie wejdzie tzn. podglądają nas i wiedzą co puszczamy ja puściłem razy 5
Baryla? a pewniaki na jutro?:)
Baryła powiedz czy takie to pewne czy tylko mamy wtopic kase .Paczusiu gdzie podziały sie twoje typy
Kaczor jak chcesz podnieść stawkę np.x5 -(jak dobrze zrozumiałem) -to lepiej "wypuść" kilka jednakowych zakładów -bo w przypadku wyższej wygranej (8/9) czego Ci z całego serca życzę, ominie Cię 10-cio procentowy podatek.
czesc widze ze tez chcecie oskubac totolotka kto z was gra tylko na parki i jaka najdluzsza byla pszerwa.
nie jest zle od pieciu lat max przerwa to 12 dni mam zrobina progresjie do 15 losowan i gram .
CHYBA BAJKI NAM WCISKASZ GRAJĄC PROGRESYWNIE ZA DWUNASTYM RAZEM JAKĄ STAWKĘ STAWIASZ
OBLICZYŁEM W/G TWOJWGO OPSU ŻE JESTEŚ PRZYGOTOWANY DO 15 LOSOWANIA GRAJĄC RAZY 2 PRZY 15 LOSOWANIU TRZEBA WYŁOŻYĆ PONAD 40 KAWAŁKÓW A WTO NIE UWIERZĘ
widze wasze wpisy to jestescie amatorami ja jestem zawodowym graczem a co do progresji nie wiem jak tys to obliczyl bo przy mojej wychodzi 2200 oczywiscie do 15 progresji a nigdy jeszcze tak sie nie zdarzylo .
podam wam typy w mire wolnego czasunp:jesli padnie tylko jeda liczba z parki to automatycznie typuje nastepna TYPY NA DZIS 61,62 JESZCZE JEDNO WMULTI GRAM W PROFESIONALE.
to jakie sa Twoje osiagniecia czytaj wygrane geniuszu.
powiedzmy ze wierze heh
powiedzmy ze wierze heh
baryla? ty dajesz takie pewniaki jak pewniakiem jest ze nasz premier jest murzynem:)fee
79,80 to było przesądzone,ale łudziłem się,że będzie 77,78
61,62 to nie głupi pomysł,gdyż od pocz.2005 roku-występowała ta para min. raz w miesiącu
61,62 to nie głupi pomysł,gdyż od pocz.2005 roku-występowała ta para min. raz w miesiącu