Wpisy 2 523 – 2 622
16 września 2007 19:51 → 17 września 2007 22:58, 100 wpisów
Podaję próbną piątkę na dzisiejsze losowanie ML.Bez gwarancji.
05,08,18,34,52
05,08,18,34,52
1,3,5,7,9 nieparzyste i
2,4,6,8,10 parzyste ,rozkładasz je w poszczególnych dziesiątkach
2,4,6,8,10 parzyste ,rozkładasz je w poszczególnych dziesiątkach
Znalazłem system w który zwrot kosztów jest 100% i zyski okolo 1000tygozniowo z tym że wkład to prawie 2500zł a tyle narazie nie mam:( Jeżeli jest ktoś zainteresowany to prosze o kontakt na gg6730878
paczusiu myslisz ze 4 liczby sie powtorzy 18 moze bo sie lubi z22 5 tez bo po29 to ak czasem sie powtarza tak obserwuje nie ma reguly
W dzisiejszym losowaniu prawdopodobieństwo trafienia tych liczb określam na 70%.Takie wypadły.Nie daję 100% gwarancji.To nowa próba przed wielkim wybuchem.
zycze ci aby wypadly abys sie nie niezniechecil pracuj i pomagaj co kilka głow to nie jedna
zaczynam wierzyc ze najpredzej sie w multi wygrywa metoda chybil trafil:) inne nie sprawdzaja sie
Zazdroszczę Ci,że jesteś na Kanarach,bo u nas będzie wybuch, też będę musiał wyemigrować -bo gdzie będę grał? :)
Hej Winobranie, ZkŻ zostajee w lidze, ludzie trzeźwieją po winobraniu i koncercie a co uwas słychać?
Paczusiu odezwij sie to nic ze nie wpadła ani jedna tak bywa gramy dalej
Cześć Mila. Z Twojego kodu "odczytałem" tylko 19 liczb, z których przez ostatnie 4 losowania "skleiło się" przynajmniej po dziesięć. Te liczby to 6,18,25,27,29,30,33,34,36,37,41,42,43,52,58,65,68,75,76.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ale ja matycz z dzisiejszego odu tyle odczytales cy bierzesz pod uwage tez poprzednie
Ależ oczywiście,że z dzisiejszego:):):), Też myślę,że to dobra prognoza. Tylko pamiętajmy,że często "pogoda" lubi się nagle załamać. Zmiana zestawu kul.
nadajemy na tych samych falach,to ekstra,zmiana pogody to dla ciebie będzie pestka.
zle mnie zrozumiałas wcale nie taka pestka (o ile to było do mnie) ale nie ma liczb ktore powtarzaja sie wielokrotnie 4 powtorzenia to za mało na zmiane kul chyba ze zoobserwuja jakies fizyczne wady kul ale nie wydaje mi sie aby dzis tak było moze sie myle wkoncu to tylko ja
Wiem tylko jedno,że po burzy zawsze kiedyś zaświeci słońce. A największym błędem początkujących graczy jest ta "cholerna" pewność w "prognozowaniu pogody". Samych słonecznych dni życzę.
Jestem już.Niestety praca.
No cóż pierwsza próba nie powiodła się.Podam dziś następną 5 liczb.Będzie to inny sposób typowania.Nie ukrywam ,wczoraj popełniłem błąd za który przepraszam.Był to swoisty eksperyment.Nie warto zmieniać kierunku myślenia.
No cóż pierwsza próba nie powiodła się.Podam dziś następną 5 liczb.Będzie to inny sposób typowania.Nie ukrywam ,wczoraj popełniłem błąd za który przepraszam.Był to swoisty eksperyment.Nie warto zmieniać kierunku myślenia.
wazne aby probowac moze tym razem bedzie lepiej ja na dzis bym obstawila 61,23 24 ,11,45,46,56,64 no nie wiem czy dobrze mysle poprawcie mnie
Trudno mi powiedzieć.Wydaje mi się,że z tych liczb wybrałbym 45,46,11,23.Wszystko jest możliwe.Być może że wszystkie się trafią.
Ala 11 podam Tobie całą dziesiątkę:
32,34,44,45,55,57,59,63,73,
77. Pięć ostatnich to moja piątka.Życzę Tobie i Sobie powodzenia.Zastosowałem inny tok myślenia.Zobaczymy jaki będzie efekt.
32,34,44,45,55,57,59,63,73,
77. Pięć ostatnich to moja piątka.Życzę Tobie i Sobie powodzenia.Zastosowałem inny tok myślenia.Zobaczymy jaki będzie efekt.
dzieki probujemy fakt zastanawiałam sie nad 77 73 44 to tez moje typy powodzenia
8 NA CAŁY TYDZIEŃ 78 48 80 57 14 61 19 21 DODATKOWA DYSCYPLINA 73
No i widzisz to nie takie trudne.Trzymajmy się razem.Co dwie głowy to nie jedna.
Może to zabrzmi dziwnie ale w horoskopie codziennym napisali mi "Jeśli brakuje ci pieniędzy, to zaszalej i zagraj w kilka układów w co najmniej 2 gry liczbowe. Tu sprawdza się powiedzenie, że szczęściu na początek trzeba dać samemu szansę." To chyba trzeba sie skusić i zaufać gwiazdom :]..i maszynie losującej w jutrzejszym DL i dzisiejszym ML :p
Ufać można nie ufać ale spróbować warto, może akurat jest w tym jakaś prawda :)
święta racja kaczor001 :) To mówi samo za siebie:
Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!
Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!
kaczor czy twoje liczby 8 sa do rozpisu czy calosc kreslic jesli mozesz to odp.
JAK KTO CHCE ALE JA PUŚCIŁEM CAŁOŚĆ NA 7 DNI JUŻ OSZCZĘDZAM NA MULTIPLUSA
CO DO PLUSA ROZPISAŁEM 80 CYFEREK NA 8-KI, 10 ZAKŁADÓW MOŻE OPRÓCZ PLUSA WSKOCZY COŚ WIĘCEJ KOSZT 50 ZETA
TAK SAMO JAK W ML.ALE TYLKO NA 1 RAZ PUSZCZAM TAK JAK NAPISAŁEM A POTEM 1ZAKŁAD NA 8-9 SKREŚLEŃ I TO WSIO
PODOBNO PLUS TO OSTATNI LICZBA WYLOSOWANA W ML.TA WIĘC JEŻELI WTEJ DWÓJCE SIĘ TRAFI TYLKO PLUS TO JUŻ PŁACĄ
multi plus do gówno.powinni podniesc wygrane w multi.wielka mi nowosc TS.traf 1z80 która wpadnie jako ostatnia hahaha i jeszcze zapłac za to podobno 2.50zł hahaha.prze ch.je są.
witam,KACZOR nie podobno tylko tak będzie...w MULTI PLUS nawet jak trafisz tylko jedną w swoim zakładzie to będzie kasa(musi ona być 20-tą w danym losowaniu multi) nieważne ile skreślasz liczb
jeśli trafisz 2/2 zapłacą 16zł,jeśli jedna z tych dwóch będzie 20-ta w losowaniu płacą 16 + 104=120zł tyle wygrasz za 5zł
nawet jak zapłacą za ta ostatnią to i tak to jest gówno wielkie.wprowadzili by coś nowego,stawki podnieśli to myśla jak wydrzeć jescze wiecej kasy od ludzi.
wiesz KACZOR o tym mam możliwość wysyłania,jak coś trafię u mnie masz jak w banku,nawet lepiej
wiadomo,że 100% jest bardzo trudno trafić,ale choć rąbek też zadowoli...powolutku,wspólnie
MARZENIE--PUSZCZAMY MILION TAKICH SAMYCH 8 Z 8 WCHODZI 6/8 Z PLUSEM I LOTTO DOKŁADA
GDYBYS BYL BLIZEJ ZAGRALIBYSMY A TAK DZIELE SIE SWOIMI DOSWIADCZENIAMI A JAK SKORZYSTA I WYGRA TO JEST SUPER NR KONTA NIEDŁUGO
dzieki opa30;)
naprawde Kaczor tak ostro i trafnie typuje hmmm skorzystam kiedys z jego typowan jesli podaje tu na forum.codziennie?sprawdzimy jego system moze uwierze w koncu.bo uwazam ze zadnego systemu nie ma
naprawde Kaczor tak ostro i trafnie typuje hmmm skorzystam kiedys z jego typowan jesli podaje tu na forum.codziennie?sprawdzimy jego system moze uwierze w koncu.bo uwazam ze zadnego systemu nie ma
SYSTEM ISTNIEJE JEDNAKŻE DZIENNE MINIMUM 600 ZETA ALE ZE CZTERY RAZY W MIESIĄCU KWATERA GŁOWNA PO WYGRANE
15 wrzesnia padło 5/5
A nie jest to znienine w szczegułach
~~~~ pozdrawiam ~~~~
A nie jest to znienine w szczegułach
~~~~ pozdrawiam ~~~~
kaczor poza forum nikt nic nie mowi także spokojnie.minum 600zł dzienne trzeba wydac na multi?oż kurwa troche sporo.codziennie grac za 600zł oj nie przy moich zarobkach.
kurde ale nie fart z moich 7,21,49,63,65,73,75 trafione 5...jakby 3 liczby o 1 bylo by 22 kawałki...ehh czyli horskop dobrze gadał....
Gratuluję Pierwszemu za pierwsze 5/5 w tym tygodniu! Tobie Piterex także za 4/5 -jednak coś w tych horoskopach jest:):)
Dzieki...może w końcu zaczyna się sezon wzrostu wygranych a nie samych minusów ..tak na prawde to jest 5/8 tylko w typowaniu podzielone na zestawy. Gratuluje dzisiejszym zwyciescom :)